Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، الهام هاشمی بعد از بازی‌های المپیک توکیو و عدم کسب نتیجه متنی منتشر کرد که در زیر می‌خوانید:

با کوله باری از تجربه و همه سختی‌هایی که تا کسب بالاترین درجات مربیگری جهان کشیده بودم، در یکی از بدترین شرایط اقتصادی کشور به ایران برگشتم تا اندوخته هایم را در اختیار قهرمانان کشور خودم قرار دهم اما به دلیل فراهم نبودن بدیهیات برای تمرینات تیم ملی "تفنگ" با توجه به نیازهای ویژه این رشته، بیشتر وقت و انرژی و تمرکز من به جای مربیگری، صرف تلاش برای تأمین آنها می‌ش ، شرایطی که باید فراهم بود تا بدون هیچ دغدغه ای به مساﺋل فنی تیم می رسیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این رخصت، با تشکر از همه زحمت کشان این رشته و تنها به امید بهبود وضعیت ورزش تیراندازی کشور، به گوشه ای از مشکلاتی که طی دوران سرمربیگری‌ام داشتم اشاره می کنم:

با مدیرانی در ارتباط بودم که علیرغم نیت خوبشان، درک عمیقی از "ورزش" تیراندازی خصوصا رشته تفنگ نداشتند. طی دو سال و نیم که در خدمت تیم ملی بودم بطور مرتب از ریاست محترم فدراسیون می خواستم مشاورین "فنی" بیشتری داشته باشند تا در کنار همه تلاشها و حمایتهای او کارها به سمت بهتری پیش برود اما متاسفانه تغییر خاصی به وجود نیامد. حتی در کمیته "فنی" فدراسیون، درصد بسیار ناچیزی از اعضاء با "ورزش تیراندازی" آشنایی داشتند که در بعضی از جلسات، این درصد به صفر می رسید.

از حدود 14 سال پیش که تیراندازی ایران به عنوان رقیبی جدی برای سایر کشورها مطرح شد، باتوجه به تجهیزات فراوان رشته تفنگ که نیازمند تنظیم دقیق و کنترل جزء به جزء هستند، همچنین رشته ها و وضعیت‌های متنوع و مهمات دقیق مورد نیاز آن، همیشه در کنار سرمربی خارجی این رشته حداقل 3 مربی ایرانی حضور داشتند اما از زمانیکه من به عنوان سرمربی شروع به کار کردم مدت کوتاهی دو و بعد از آن تنها یک دستیار داشتم و به عنوان سرمربی تیم ملی حق افزودن افراد جدیدِ مورد نظر خودم به کادر فنی را نداشتم و گاهی در پاسخ به این خواسته تکراری به من پیشنهاد می شد یکی از کارمندان فدراسیون را انتخاب کنم!

و نهایتا در مسابقات المپیک بدون هیچ کمکی و به عنوان تنها مربیِ "چهار" ورزشکار المپیکیِ رشته "تفنگ" اعزام شدم و در جایی که تیراندازان سایر کشورها هرکدام یک مربی اختصاصی داشتند ملی پوشان ما بعلت تنهایی من در زمان تمرینات، گاهی از داشتن یک چهارم مربی هم محروم بودند.

یکسال و نیم پیش، بعد از کسب 4 سهمیه المپیک، به علت مساﺋل فوق و مشکلات ناشی از آنها استعفا دادم که پذیرفته نشد. به کارم ادامه دادم اما به امید کاهش مشکلات. تمدید قراردادم که 13 مرداد 99 به پایان می رسید را به الحاق یکسری شروط فنی به آن منوط کرده و در حال مذاکره با فدراسیون بودم که متاسفانه خبر آن از طریق فدراسیون به رسانه ها رسید و درحالیکه در تمرینات تیم ملی حضور داشتم، تقریبا روزی نبود که مطلبی در مورد قرارداد من منتشر نشود! در چنین شرایطی ریاست محترم فدراسیون به دلیل مشغله کاری تا سوم مهرماه فرصت تعیین تکلیف مرا نداشتند. نهایتا پس از عدم پذیرش پیوست شرایط فنی مورد نظرم به قرارداد، حاضر به تمدید آن نشدم و درحالیکه انتظار داشتم فدراسیون با سرمربی دیگری کار را دنبال کند. متاسفانه حدود یک ماه تمرینات تیم تفنگ تعطیل شد. تا اینکه با وساطت مسؤولین ارشد ورزش کشور پذیرفتم که تا المپیک بمانم. 

از آنجا که اتفاقات فوق به مذاق بعضی ها خوش نیامده بود، از آن پس تیم تفنگ در بایکوت کامل قرار گرفت تا جاییکه حتی تلاشی برای ترخیص لوله های سفارشی سلاحهای بادی برای المپیک هم انجام نشد. متاسفانه بزرگوارانی که به من قول حمایت و بازدید مداوم از اردوها را داده بودند هیچگاه به ما سر نزدند. تنها یک مورد بازدید دو تن از معاونان محترم وزارت ورزش در دی ماه را داشتیم و دیگر هیچ، تا چند روز قبل از اعزام به المپیک.

قطعا از مشغله کاری مدیران محترم ورزشی در سال منتهی به المپیک مطلع بودم اما انتظار داشتم باتوجه به اینکه از مشکلات تیم تفنگ مطلع و به ما وعده حمایت و نظارت بیشتر داده بودند، درحالیکه حتی از تمرینات رشته های غیر المپیکی هم بازدید می کردند سری هم به ما می زدند. 

با وجود همه مشکلات، یک ماه قبل از المپیک، تیم تفنگ بادی بانوان به مقام "قهرمانی جهان" رسید که این نشان دهنده سطح بالای تکنیکی این تیم است و قطعا اگر یکسری مساﺋل، قبل از المپیک برای تیم تفنگ پیش نیامده بود نتیجه بهتری رقم می خورد. هرچند در المپیک هم ملی پوشان تفنگ در اکثر رشته ها خوب ظاهر شدند که من عملکردشان را در سایت فدراسیون تشریح کرده ام. 

طرح مساﺋلی مانند اصرار من بر اعزام افراد دارای سهمیه به المپیک که در بعضی رسانه ها مطرح شده بود به هیچ وجه صحت ندارد. تقریبا همه تیراندازانی که در هر دو رشته تفنگ بادی و سه وضعیت موفق بودند به اردوهای انتخابی المپیک دعوت شدند گرچه قهرمان نامدار کشور، الهه احمدی، دوست و هم تیمی قدیمی من ترجیح داد مدتی استراحت کند. پس از انتخاب رزروها نیز مه لقا جام بزرگ و پوریا نوروزیان تا پایان انتخابی‌ها در اردوها حضور داشتند. 

در جایی به هزینه دو ماه اردو و مسابقات برون مرزی تیراندازی اشاره شده بود که "با اطمینان کامل" عرض می کنم کل هزینه ای که از بودجه کشور برای 6 نفر المپیکی رشته تیراندازی شده بود از هزینه ای که برای "یک" المپیکی رشته های دیگر شده، کمتر بوده است. 

همچنین، یکی از برنامه های من تشکیل اردوهای منسجم جوانان با حضور مربیان استانها به منظور ارتقاء سطح مربیان و پشتوانه سازی برای تیم ملی بود که متاسفانه به علت شیوع کرونا این مهم نیز عملی نشد.

به هرحال من فکر می کنم سال 87 که لازلو سوچک سرمربی مجارستانی تفنگ را به ایران آوردم (مطلبی که او در المپیک امسال هم برای چندمین بار تکرار کرد)، دِینم را به تیراندازی کشور ادا کرده بودم، هرچند 5 سال هم به عنوان دستیار او در کنار تیم ملی تفنگ بودم. طی دو سال و نیم گذشته هم که با اصرار آقای دادگر مسؤولیت سنگین سرمربیگری این تیم را پذیرفتم هرآنچه در توان داشتم گذاشتم و متأسفم که شرایط موجود اجازه نداد به نتایج باز هم بهتری در المپیک برسیم.

با عنایت به فراهم شدن یکسری تجهیزات و مهمات و سطح تکنیکی بسیار بالای قهرمانان کشورمان یقین دارم تیراندازی ایران در بازیهای آسیایی خوش می درخشد و از المپیک پاریس با دست پُرتری برمی گردد، هرچند نیاز به حمایت خیلی بیشتری دارد که امیدوارم با توجه به کسب مدال طلا توسط آقای فروغی و حضور وزیر ورزشی در رأس این وزارتخانه، این مهم نیز تحقق یابد.

مهمترین دستاوردهایی که تیم ملی تفنگ در طول مدتی که بعنوان سرمربی در خدمتشان بودم داشتند عبارتند از:

کسب 4 سهمیه المپیک، با وجود مشکلات شدید اقتصادی کشور و فدراسیون، نسبت به المپیک های قبلی

کسب اولین سهمیه المپیک تاریخ تیراندازی ایران در رشته سه وضعیت مردان

کسب اولین مدال طلای تیمی جهان در تفنگ بادی زنان

کسب اولین مدال نقره تیمی آسیا در تفنگ سه وضعیت زنان 

همچنین ارتقاء رکوردهای کشور بشرح زیر:

تفنگ بادی زنان: نجمه خدمتی 633.9 (0.1 کمتر از رکورد جهان)
تفنگ بادی مردان: مهیار صداقت 631.3

تفنگ درازکش مرادن: پوریا نوروزیان 620.7

تکرار رکورد سه وضعیت مردان: پوریا نوروزیان 1176

در سه وضعیت زنان نیز نجمه خدمتی تا امتیاز 1179 پیش رفت هرچند به 1180 که قبلا توسط الهه احمدی کسب شده بود نرسید.

ضمن اینکه اکثر ملی پوشان تفنگ، رکوردهای مسابقات بین المللی شان را ارتقاء دادند که از این عزیزان، کلیه همکارانم و همه دلسوزانی که در فدراسیون، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش از این تیم حمایت کردند و رسانه هایی که سعی در انعکاس واقعی رویدادهای این رشته داشتند صمیمانه تشکر می کنم و برای آنها و همه مردم عزیز کشورم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. 

در خاتمه به عنوان یک وطن پرست که از خیلی چیزها گذشت تا شاید بتواند به کشورش خدمت کند، معتقدم قسمت اعظم مشکلات کشور ناشی از عدم بکارگیری متخصصان در رشته تخصصی خودشان بوده است. یک استاد تاریخ هرچقدر هم انسان فرهیخته ای باشد نمی تواند فیزیک تدریس کند.
به امید روزی که فدراسیون تیراندازی هم بوسیله کارشناسان و پیشکسوتان همین رشته اداره شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: الهام هاشمی سرمربی تیم ملی تفنگ فدراسیون تیراندازی تفنگ بادی سه وضعیت تیم تفنگ تیم ملی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۵۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جام جهانی تیراندازی| تیم میکس تفنگ ایران در جایگاه نهم ایستاد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در پایان دور مقدماتی تیم دوم ایران با ترکیب شرمینه چهل امیرانی و امیر محمد نکونام با ۶۲۹ امتیاز در رده نهم ایستاد و دیگر تیم میکس ایران با ترکیب فاطمه امینی و پوریا نوروزیان امتیاز ۶۲۲/۱ را ثبت کرد.
دو تیم میکس از چین در جایگاه اول و دوم ایستادند و تیم ایتالیا سوم شد.

برنامه روز چهارم این مسابقات به شرح زیر است:

یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت:

مقدماتی تپانچه ۲۵ متر زنان (دقت) ساعت ۸:۳۰ (هانیه رستمیان و گلنوش سبقت الهی)

مقدماتی تفنگ ۱۰ متر مردان ساعت ۸:۳۰ (پوریا نوروزیان- امیر محمد نکونام)

مقدماتی تفنگ ۱۰ متر زنان ساعت ۱۲:۴۵ (فاطمه امینی، شرمینه چهل‌امیرانی و نجمه خدمتی)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جام جهانی تیراندازی| صعود رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • پایان کار بانوان ایران در تفنگ ۱۰ متر جام جهانی تیراندازی
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار بانوان در تفنگ ۱۰ متر
  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • جام جهانی تیراندازی| ادامه ناکامی‌ها را نکونام و نوروزیان رقم زدند
  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!
  • جام جهانی تیراندازی| تیم میکس تفنگ ایران در جایگاه نهم ایستاد
  • درخشش تیراندازان آذربایجان‌غربی در مسابقات آزاد کشور
  • کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود