Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: ظرفیت شناسی جریان انقلابی کشور در شکل گیری دولت جدید باعث می شود جریان نفوذ حذف و یا حداقل قابل کنترل شود و از این پس مردم می توانند طعم شیرین خدمات دولت را حس کنند.

به گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان که در پایان نشست دبیران این حزب ضمن تبریک به اعضای دولت سیزدهم و آقای رئیسی در جلب اعتماد مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همه ظرفیت جهادی و انقلابی باید پای نوسازی نظام اجرایی کشور بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بادامچیان در ادامه با تقدیر از سفر  رئیسی به خوزستان اظهار داشت: خوزستان کلکسیونی از موارد، اشکالات و مسائل مدیریت قبلی کشور در خدمت رسانی به مردم است که کار از آنجا شروع شده است و به سایر شهرها و استانها تسری می یابد.

وی تاکید کرد: مسوولان نباید به چاه ویل روزمرگی سقوط کنند و گرفتار شدن در مباحث سطحی آنها را از گره گشایی دراز مدت باز می دارد.

بادامچیان تماس مداوم با مردم و به میان مردم رفتن را یک شیوه خوب و درست در حکمرانی توصیف کرد و گفت: گفت وگو با مردم در دیدارهای چهره به چهره از دردها و مشکلات آنها می کاهد و از این بابت باید از آقای رئیسی تقدیر کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین با تشکر از نمایندگان مجلس در بررسی صلاحیت های وزرا گفت: یک هفته بررسی در کمیسیونها و سپس در صحن علنی مجلس حکایت از دقت نظر نمایندگان دارد و بحث های موافق و مخالف نشان داد مجلس در نظارت خود جدی است و مطالبه عمل به وعده ها در راس نگاه نظارتی مجلس قرار خواهد گرفت.

بادامچیان در ادامه با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به دولت آقای رئیسی اظهار داشت: جوان سازی، بازسازی انقلابی و رفتار عقلانی و فکورانه در همه عرصه های مدیریتی، اعتماد مردم را به دولت افزایش می دهد و فاصله دولت- ملت را کاهش و سرمایه اجتماعی را افزایش می دهد.

وی همچنین با اشاره به موضع رهبر معظم انقلاب درباره دولت کنونی آمریکا در خصوص برجام گفت: ما با یک دولت روباه صفت و گرگ و درنده خو طرف هستیم و اروپایی ها هم دست کمی از آن ندارند.

وی افزود: چون مواضع دولت کنونی آمریکا همان مواضع ترامپ است و هیچ گونه پیشرفتی را در مذاکرات نمی شود پیش بینی کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از این گفت وگو با اشاره به تحولات افغانستان اظهار داشت: صحنه امروز افغانستان یک عبرت تاریخی برای غرب زدگان و غرب گرایان است و مردم جهان این روزها شاهد صحنه های دلخراشی در فرودگاه کابل هستند که نتیجه ۲۰ سال مداخله تجاوزکارانه و شکست سیاست های آمریکا را می بینند.

وی خطاب به طالبان و رهبران واقعی مردم افغانستان که در روزهای سخت مبارزه با تجاوز شوروی و نیز تجاوز آمریکا حضور داشتند گفت: امروز مردم افغانستان نیازمند آرامش و فکر کردن به رفاه، توسعه و ترقی کشور هستند.

وی با تاکید بر اینکه باید به خونریزیها خاتمه داد و مشکلات را از طریق گفت وگو حل کرد افزود: دولت جدید افغانستان باید یک زیست انقلابی و اسلامی بدون دخالت قدرتهای خارجی را مدیریت کند و به مردم اطمینان دهد حقوق آنها محفوظ و جان و مال و ناموسشان در امان خواهد بود.

بادامچیان ادامه داد: حکم به رد و قبول طالبان مشکلی را حل نمی کند. باید دید بین آنها و آمریکایی ها در دوحه چه گذشته است و توافقات چه بوده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آنچه مردم ما انتظار دارند این است که مرزهای امن با افغانستان داشته باشیم، حقوق و امنیت شیعیان و همه فرقه ها در این کشور رعایت شود، مراودات اقتصادی همچنان یرقرار باشد، حق آبه ایران از هیرمند رعایت شود و از همه مهمتر تروریستها در افغانستان به ویژه القاعده و داعش دوباره جان نگیرند.

وی همچنین گفت: ما امیدواریم با هوشمندی که حاکمان فعلی افغانستان تاکنون در تغییر رفتار خود نشان داده اند، حقوق اقوام و مذاهب در ترکیب قدرت جدید دولت افغانستان رعایت شود تا بهانه ای برای مداخله قدرتهای جهانی و منطقه ای به وجود نیاورد.

بادامچیان تصریح کرد: ما بر اساس رهنمود رهبر معظم انقلاب طرفدار ملت افغانستان هستیم و در حمایت از این ملت مظلوم هیچگاه کوتاهی نمی کنیم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره آینه داران آفتاب شهیدان رجایی و باهنر، اندرزگو، عراقی، لاجوردی و دیگر شهدای شهریورماه گفت: خداوند را شاکریم که دولتی سرکار آمده که شبیه ترین دولت پس از انقلاب به دولت شهید رجایی است و امیدواریم آیت الله رئیسی با کمک مردم و تاسی به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مشکلات کشور را یکی پس از دیگری حل کند و تصویری از کارآمدی نظام اجرایی را به نمایش بگذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيدابراهيم رئيسي کابینه سیزدهم اسدالله بادامچيان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: اگر به نظام جمهوری به دید تشکیلاتی نگاه کنیم، در مقایسه با همه نظام‌های جهان می‌بینیم که سایر کشورها بر اساس پادشاهی یا رأی مستقیم مردم یا مجلس و یا به‌صورت دیکتاتوری اداره می‌شود، اما حکمرانی در جمهوری اسلامی متفاوت است و مقامات با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: گفتمان جدیدی را تحت عنوان «مردم سالاری دینی» در دنیا اختراع کردیم و همین کلمه دینی چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد؛ در دکترین جمهوری اسلامی عبارت مردم سالاری دینی یعنی همه امور در کشور از صفر تا صد در اختیار مردم است و مردم با معیارهای دینی خود ساختار سازی می‌کنند، بنابراین در چنین ساختاری دولت، مجلس، شوراها قاعده دارند با این حال اگر مردم سالاری به صورت دینی شکل گرفت کارآمدی بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند؛ شوراها در ریزترین واحد کشور تا بزرگترین سطح تشکیلات حاکمیت به صورت مویرگی و قاعده‌مند وجود دارند تا جایی که در اقشار و صنوف هم شورا وجود دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه شوراها این است که بدون تعارف آنچه در بطن جامعه می‌گذرد را به حکمرانان ارائه کرده و مطالبه گری کنند و در ادامه آنچه را که توسط حاکمیت انجام می‌شود را به مردم منتقل کنند، کارآمدی نظام را نشان دهند و سبد اقدامات نظام را سنگین کنند، اما در زمینه نشان دادن کارآمدی نظام ضعف‌هایی وجود دارد.

وی تاکید کرد: حلقه میانی باید مطالبات مردم را پیگیری کند، اما همین حلقه امور انجام شده را در سبد انقلاب به مردم منعکس نمی‌کند و جفا به جمهوری اسلامی می‌شود.

جان‌نثاری با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی در حوزه راهسازی، بهداشت و درمان و عمرانی گفت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، مراقب باشیم آن را با دست خود سوراخ نکنیم؛ ما باید از خدمات نظام در بین مردم دفاع کنیم، چرا که جریان‌های ضد انقلاب از این حفره‌ها علیه نظام استفاده می‌کنند؛ حفره‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های دو سال اخیر خود همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

کد خبر 749978

دیگر خبرها

  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی