Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» مهرداد گودرزوند چگینی درباره اقدامات دولت سیزدهم در جهت حل مشکل مسکن در کشور، اظهار کرد: به نظر بنده اگر دولت بتواند مصوبه مجلس یازدهم در رابطه با مسکن را به خوبی اجرایی کند تا حدودی بازار مسکن به ثبات خواهد رسید.

وی ادامه داد: نکته مهمی که وجود دارد و وزارت راه و شهرسازی دولت سیزدهم باید به آن توجه داشته باشد نظارت است، زیرا اکنون بازار مسکن و مصالح ساختمانی از عدم نظارت رنج می‌برند، چون خیلی از قیمت‌هایی که امروز در بازار وجود دارد بی حد و اندازه افزایش قیمت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متاسفانه در راس برخی کارخانه‌ها افرادی وجود دارند که برای کسری زیان خود دست به افزایش قیمت ها می‌زنند که در این زمینه دولت باید به این بخش ورود جدی داشته باشد و بازار را به‌گونه‌ای اداره کند که باعث تثبیت قیمت مسکن در کشور شود.

وی با بیان اینکه تمام مصالح ساختمانی در کشور تولید می‌شود و این کالاها اصلا ارتباطی با تحریم و دلار ندارد، بیان کرد: فعلی که باعث شده است بازار مسکن در چندین سال با مشکل رو به رو باشد عدم کنترل بر تخصیص مصالح و نبود نظارت بوده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به بازار سرمایه، گفت: بورس زمانی موثر خواهد بود که این بازار خود شفاف باشد نه اینکه در درون آن عددسازی‌هایی شکل بگیرد. بازار سرمایه در تمام دنیا وجود دارد و بسیار شفاف است که این خود به کمک صنایع و اقتصاد می‌آید، اما این اتفاق در کشور ما برعکس شده است.

گودرزوند چگینی با اشاره به صادرات سیمان در کشور، تصریح کرد: زمانی صادرات توجیه پذیر است که بازار داخلی اشباع شده باشد در حالی که افزایش ۵ برابری قیمت آن نشان از اشباع بازار ندارد.

وی با بیان اینکه باید اولویت دولت سیزدهم حل مشکل مسکن باشد، گفت: زمینه و بستر مسکن باید توسط دولت آماده شود و ساخت آن باید برعهده بخش خصوصی باشد، اما وظیفه دولت آن است که ابتدا مصالح ارزان قیمت را در اختیار سازنده قرار دهد و دوم تسهیلات کافی تخصیص بدهد اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد قیمت مسکن در حد نرمال خود باقی می‌ماند.

وی گفت:باید عرضه و تقاضا باهم برابر باشند نه اینکه تقاضا از عرضه پیشی بگیرد که برای کنترل و برابر کردن آن نیاز به سیاست‌های درستی است که باید دولت آن را اتخاذ کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دولت سیزدهم عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی مسکن بازار مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی