Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کشور برای وکسیناسیون کامل به ۱۴۰ میلیون دز واکسن نیاز دارد که در قدم اول و برای ایجاد یک جهش در واکسیناسیون، واردات ۶۰ میلیون دز واکسن در دستور کار دولت قرار گرفته و امیدواریم تا یک ماه آینده وارد کشور شود.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در مراسم افتتاح بزرگترین مرکز واکسیناسیون تجمیعی شرق کشور که امروز در محل پروژه مشهد مال برگزار شد، بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت افزایش واکسیناسیون روزانه کشور به بیش از ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تزریق در روز وجود دارد تا با افزایش سرعت تزریق، دوره واکسیناسیون کوتاه‌تر و مردم سریع‌تر ایمن شوند. در این صورت اگر پیک‌های دیگری اتفاق افتاد، میزان ابتلا و فوتی به این شدت نخواهد بود.

وی با اشاره به آمار فوتی‌های کرونا تصریح کرد: تنها در مرداد ماه حدود ۱۴ هزار نفر به دلیل ابتلا به کرونا فوت شدند که این عدد فاجعه‌آمیز است. طی یک ماه گذشته در مجلس گزارشی از وضعیت واکسیناسیون کشور به ستاد ملی کرونا ارائه و گفته شد که علاوه بر تولید داخل، نیاز به واردات حجم زیادی واکسن وجود دارد. همان گزارش به‌ عنوان استراتژی دولت و مجلس قرار گرفت و منابع مالی برای این کار هم تامین شد. در حال حاضر تعداد زیادی از هموطنان‌مان بر اثر ابتلا به کرونا بستری می‌شوند و هزینه‌های بالای درمانی به فقیر شدن خانواده می‌انجامد؛ همچنین بعضی از سرپرست خانوار بعضی از خانواده‌ها بر اثر ابتلا به کرونا فوت می‌کند. این موارد باعث شده بخش‌های مختلف کشور مانند اقتصاد، تولید، تجارت، گردشگری و... دچار مشکل شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: برای این منظور ماموریتی به وزارت امور خارجه محول شد تا رایزنی‌های گسترده‌ای برای واردات واکسن به کشور از منابع مختلف انجام گیرد. هم‌اکنون واردات سریع ۶۰ میلیون دز واکسن کرونا در دستور کار دولت است. اگر بتوانیم این میزان از واکسن را در کوتاه‌مدت و تا نیمه مهر ماه وارد کنیم، حجم زیادی از نیاز جامعه هدف کشور که باید به فوریت واکسینه شوند، برطرف می‌شود. در مرحله بعدی هدف کشور این است که تا پایان پاییز بتوان واکسیناسیون را به طور کامل‌تر انجام داد. 

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مذاکرات اولیه واردات ۶۰ میلیون دز واکسن موفقیت‌آمیز بوده، عنوان کرد: واردات واکسن در این روزها سرعت بیشتری یافته است. با واردات ماهانه چهار الی پنج میلیون دز تا امروز حدود ۲۵ میلیون واکسن به طور کلی وارد کشور شده که البته نیازمند وارد کردن ۶۰ میلیون دز دیگر در اسرع وقت هستیم. کل نیاز ما برای واکسیناسیون ۱۴۰ میلیون دز است. همچنین امیدواریم پس از واردات ۶۰ میلیون دز واکسن، برنامه تولید واکسن داخلی هم توسعه یابد و به سرانجام بهتری برسد تا بتوانیم بخش زیادی از واکسیناسیون را بر مبنای تولید داخل انجام دهیم؛ اگرچه باز هم نیاز به واردات خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: در حال حاضر اصلی‌ترین مساله کشور کروناست و هیچ موضوعی مهم‌تر و حادتر از کنترل آن وجود ندارد. برنامه دولت طبق دستور مقام معظم رهبری نیز تامین واکسن از هر مبدائی برای کشور است. از دیگر سو امیدواریم با اقدامات تبلیغی مناسب فضای منفی نسبت به واکسیناسیون کاهش پیدا کند تا همه مردم واکسیانسیون را انجام دهند. پیشتر گفته می‌شد که باید ۷۰ درصد از جمعیت واکسینه شوند اما با موج کرونای دلتا گفته می‌شود لازم است ۹۰ درصد جمعیت یک کشور واکسینه شود تا به ایمنی قابل قبولی برسیم. بنابراین همچنان کار باید ادامه پیدا کند و لازم است با همکاری تمام بخش‌ها اعم از دولتی، خصوصی و... با همبستگی کارها را پیش ببریم. 

ناصر امینی، رییس مرکز بهداشت شماره یک مشهد، در این مراسم اظهار کرد: این مرکز واکسیناسیون که توسط خیریه تات و دانشگاه علوم پزشکی در مشهد مال افتتاح شد، همزمان قادر است به ۲۶ نفر واکسن تزریق کند و همچنان هم می‌توان آن را توسعه داد چرا که فضای فیزیکی وسیعی دارد.

وی افزود: یکی از نکات مثبت این مرکز نداشتن پله است. این مرکز در سالن همکف مجموعه قرار دارد و افراد برای واکسن زدن با مشکلات آسانسور و پله مواجه نمی‌شوند. فعالیت این مجموعه از امروز همزمان با افتتاح آن آغاز شد و دز دوم افرادی که برکت و سینوفارم زده بودند، انجام گرفت. هر روز از ساعت هشت تا ۱۴ براساس دعوتی که از با پیامک یا روش‌های دیگر از شهروندان صورت می‌گیرد، به افراد واکسن تزریق خواهد شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ۶۰ میلیون دز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۳۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نگاه مجلس آینده باید به منافع و مصالح ملی باشد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان