Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@11:54:25 GMT

ذخیره سد اکباتان همدان به یک چهارم رسید

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۷۳۷۶

ذخیره سد اکباتان همدان به یک چهارم رسید

گروه استان‌ها- ۲۶ درصد حجم ذخیره سد اکباتان پر است و این بر ضرورت صرفه‌جویی بیشتر در مصرف آب تا رسیدن فصل بارندگی تأکید می‌کند. - اخبار استانها -

منصور ستوده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: استان همدان دارای چند سد برای نگهداری منابع آبی است که از این تعداد 2 مورد در مرکز استان قرار داشته و شهرستان‌های تویسرکان، کبودراهنگ، ملایر، رزن و اسدآباد هم هر کدام یک سد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس آخرین آمار حجم ذخیره سد اکباتان به عنوان منبع اصلی تأمین آب شهرستان همدان 8 میلیون و 800 هزار متر مکعب معادل 26 درصد حجم کل سد است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان بیان کرد: ورودی آب به سد اکباتان صفر است و هزار و 13 متر مکعب آب هم برای مصرف شرب از آن خارج می‌شود.

ستوده گفت: سد آبشینه هم یک میلیون و 700 هزار متر مکعب آب داشته و 35 درصد آن پر است که به عنوان منبع دوم ذخیره آب شهرستان همدان به شمار می‌رود.

وی اعلام کرد: سد شیرین سو در شهرستان کبودراهنگ هم دارای یک میلیون و 600 هزار متر مکعب معادل 37 درصد حجم کل سد و سد کلان ملایر دارای 40 میلیون و 200 هزار متر مکعب معادل 89 درصد حجم سد است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: حجم ذخیره سد سرابی تویسرکان هم 3 میلیون و 480 هزار متر مکعب معادل 38 درصد حجم این سد است.

ستوده در پاسخ به شایعات مطرح شده درباره آبرسانی از چاه‌های خالق‌وردی به همدان هم بیان کرد: حوضه آبریز خالق‌وردی از دشت کبودراهنگ جدا است و تا تکمیل خط انتقال آب از استان مجاور، آبرسانی اضطراری به همدان از این چاه‌ها انجام می‌شود.

عواقب انتقال آب یک رودخانه| کاهش چشمگیر آب رودخانه چالوس / آیا این رودخانه هم به سرنوشت زاینده‌رود دچار می‌شود؟آبرسانی به روستاها اولویت بسیج سازندگی استان سمنان است؛ عزم بسیجیان برای تأمین آب شرب محرومان1200 میلیارد تومان در اجرا پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در استان بوشهر سرمایه‌گذاری شد

وی تصریح کرد: بنابر تصمیم ستاد بحران استانداری برای عبور از بحران خشکسالی ناچار به استفاده از منابع زیرزمینی هستیم.

انتهای پیام/744/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سد اکباتان درصد حجم ذخیره سد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • لایروبی حوضچه‌های ذخیره آب بخش شعیبیه شوشتر
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • رقابت بیش از ۲۳ هزار داوطلب همدانی در آزمون سراسری
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • دعوت همشهری از هواداران تراکتور در تهران
  • مرگ ۲۵ کارگر در اثر حوادث کار در همدان