Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد به خبرنگاران گفت: تاکنون ۳۱ درصد جمعیت هدف که افراد بالای ۱۸ سال زیر پوشش این مرکز دانشگاهی است واکسینه شده اند.

دکتر مهدی قلیان اول افزود: با حمایت مراکز خصوصی زیر ساخت‌های مناسبی در شهر مشهد ایجاد شده است و آمادگی تزریق روزانه ۷۰ هزار دوز واکسن را نیز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر سه مرکز تجمیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهر کوهسنگی و مشهد مال دارای ظرفیت برابر هستند که برخی از این مراکز با افزایش تجهیزات و نیروی انسانی، امکان افزایش بیشتر برای تزریق واکسن را نیز دارند.

رییس کمیته بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به افزایش جمعیت در حاشیه شهر مشهد، بسیج جامعه پزشکی به کمک این دانشگاه آمد تا در مراکز و پایگاه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین برخی مراکز موقت و به صورت محله محور برنامه واکسیناسیون مردم حاشیه شهر مشهد انجام شود.

قلیان افزود: با توجه به این که دوز دوم واکسن آسترازنکا در این چند روز در اختیار این دانشگاه قرار نگرفته ۲۴ هزار دوز دوم این واکسن درخواست و اعلام شده است که تا ۱۵ شهریورماه این تعداد واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گیرد.

وی اضافه کرد: واکسیناسیون استادان دانشگاه‌های شهر مشهد و برخی شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پایان رسید و امیدوار هستیم از نیمه شهریورماه شرایط تزریق واکسن برای دانشجویان این دانشگاه ها نیز فراهم شود.

رییس هیات مدیره بنیاد خیریه نیکوکاری تات نیز در این مراسم گفت: مرکز واکسیناسیون تجمیعی مشهد مال در مدت زمانی کوتاه و به صورت جهادی فعالیت خود را آغاز کرد.

علی انصاری افزود: این بنیاد با آغاز همه گیری ویروس کرونا سعی کرد تا در بخش‌ها و عرصه‌های گوناگون به کمک مردم کشورمان بیاید و بر همین اساس در همان زمان مرکزی نقاهتگاهی با تجهیز ۳۰ هزار تخت در تهران مال ایجاد کرد و سایر کشورها نیز از این نوآوری استقبال کرده و مراکز تجاری و فروشگاه های بزرگ خود را به مراکز درمانی بیماران مبتلا به کرونا تبدیل کردند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر و با توجه به این که تامین و سپس تزریق واکسن یکی از برنامه‌های اصلی دولت قرار گرفته است بانک آینده به عنوان مالک اصلی مشهد مال این امکان را دارد تا برای خروج از بحران موجود در شهر مشهد، شرایط تزریق ۲۰ تا ۵۰ هزار دوز واکسن را فراهم کند.

رییس هیات مدیره بانک آینده نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر این مرکز در یک شیفت کاری ۲۶ تیم واکسیناسیون دارد که هر تیم شامل ۲ نفر برای ثبت اطلاعات و یک نفر تزریق کننده هستند که با توجه به تامین واکسن، امکان افزایش نیرو نیز وجود دارد.

انصاری با اشاره به این که در حال حاضر وسعتی ۲ هزار متر مربعی همراه با امکان پارکینگ ۷۰۰ خودرو در این مرکز در نظر گرفته شده است افزود: ۱۸۰ مبل راحتی نیز در نظر گرفته شده است تا فاصله گذاری اجتماعی نیز در این مرکز به خوبی رعایت شود و تا پایان زمان واکسیناسیون فعال خواهد بود.

افزایش نگران‌کننده‌ شمار بیماران کووید ۱۹ در خراسان رضوی همزمان با پنجمین موج طغیان ویروس همه‌گیر کرونا ظرف یک ماه اخیر سبب تکمیل ظرفیت بیمارستانها، کمبود دارو همراه با افزایش شمار بیماران کرونایی غیربومی در مشهد شد.

هم‌اکنون ۲۷ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

منبع : ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بزرگترین مرکز واکسیناسیون مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان