Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@18:57:20 GMT

برای مواجهه با مرگ آماده باشید

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۸۲۰۱

برای مواجهه با مرگ آماده باشید

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مرگ یک حقیقت اجتناب‌ناپذیر برای تمام موجودات است و مهم این است که برای مواجهه با مرگ خود را آماده کنیم، گفت: مرگ نه به معنی نابودی بلکه به معنی انتقال است و خداوند در قرآن می‌فرماید ما مرگ و حیات را خلق کردیم بنابراین چیزی که آفریده شده یک امر موجودی است و به معنی نیستی و نابودی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد در سخنرانی حرم مطهر حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه در قرآن و روایات مکرر در رابطه با مرگ صحبت شده است، عنوان کرد: مرگ یک حقیقت اجتناب‌ناپذیر برای تمام موجودات است و مهم این است که برای مواجهه با مرگ خود را آماده کنیم.

وی بابیان اینکه مرگ نه به معنی نابودی بلکه به معنی انتقال است، افزود: خداوند در قرآن می‌فرماید ما مرگ و حیات را خلق کردیم بنابراین چیزی که آفریده شده یک امر موجودی است و به معنی نیستی و نابودی نیست.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه جاده عمر فقط یک‌طرفه است و قابل برگشت نیست، گفت: امام حسین (ع) در مسیری که به کربلا آمدند در نامه‌ای کوتاه به برادرشان محمد بن حنفیه نوشتند «دنیا را فانی حساب کن و گویا اصلاً دنیایی نبوده و آخرت را دائمی حساب کن و گویا هیچ وقت از بین نمی‌رود» و کسی که این واقعیت را درک کند به همه معارف رسیده است.

وی افزود: امیرالمؤمنین (ع) فرمودند که کمترین درجه شعور و معرفت این است که نسبت به دنیا بی‌رغبت شویم و اگر همه دنیا را از ما بگیرند ناراحت نشویم و اگر همه دنیا را به ما بدهند خوشحال نشویم.

حجت‌الاسلام فرحزاد تأکید کرد: امیرالمؤمنین (ع) هر شب بعد از نماز عشاء با صدای بلند می‌فرمودند «آماده شوید چراکه ندای کوچ از این عالم را سر داده‌اند و انقدر سرمایه‌های خود را برای دنیا هزینه نکنید و زاد و توشه آخرت تهیه کنید زیرا مقابل شما گردنه‌های دشواری است.»

وی بابیان اینکه هر روز خبر فوت یکی از دوستان، آشنایان و فامیل به ما می‌رسد، گفت: خوش به سعادت افرادی که کار خیر بسیار کرده و از دنیا می‌روند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مرگ آماده حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

استاندار یزد هم با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

مهران فاطمی در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

وی درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • گریه تلخ پیرمرد پس از نابودی زندگی‌اش در آتش سوزی امامزاده ابراهیم
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم