Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، نوری شادکام، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: از ۱۲روز پیش وارد شیب نزولی منحنی ابتلا در موج پنجم بیماری شدیم و در حالی که ۹۵۰بیمار بستری و مراجعه روزانه هزار نفر برای دریافت خدمات اورژانسی داشتیم، آمار بستری امروز به ۶۰۰نفر و مراجعه روزانه به ۴۰۰نفر کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امیدواریم تا ۴۵روز آینده به صورت کامل از این موج خارج شویم، اما باید مراقب باشیم اتفاقی که درباره دلتا رخ داد و از شرق کشور وارد و همه کشور را فراگرفت هم اکنون درباره ویروس لامبدا اتفاق نیفتد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد بر لزوم کنترل ورودی و خروجی کشور نسبت به کشور‌های آلوده به ویروس لامبدا هشدار داد و تصریح کرد: اگر این ویروس وارد کشور شود، همان بلای ویروس دلتا را در کشور تکرار خواهد کرد پس مسئولان باید به شدت مراقب ورودی و خروجی از سمت کشور‌های آلوده باشند.

نوری شادکام از واکسیناسیون به عنوان بهترین و موثرترین روش پیشگیری از کرونا یاد کرد و اظهار داشت: در کشور‌هایی که بالای ۷۰درصد واکسینه شده اند، تعداد بیماران وخیم و مرگ ناشی از کرونا به شدت کاهش یافته است، بنابراین برای اینکه گرفتار موج بعدی نشویم باید درصد واکسیناسیون در کشور را به بالای ۸۰درصد برسانیم.

او ادامه داد: همه واکسن‌های مورد تایید بهداشت جهانی می‌توانند بر بیماری تاثیر بگذارند و حداقل اینست که از شدت بیماری کاسته و مرگ و میر را به شکل قابل توجهی کاهش دهند.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور