Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@03:34:25 GMT

لنزهای مسحورکننده و کم‌ نظیر

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۳۶۲۲

لنزهای مسحورکننده و کم‌ نظیر

بااین‌حال، ما همچنین شاهد موبایل‌ های ارزان‌قیمت یا با قیمت متوسط همراه دوربین‌هایی هستیم که قادر به ضبط تصاویر و فیلم‌هایی با کیفیت خوب هستند.

به ویژه این‌که اکثر مردم فقط محتوای ضبط‌شده را در شبکه‌های اجتماعی و از طریق پیام‌های الکترونیکی به اشتراک ‌می‌گذارند.

فرآیند انتخاب ما شامل آزمایش تلفن‌ها برای هفته‌ها، خواندن نظرات دیگران در سایر وبسایت‌ها و نشریات، تحقیق در مورد راهنمایی‌های داوران و وبسایت‌های سازنده، صحبت با همکاران و سایر کاربرانی است که تجربه کار با موبایل‌ها را دارند و سپس انتخاب بهترین‌ها از همه گزینه‌های موجود بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max بهترین تلفن دوربینی است که ‌می‌توان در بازار یافت و اقدام به خرید کرد. سنسور بزرگ به‌کاررفته در این تلفن نور بیشتری را وارد ‌می‌کند.

همچنین دارای یک سیستم تثبیت‌کننده تصویر با تغییر سنسور است که به فیلمبرداری فوق‌العاده ثابت در Dolby Vision HDR منجر ‌می‌شود.

دوربین اصلی iPhone 12 Pro Max با یک لنز فوق عریض همراه میدان دید 120درجه و یک دوربین تله‌فیلم 65میلی‌متری با زوم اپتیکال 2.5x و زوم دیجیتال 12x با هم ترکیب شده‌اند.

قابلیت‌های محاسباتی عکاسی اپل بسیار چشمگیر است، که شامل یک سیستم Deep Fusion پیشرفته با جزئیات عالی و همچنین دارای Smart HDR 3 است که عکس‌های متعادل را در برابر شرایط سخت نورپردازی ارائه ‌می‌دهد. علاوه‌براین، با وجود سنسور LiDAR، ‌می‌توانید حتی در حالت شب نیز تصاویر پرتره بگیرید.

چرا بخریم: بهترین دوربین در کلاس خود، عمر عالی باتری، صفحه نمایش 6.7 اینچی

چرا نخریم: شارژر جداگانه فروخته ‌می‌شود، مقداری سنگین و حجیم

 

Samsung Galaxy S21 Ultra

سامسونگ گوشی موبایل Galaxy S21 Ultra را به یک جفت لنز مجهز کرده است یکی با قدرت زوم اپتیکال 3x و دیگری با 10x قدرت است.

Galaxy S21 Ultra تنها به موارد سخت‌افزاری محدود نمی‌شود. این گوشی دارای چندین ترفند نرم‌افزاری جدید است که به شما کمک ‌می‌کند خلاقیت بیشتری در عکس‌های خود ایجاد کنید.

ویژگی Simple Take سال گذشته بهبود یافت و با فشار دادن دکمه شاتر، فیلم‌های اسلوموشن ایجاد ‌می‌کند.

ویژگی Director’s View باعث ‌می‌شود تا به‌طور همزمان از دوربین جلو و عقب فیلم بگیرید و همچنین ‌می‌توانید بین لنزهای مختلف S21 به‌طور همزمان جابه‌جا شوید.

چرا بخریم: دو لنز تله فوتو، پشتیبانی از S Pen، صفحه نمایش 6.8 اینچی پویا

چرا نخریم: بدون شارژر در جعبه، فاقد شکاف کارت microSD

OnePlus 9 Pro

تلفن‌های گذشته OnePlus معمولا یک یا دو قد از بقیه تلفن‌های دوربین‌دار عقب‌تر بودند. اما به لطف همکاری با متخصصین دوربین Hasselblad، این موضوع با OnePlus 9 Pro تغییر کرده است. این به معنای رنگ بهتر در عکس‌های گرفته شده با OnePlus 9 Pro است، زیرا این تصاویر پس از پردازش با این گوشی به طرز چشمگیری بهبود یافته است.

تلفن ارزان‌تر OnePlus 9 Pro نیز از کیفیت خوبی برخوردار است و از مشارکت Hasselblad سود ‌می‌برد، اگرچه این تلفن فاقد لنز تله‌فوتو است.

این گوشی موبایل در دو رنگ Morning Mist و Pine Green عرضه می‌شود. در مدل Morning Mist دارای جلوه آینه‌ای است.

در دوربین جلو می‌توانید چهره خود را منعکس نمایید. متأسفانه در این موبایل fingerprints برداشته شده است و به‌راحتی لک می‌شود.

چرا بخریم: دارای دوبین عالی، صفحه نمایش زیبا 120 هرتز، شارژ سریع بی‌سیم و سیمی

چرا نخریم: عکس‌ های شب‌نما کمی ناسازگار هستند، عدم وجود fingerprint

Google Pixel 5

Google Pixel 5 از نظر سخت‌افزاری دارای دوربین فوق‌العاده‌ای نیست اما سطح جزئیات به‌ویژه در عکاسی‌هایی با نور متوسط و کم، که با این دستگاه گرفته شده درجه یک است.

بزرگ‌ترین ایرادی که ‌می‌توان به Google Pixel 5 گرفت این است که این دوربین را با چنین مشخصاتی ‌می‌توان ارزان‌تر نیز تهیه کرد که قیمت آن با توجه به امکاناتش کمی ‌گران است.

چرا بخریم: طراحی فشرده و جمع‌وجور، دوربین عالی، ویژگی‌های نرم‌افزاری مفید

چرا نخریم: عملکرد فوق‌العاده، نسبت به امکاناتی که دارد قیمت بالایی دارد

iPhone 12

در حالی که استانداردهای iPhone 12 Pro استانداردهای عکاسی با موبایل را تعیین ‌می‌کنند، مدل iPhone 12 چندان عقب نیست و مدلی قدیمی محسوب نمی‌شود، این تلفن اپتیکال تلفن‌های PRO را ندارند iPhone 12 هنوز از نرم‌افزار دوربین اپل و موتور عصبی بهره ‌می‌برد.

این به معنای این است که ویژگی‌هایی مانند حالت شب، فیوژن عمیق و Smart HDR در این گوشی موبایل به کار رفته است.

چرا بخریم: دوربین دوگانه چشمگیر، عملکرد باورنکردنی، پوشش جامع 5G

چرا نخریم: تنها دارای 64 گیگابایت حافظه اصلی، زوم دیجیتال تا زمان استفاده ‌می‌تواند کار کند

معصومه سعادت - خبرنگار / ضمیمه کلیک روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: معصومه سعادت عکاسی گوشی های هوشمند دوربین های موبایل چرا بخریم تلفن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش
  • دزدی چند میلیاردی از فروشگاه موبایل فروشی در مرکز شهرقدس تهران + ویدئو
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • گروه طالبان در پنجشیر به جان مردم و موبایل‌‌های هوشمند افتادند!
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • ببینید | ۱۴ اردیبهشت سالروز درگذشت ناصر چشم آذر