Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، این جلسه با حضور مشاور فناوری اطلاعات ریاست و روسای دپارتمان‌های بین‌الملل و حقوقی، سرپرست کمیته مسابقات، نمایندگان دپارتمان‌های داوری و بازاریابی امروز یکشنبه هفتم شهریورماه ساعت ۹ صبح در سالن کنفرانس فدراسیون فوتبال برگزار شد و در آن موارد زیر مطرح شد:

۱- معیارهای ۱۱ گانه مقایسه  STPها و ضرایب آنها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و به تصویب نهایی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- متن پیشنهادی دپارتمان حقوقی درخصوص فراخوان دعوت از شرکت‌های داخلی برای مشارکت در راه اندازی VAR توسط رییس این دپارتمان (فاطمه گلستانی نیا) قرائت شد و به تصویب حاضرین رسید.

اعلام شرایط اختصاصی شرکت در فراخوان سامانه کمک داور ویدئویی  (VAR)

 متن فراخوان به شرح زیر است:

مهلت فراخوان: از تاریخ ۸ شهریور ماه ۱۴۰۰ لغایت ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۰

- شرایط عمومی شرکت در فراخوان سامانه کمک داور ویدئویی (VAR) به­ شرح ذیل است:

متقاضی شرکت در فراخوان بایستی:

مجوز FIFA را در راه­ اندازی سیستم کمک ­داور ویدئویی ارائه کند یا نمایندگی رسمی از یکی شرکت‌های مورد تایید فیفا را در زمان ارسال مدارک دارا باشد. (به­ شرط تایید مدرک در محل اعطای نمایندگی توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران، به­ همراه ترجمه رسمی)

تبصره: در صورت فقدان نمایندگی مذکور در بند ۱، به شرکت متقاضی مهلت ۷ روز کاری (۷ روز بعد از انقضای مهلت فراخوان)  جهت اخذ نمایندگی اعطا می‌شود.

سرمایه ثبتی بالای ۱۰۰ میلیارد ریال داشته باشد.

حد اعتباری بالای ۱۰۰ میلیارد ریال داشته باشد.

مستندات عدم بدهی مالیاتی خود را ارائه کند.

فاقد محکومیت قضائی موثر باشد.

دارای مجوز پدافند غیرعامل باشد.

حداقل ۳ پروژه موفق در حوزه پردازش تصویر به­ همراه رضایت­ نامه مشتری داشته باشد.

سابقه­ اجرایی پروژه ملی/بین­ المللی موفق داشته باشد.

توانایی پیاده­ سازی یک نمونه موفق و مطابق با استانداردهای فیفا در ابعاد زمین براساس شرایط تخصصی اعلامی، در محدوده زمانی کمتر از یک ماه را داشته باشد.

یک DEMO حداقل سه دقیقه‌ای از تجهیزات و نحوه کارکرد ارائه کند.

بدیهی ا­ست هریک از شرکت­های متقاضی بایستی  واجد تمام موارد ۱۰ گانه­ فوق باشند و عدم وجود یک شرط، به منزله فقدان صلاحیت شرکت مزبور و محرومیت از بررسی‌های متعاقب است.

شرایط اختصاصی شرکت در فراخوان سامانه کمک داور ویدئویی (VAR) به شرح ذیل است:

مالکیت و در اختیار داشتن حداقل الزامات راه ­اندازی و استقرار سیستم کمک ­داور ویدئویی طبق استانداردهای FIFA به شرح ذیل:

۱.Video Operation Room (VOR): تجهیز اتاق عملیات ویدئویی در استادیوم تعیین شده از سوی فدراسیون.

۲.ارائه دهنده سیستم (STP) بایستی دسترسی مستقیم به فیدهای تمامی دوربین­ ها داشته باشد. برای استفاده از VAR  بایستی حداقل هشت دوربین اصلی به­ شرح ذیل موجود باشد:

- دوربین خط آفساید و خط دروازه ۱۶ متری HD ۱۰۸۰P

- دوربین Super slow-motion  

- دوربین Ultra slow-motion

- دوربین Ultra high-definition

خطوط آفساید مجازی Virtual Offside Lines : سیستم کمک ­داور ویدئویی باید قابلیت ایجاد خطوط آفساید مجازی را به­ صورت همزمان (Realtime) برروی تصاویر دوربین‌های آفساید داشته باشد.

۴.تجهیزات اتاق کمک­ داور ویدئویی به­شرح ذیل:

-حداقل شش عدد مانیتور لمسی

- حداقل دو عدد Tagging device  برای انتخاب تصاویر.

-حداقل دو عدد  Push to talk (PTT)برای ارتباط داور و کمک­ داور ویدئویی.

- حداقل سه عدد هدست با قابلیت ارتباط با هم.

- حداقل یک عدد دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صوت و تصویر.

ذخیره و نگهداری تصاویر: محل ذخیره و نگهداری تصاویر باید قابلیت ضبط،ذخیره و بازیابی تمامی تصاویر و فید تمامی دوربین­ها را به­ صورت جداگانه و نیز فید پخش تلویزیونی بازی را در تمام طول بازی همراه صدا داشته باشد.

منطقه بازبینی داور در زمین بازی (RRA) Referee Review Area: مانیتور قابل استفاده در این منطقه باید قابلیت وضوح تصاویر در تمام شرایط آب­ و هوایی را داشته و نحوه نصب آن به ­گونه‌ای باشد که تمامی قوانین FIFA را در ارتباط با حفاظت از داور بازی رعایت کند.

سیستم ارتباطی داور و کمک ­داور ویدئویی: سیستم ارتباطی بین داور وکمک­ داور ویدئویی یک دستگاه فرستنده - گیرنده رادیویی دوطرفه است که بایستی قابلیت ضبط صدا را در تمامی طول بازی داشته و با فشار دادن دکمه PTT آماده مکالمه شود. سیستم ارتباطی باید برد استاندارد جهت ایجاد ارتباط واضح بین داور و کمک ­داور ویدئویی را دارا باشد.

لازم به­ ذکر است این فراخوان صرفا به ­منظور شناسایی شرکت­های توانمند و علاقمند به­ همکاری با فدراسیون بوده و ارسال مدارک به این فدراسیون هیچ­گونه حقی برای شرکت­ کنندگان  ایجاد نخواهد کرد و هرگونه اقدام نهایی در خصوص انتخاب شرکت صرفا وفق پروتکل تعیینی FIFA درخصوص VAR  و همچنین طبق آیین­ نامه مالی و معاملاتی فدراسیون فوتبال خواهد بود. مهلت فراخوان ۷ روز کاری با احتساب روز انتشار است.

پربیننده ترین برای هافبک استقلال قرار نهایی صادر شد خرید بعدی استقلال از پرتغال می آید / سلمانی در یکی قدمی آبی پوش شدن شهردار سابق اردبیل دستگیر شد اتفاق عجیب در اراک / متشکی، سرمربی آلومینیوم شد! قطبی در پی فسخ قرارداد با چینی ها / افشین به ایران برمی‌گردد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال شرکت در فراخوان داور ویدئویی شرح ذیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر و محسن کاوه چه گذشت؟

در حالی که وزن 86 کیلوگرم یکی از اوزانی است که هنوز تکلیف ملی‌پوش آن مشخص نشده و به نظر می‌رسد کار انتخابی نماینده این وزن ایران در المپیک، به اواخر ماه آینده کشیده شود، امروز حسن یزدانی با حضور در فدراسیون کشتی جلسه‌ای بیش از دو ساعت با رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی کشتی آزاد داشت.

او در این جلسه گزارش کاملی از وضعیت بدنش به علیرضا دبیر و محسن کاوه ارائه کرد و آنها در مورد همه برنامه‌های پیش رو و تمریناتی که تا پیش از این یزدانی برای بازگشت به تشک انجام داده، صحبت کردند.

یزدانی بعد از کسب نشان نقره جهانی 2023 بلگراد و طلای بازی‌های آسیایی، کتف خود را جراحی کرد.

این کشتی‌گیر که دو مدال طلا و نقره دو المپیک 2016 ریو و 2020 توکیو را در کارنامه دارد، در جلسه امروز، کادرفنی و فدراسیون را در جریان وضعیت کتفش، آمادگی بدنی‌ و تمریناتی که در این مدت انجام داده، قرار داد و درخصوص اینکه او در چه مسابقه‌ای قرار است کشتی بگیرد، صحبت شد.

حسن یزدانی تا امروز در چرخه انتخابی تیم ملی غایب بوده و بعد از بازی‌های آسیایی در هیچ مسابقه‌ای روی تشک نرفته است.

فدراسیون کشتی و کادرفنی باتوجه به عناوین قبلی و سوابق این کشتی‌گیر، برای او در چرخه سال 2024 این فُرجه را در نظر گرفتند که بعد از بهبود کتفش و زمانی که شرایط حضور در مسابقه را پیدا کرد، به مسابقه اعزام شود.

این در حالی است که امیرحسین زارع قهرمان سنگین وزن سال 2023 جهان، زمستان سال گذشته با کشتی گرفتن در تورنمنت زاگرب، ملی‌پوش شدن خود را قطعی کرده بود.

 

منبع:فوتبالی 

دیگر خبرها

  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • در جلسه حسن یزدانی با علیرضا دبیر و محسن کاوه چه گذشت؟