Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@16:47:07 GMT

خوردن آب سرد در روز‌های گرم تابستان ممنوع!

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۱۲۰۱

دانشمندان می‌گویند مصرف آب یخ در تابستان می‌تواند عوارض جدی به ویژه برای کودکان داشته باشد.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از ساینس اینفو نوشت: گرمای هوای تابستان گرچه دارای طرفدارانی است، اما متاسفانه باعث آسیب پذیری کودکان در برابر بیماری‌های تنفسی می‌شود. این موضوع نه تنها به خاطر گرمای بالای هوا، بلکه به دلیل ناآگاهی نسبت به مسائل مرتبط با دهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال، یکی از مسائل عجیب درباره گلو درد این است که شایعات زیادی برای نحوه درمان آن در میان مردم وجود دارد. برخی مردم تصور می‌کنند مصرف آب یخ باعث تشدید گلو درد شده و برخی دیگر بر این باورند با مصرف آب سرد می‌توان این بیماری را درمان کرد.

با این حال، متخصصان می‌گویند مصرف آب یخ یک باور عامیانه اشتباه برای درمان گلو درد است. بسیاری از بیماری‌هایی که انسان در طول عمر خود آن را تجربه می‌کند بدون نیاز به مصرف دارو و به وسیله سیستم ایمنی بدن بهبود می‌یابد.

حقیقت این است که مصرف آب یخ نه تنها در درمان گلودرد موثر نیست، بلکه می‌تواند باعث آسیب پذیری بیشتر کودک برای ابتلا به گلودرد شود. اگر فرد دارای رژیم غذایی غنی از مواد مغذی باشد، بدن توانایی آن را دارد که بدون مصرف دارو این بیماری را درمان کند.

با این حال، در کودکان در صورتی که پس از ۲ روز گلو درد تسکین نیافت و برای مدت طولانی این درد ادامه داشت تجویز دارو انجام می‌شود. در صورت عدم درمان گلو درد، این بیماری می‌تواند باعث بروز مشکلات جدی تری مانند روماتیسم قلبی در کودکان شود.

متخصصان تاکید دارند افراد باید به جای نوشیدن آب یخ، از آب خنک استفاده کنند. منظور ما از آب خنک آبی است که درجه حرارت آن ۲۵ درجه سانتی‌گراد باشد. سعی کنید خود را به مصرف آبی با این درجه حرارت عادت دهید. نوشیدن آب یخ (۸ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد) می‌تواند باعث بروز مشکلات جدی مانند گلو درد و ورم لوزه‌ها شود.

آب یخ

همچنین نوشیدن آب خنک به کودکان این امکان را می‌دهد که حجم آب بیشتری بنوشند و بدن خود را در روز‌های گرم تابستان خنک نگه دارند. با این حال، نوشیدن آب یخ خطر ابتلا به بیماری‌های تنفسی را در کودکان افزایش می‌دهد.

به طور طبیعی در گلوی ما باکتری‌هایی زندگی می‌کنند که در زمانی که بدن انسان سالم است حجم آن‌ها بسیار ناچیز است. زمانی که درجه حرارت در محیط گلو با مصرف آب یخ کاهش می‌یابد، این امر به این باکتری‌ها اجازه رشد داده و باعث بروز بیماری می‌شود.

بیشتر بخوانید: مصرف این مواد غذایی پس از انبه ممنوع!

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت گلودرد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گلودرد مصرف آب یخ نوشیدن آب گلو درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • توانیر : قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!