Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، ملانوری استاندار خراسان جنوبی گفت: در طول ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک استان با کشور افغانستان، تعداد ۴ معبر مرزی داریم که در حال حاضر تنها گذرگاه ماهیرود، پایانه مسافربری و تجاری دارد و فعال است.

او با تأکید بر اینکه ماهیرود، فعال‌ترین مرز در شرق کشور است، افزود: طی ۴ ماهه ابتدای امسال ۳۷۱ هزار تن کالا به ارزش ۴۸ میلیون دلار از این مرز صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملانوری با اشاره به اینکه این رقم به نسبت مدت مشابه پارسال ۳۶ درصد رشد داشته، عنوان کرد: طی این مدت در قالب ماده ۱۶ نیز ۴۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۲۱۴ میلیون دلار از این مرز صادر شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه بازارچه ماهیرود با وجود ناآرامی‌های کشور افغانستان، حتی یک روز هم تعطیل نشده است، مطرح کرد: تمام حوزه‌های امنیتی، انتظامی و دستگاه‌های اجرایی تلاششان بر این بوده که شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که مبادلات تجاری در این مرز، بی‌وقفه ادامه یابد.

او عنوان کرد: گلورده، یزدان و دوکوهانه، چند سال است که به علت عدم موافقت افغانستان غیر فعال شده و ما در تلاشیم که این گذرگاه‌ها هم باز شوند.

ملانوری فعال شدن بازارچه‌های مرزی را کمک به اقتصاد، ارتزاق و اشتغال منطقه دانست و گفت: به جهت اهمیت موضوع در هر سطحی در داخل کشور و در افغانستان برای بازگشایی این گذر‌گاه ها تلاش شد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: زیرساخت‌ها در هر سه گذرگاه آماده است و نواقصی که وجود دارد در حال رفع شدن است و تلاش بر این است که هر ۳ معبر تا پایان تابستان بازگشایی شوند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازارچه مرزی بازارچه ماهیرود پایانه مسافربری خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا، افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است
  • هشدار نارنجی برای ۵ استان | کاهش دمای محسوس در شمال شرق
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • مصر اشغال گذرگاه مرزی رفح توسط اسرائیل را محکوم کرد
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ