Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@04:03:34 GMT

یک شرکت تبلیغاتی کپی چهره افراد را می‌خرد

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۸۵۵۹

یک شرکت تبلیغاتی کپی چهره افراد را می‌خرد

یک شرکت تبلیغاتی می‌خواهد کپی چهره افراد را برای بهره‌گیری در فناوری جعل عمیق(دیپ‌فیک) در تبلیغات خریداری کند و اگر همه چیز خوب پیش برود، راهی مناسب برای کسب درآمد خواهد بود.

بر اساس گزارش اخیر پایگاه MIT Technology Review، یک استارتاپ قصد دارد یک نسخه دیجیتالی عمیق از چهره افراد را خریداری کند که از طریق آن نرم‌افزارهای هوش مصنوعی، محصولات و خدمات آموزشی را به مردم می‌فروشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون این شرکت تقریباً ۱۰۰ چهره ترکیبی دارد و می‌خواهد به آنها اضافه کند. ضمن اینکه برای فروش چهره خود و استفاده در تبلیغات جعل عمیق، نیازی به چهره زیبا در حد یک مدل نیست.

"ناتالی مونبیوت" از این شرکت می‌گوید: ما صف افرادی را داریم که برای تبدیل شدن به این شخصیت‌های تبلیغاتی مشتاق هستند. برای پیوستن به این ارتش کوچک چهره‌های بدون مغز در دنیای بازاریابی، علاقه‌مندان می‌توانند در وبسایت این شرکت درخواست خود را ثبت کنند و مشخصات اینستاگرام، آدرس ایمیل و نام واقعی خود را ارسال کنند.

این شرکت از این جهت به دنبال چهره‌های شبیه به مدل‌ها نیست که می‌خواهد از مجموعه متنوعی از چهره‌ها در هر سن، جنس و نژادی استفاده کند.

این شرکت در صورت انتخاب چهره فردی، از آن چهره در حال صحبت کردن و بروز احساسات مختلف و حالات چهره متفاوت با پس زمینه صفحه سبز و یک دوربین با وضوح بالا فیلم می‌گیرد. سپس نسخه چهره شبیه‌سازی شده را به یک سیستم هوش مصنوعی تغذیه می‌کند که باعث ایجاد شخصیتی ترکیبی می‌شود که این شرکت می‌تواند با استفاده از آن هر آنچه می‌خواهد، بفروشد.

این پروژه موسوم به "Hour One" تاکنون صداهایی را با هوش مصنوعی تولید کرده است که با ویدیوی چهره‌ها مطابقت دارد که تفاوت زیادی با نرم افزار تبدیل متن به گفتار توسط هوش مصنوعی، ندارد.

در حال حاضر این استارتاپ می‌گوید که با بیش از ۴۰ مشتری از جمله شرکت‌های تجارت الکترونیک، سرگرمی، املاک و سلامت دیجیتال کار می‌کند.

این استارتاپ هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به مشتری‌های خود یک بسته ویژه ارائه دهد که در آن صدای صداپیشه‌های حرفه‌ای روی چهره‌های ترکیبی مردم قرار می‌گیرد.

یکی از مشتریان این پروژه، موسسه‌ای به نام "برلیتز" است که یک موسسه آموزش زبان‌های بین‌المللی است که دوره‌های ویدیویی تحت هدایت معلم را برای ده‌ها زبان مختلف ارائه می‌دهد. "برلیتز" از این پروژه برای افزایش تعداد ویدئوهای تبلیغاتی و آموزشی خود استفاده می‌کند، چرا که در استفاده از استعداد انسانی و بدون کمک گرفتن از هوش مصنوعی دچار مشکل شد و به ورطه تکرار افتاد.

این پروژه یک معامله برد-برد برای همه افراد درگیر و یک گام تاریخی در استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی در بخش خصوصی است. اما مانند هر فناوری جدیدی، یک جنبه تاریک نیز دارد. بدیهی است که این استارتاپ هوش مصنوعی دارای سیاست‌های اخلاقی خود است، اما سیستمی که امنیت اطلاعات را محافظت می‌کند، ضعیف است که باید تقویت شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هوش مصنوعی چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوای جالب چهره امنیتی با مدافع زاکانی بر سر قرارداد جنجالی +تصویر

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم به اظهارات اخیر مالک شریعتی، نماینده مجلس که در دفاع از علیرضا زاکانی در ماجرای قرارداد او با چینی ها، به جهرمی حمله کرده بود واکنش نشان داد.

ماجرا از آنجا آغاز شد که آذری جهرمی ابتدا در کانال تلگرامی خود نوشته بود: «اگر گفتید محصول نهایی شرکت ساختمان سازی چیست؟ آفرین، اتوبوس برقی!»

در واکنش به این پست، مالک شریعتی به آذری جهرمی حمله ور شد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در شرایط تحریم نفت، شرکت تراستی با تایید کمیته ضدتحریم دبیرخانه شعام، تامین کننده منابع ارزی در قرارداد واردات کالاهای اساسی، دارو و سایر نیازها از جمله واگن اتوبوس و ... می شود. مصوبه کمیته مذکور "سرّی"، افشایش خیانت و مطالبه شفاف شدنش حماقت است. موضع این طناز امنیتی کدام است؟

آذری جهرمی هم در واکنش به این توییت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بابک زنجانی هم یک تراستی بود… کینه ی امثال آقای شریعتی از امنیتی ها قابل درک است، اما یک جمله در بسته عرض میکنم و میگذرم تا نگران آبرویشان نباشند، امنیتی‌ها مثل شما دهن لق نیستند که برای توجیه عملکرد اربابشان در شهرداری، دست به افشای وجود مصوبه‌ای سرّی در شورای عالی امنیت ملی بزنند.

دیگر خبرها

  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • توقف‌ تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • دعوای جالب چهره امنیتی با مدافع زاکانی بر سر قرارداد جنجالی +تصویر