Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: این روزها در هر خانواده کرمانی چندین نفر درگیر بیماری کرونا هستند و کم نیستند خانواده‌هایی که پیراهن سیاه بر تن کرده‌اند، کافیست چرخی در سطح شهر کرمان بزنید، در هر محله می‌توانید آگهی‌های ترحیم را پشت درب خانه‌ها و مغازه‌ها مشاهده کنید این نشان از ادامه وضعیت بحرانی در استانی دارد که به دلیل همجواری با استان‌های مرزنشین با چالش‌های جدی در بحث شیوع کرونا مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان کرمان مدت هاست تعداد فوتی‌های کرونا بین ۲۰ تا ۳۰ نفر در نوسان است و حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز بیشترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده است، کمبود واکسن که طی هفته گذشته به یکی از نگرانی‌های ساکنان این استان تبدیل شده بود امروز کمی بهتر شده و واکسن برکت و سینوفارم در مراکز واکسیناسیون در حال عرضه به مردم است.

نکته جالب توجه اینکه سن مبتلایان به کرونا در کرمان به صورت چشمگیر پایین آمده اما روند واکسیناسیون سنی کرمان مدت هاست ثابت مانده و کاهش نیافته است این در حالی ست که در برخی از استان‌های همجوار سن واکسیناسیون کاهش یافته است.

سرم همچنان در کرمان نایاب است / ‏‬ قیمت داروهای تخصصی نجومی ست

بررسی خبرنگار مهر در سطح شهر نشان می‌دهد همچنان سرم تزریقی در سطح داروخانه‌های شهر کرمان نایاب است و این دارو فقط در بیمارستان‌ها یافت می‌شود، هر چند در بازار آزاد نیز می‌توان این دارو را با قیمت بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ خریداری کرد، مراکز تست ۱۶ ساعته کرونا نیز در سطح شهر با ازدحام مواجه هستند و از تعداد افرادی که درخواست تست دارند کاسته نشده است.

طبق اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمان، سیرجان، جیرفت، بم و رفسنجان ظرفیت بخش‌های بستری کرونا در استان نیز بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد اشغال است و همچنین بخش‌های غیر کرونایی که در روزهای اخیر برای بستری بیماران تجهیز شده‌اند نیز با حداکثر فعالیت مشغول به خدمات رسانی هستند.

نکته قالب توجه اینکه بسیاری از بیماران ترجیح می‌دهند روند بیماری را در خانه طی کنند و از خدمات پزشکی در خانه‌ها استفاده می‌کنند که البته هزینه‌های هنگفتی روی دست خانواده‌های کرمانی گذاشته است و یکی دیگر از نمودهای این نوع درمان نیز کاهش کپسول‌های اکسیژن در سطح شهر است.

طبق آخرین آمار هم اکنون در استان کرمان هزار و دوازده نفر در استان کرمان بستری و تحت درمان‌های تخصصی قرار دارند، از طرفی تأمین داروهای تخصصی کرونا نیز در کرمان هر چند با هزینه‌های سنگین اما در دسترس است.

هر ساعت یک کرمانی فوت می‌کند

دانشگاه‌های کرمان، رفسنجان و جیرفت به ترتیب بیشترین بیمار بستری را به خود اختصاص داده‌اند، تعداد بیماران بستری ۲۴ ساعت گذشته هم به ۱۸۴ نفر رسیده است و متأسفانه ۲۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

بعد از محدودیت‌های کرونایی اخیر اگر نگاهی به سطح شهر کرمان بکنید به وضوح مشخص است که روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی به کلی رها شده و مشاغل مختلف به صورت زیر پوستی مشغول به کار هستند

به این ترتیب تعداد مجموع بیماران کرونایی کرمان به ۳۵ هزار و ۶۸۹ نفر و تعداد فوتی‌ها به ۴ هزار و ۲۳۷ نفر رسیده است.

اما در مراکز واکسیناسیون هم روند کار از هفته گذشته کند شد و با وجود اینکه تاکنون ۶۸۲ هزار و ۳۶۳ نفر واکسن دز اول و ۳۰۸ هزار و ۹۶ نفر نیز دز دوم را تزریق کرده‌اند اما طی روزهای اخیر بسیاری در انتظار واکسن بوده‌اند و سایت نام نویسی واکسیناسیون باز نمی‌شد.

بنا به پیگیری خبرنگار مهر هم اکنون واکسن برکت به افرادی که داوطلب تزریق دوز اول هستند ارائه می‌شود و برای افرادی که برای دز دوم مراجعه می‌کنند واکسن‌های برکت، سینوفارم و آستازنیکا وجود دارد.

اما بعد از محدودیت‌های کرونایی اخیر اگر نگاهی به سطح شهر کرمان بکنید به وضوح مشخص است که روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی به کلی رها شده و مشاغل مختلف به صورت زیر پوستی مشغول به کار هستند و سفرها بار دیگر آغاز شده، بازارهای شهر نیز شلوغ تر از همیشه است.

مراسم عروسی جای خود را به عزاداری داد

هر چند به دلیل قرار گرفتن در ماه محرم خبری از برگزاری مراسم‌های عروسی در تالارها نیست اما مراسم‌های عزاداری همچنان به کیفیت قبل برگزار می‌شود و در آرامستان های کرمان می‌توان روند برگزاری این مراسم‌ها را مشاهده کرد.

مردم نیز استفاده از ماسک را در حداقل وضعیت انجام می‌دهند و متأسفانه اکثر موارد ابتلاء در کرمان خانوادگی شده است به طوری که به یک باره در یک خانه چندین نفر درگیر بیماری می‌شوند.

عدم رعایت قرنطینه نیز در بین بیمارانی که بستری نشده‌اند مشهود است به طوری که می‌توان در اطراف خیابان‌های مراکز درمانی کرمان پلاک‌های استان‌های همجوار را دید که گاه یک خودرو مملو از بیماران کرونایی به شهر کرمان مراجعه می‌کنند در بیمارستان‌های شهر نیز می‌توان بیماران بستری استان‌های دیگر را مشاهده کرد که برای دریافت خدمات درمانی بهتر به کرمان سفر می‌کنند.

مردم در تزریق واکسن‌ها تعلل نکنند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با مهر اظهارداشت: در موج پنجم کرونا وضعیت کرمان به یکباره بحرانی شد و با تلاش کادر درمان تا حدودی وضعیت ثابت مانده است اما مردم باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خطر وضعیت شکننده فعلی را کاهش دهند.

حمیدرضا رشیدی نژاد با انتقاد از عدم مسئولیت پذیری اجتماعی در رعایت پروتکل‌ها گفت: هم اکنون مهمترین مشکل تجمع‌ها هستند زیرا گونه جدید به سادگی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن از فرد مبتلا به افراد سالم شیوع می‌یابد.

وی ادامه داد: تجمع‌های خانوادگی یکی از مهمترین کانون‌های بیماری هستند و از مسئولان ادارات نیز می‌خواهیم به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که هیچ گونه تجمیعی در ادارات مختلف روی ندهد.

وی همچنین از فعالان صنوف هم خواست مثل گذشته همکاری لازم را داشته باشند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تجمع‌های خانوادگی یکی از مهمترین کانون‌های بیماری هستند و از مسئولان ادارات نیز می‌خواهیم به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که هیچ گونه تجمیعی در ادارات مختلف روی ندهد

رشیدی نژاد با اشاره به روند واکسیناسیون گفت: از مردم می‌خواهیم در اسرع وقت هر نوع واکسنی که در مراکز موجود بود را تزریق کنند و در انتظار واکسن‌های دیگر نمانند.

وی گفت: واکسن می‌توان خطر فوتی را به شدت کاهش دهد و تعلل در تزریق واکسن می‌تواند ریسک بسیار بالایی باشد.

وی گفت: تعداد افراد بستری در دو روز گذشته به صورت موقت اندکی کاهش داشته است اما فوتی‌ها روند افزایشی دارد.

عدم رعایت پروتکل‌ها که بر اثر عادی سازی شرایط از سوی مسئولان و الگوبرداری از سوی مردم روی می‌دهد می‌تواند وضعیت شکننده کرمان را به سمت بحرانی‌تر شدن اوضاع سوق دهد به همین دلیل باید حساسیت‌های لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود.

کد خبر 5292995

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه افتتاح طرح عمرانی سفر رئیس جمهور به خوزستان اردبیل محرم 1400 دولت سیزدهم پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها سطح شهر شهر کرمان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد