Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@08:23:37 GMT

آزادسازی4500تن کالاازگمرک فرودگاه‌امام

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۲۶۱۷

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس از آزادسازی ۴۵۰۰ تن کالا در جریان بازدید وزیر اقتصاد از گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) خبر داد. ناطقان: رحیم زارع نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) گفت: در جریان بازدید آقای خاندوزی از گمرک فرودگاه امام ۴۵۰۰ تن کالا آزاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آزادسازی این حجم از کالاها، چه کالاهای اساسی باشد، چه دارویی و چه مواد اولیه تأثیر مثبتی بر بازار خواهد گذاشت و این مسأله به بهبود وضعیت کمک خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت با ایشان مبنی بر اینکه برنامه‌ریزی‌هایی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور نباید منوط به برداشته شدن تحریم‌ها شود، اظهار داشت: ما باید از ظرفیت و بازار ۱۵ کشور همسایه‌مان برای تولید و صادرات کالاهای خود استفاده کنیم.

زارع خاطرنشان کرد: در اطراف ما یک بازار ۴۰۰ یا ۵۰۰ میلیونی برای خرید کالاهای ما وجود دارد و ما می‌توانیم با حمایت از تولید و رفع موانع در این بخش و صادرات کالاها بازارهای کشورهای همسایه را به دست آوریم.

وی افزود: الان بسیاری از کالاهایی که ما امکان تولید آن را داریم در کشورهای همسایه از اروپا و آمریکا خریداری می‌شود و ما می‌توانیم در این بخش بسیار مؤثر عمل کنیم و بازار کشورهای همسایه را در اختیار خود بگیریم.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس اظهار داشت: علاوه بر این ما برای واردات تکنولوژی و ماشین آلات می‌توانیم از گمرکات کشورهای همسایه و همچنین مناطق آزاد استفاده کنیم و نسبت به واردات تکنولوژی و ماشین آلات به کشور اقدام کنیم.

زارع خاطرنشان کرد: ما برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور باید مدیران ساختارشکنی که گریزگاه‌ها را بلدند و امضاهای طلایی دارند از گردونه خارج کنیم؛ چراکه همین مدیرانند که باعث طولانی‌تر شدن روند کار و بروز مشکلات دیگر در امورات اقتصادی کشور می‌شوند.

وی افزود: در بحث واردات کالاهای اساسی نیز باید انحصار شکسته شود و این گونه نباشد که فقط چند شرکت و واردکننده خاص امکان واردات کالاها را داشته باشند؛ چراکه همین شرکت‌ها در شرایط خاص دولت و کشور را تحت فشار قرار می‌دهند و خواسته‌های خود را تحمیل می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس اظهار داشت: برای این منظور باید واردکنندگان خرد نیز به بازی گرفته شوند و از ظرفیت آنها برای واردات کالاهای اساسی و دارو استفاده شود.

زارع خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که ما باید حتما انجام دهیم تا دستمان جلوی بیگانگان دراز نشود حمایت از تولیدات کشاورزی به ویژه در محصولاتی همچون گندم است. ما در حال حاضر نیازمند ۵ تا ۶ میلیون تن گندم هستیم تا نیاز کشور را تامین کنیم که با تخصیص یارانه به بخش کشاورزی و افزایش بهره‌وری آب می‌توانیم تولید گندم در کشور را افزایش دهیم.

وی افزود: اتحادیه اروپا یک سوم یارانه خود را به بخش کشاورزی تخصیص می‌دهد و کشوری مثل بلاروس ۶۰ درصد تولیداتش مربوط به حوزه کشاورزی و دامپروری است. اینها خود نشان دهنده اهمیت بخش کشاورزی و ضرورت توجه به این بخش است. منبع: ایسنا برچسب ها: آزادسازی ، گمرک ، فرودگاه امام

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آزادسازی گمرک فرودگاه امام سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس کشورهای همسایه گمرک فرودگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی روز یک شنبه در جمع خبرنگاران، به تغییرات قابل توجه کشاورزی استان در حوزه زراعت در سال ۱۴۰۳ اشاره و اضافه کرد: طبق برنامه الگوی کشت ابلاغی برای امسال سطح زیر کشت محصول گوجه فرنگی و برخی از محصولات صیفی و سبزیجات نیز به طور محسوسی کاهش می‌یابد.

به گفته وی در هدف گذاری انجام شده برای سال جدید، سطح زیر کشت محصولات زراعی در دیمزارها افزایش خواهد یافت، اما در مزارع آبی با توجه به برنامه ریزی که در زمینه کاهش مصرف آب کشاورزی در دست اجراست، سطح زیر کشت از ۱۹۱ هزار و ۴۸۷ هکتار به ۱۷۹ هزار و ۸۱ هکتار کاهش خواهد یافت.

فتحی با پیش بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی در سالجاری، گفت: پارسال با تلاش بی وقفه کشاورزان و بهره برداران و اجرای طرح‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی و همت متخصصان و کارشناسان موفق به تولید چهار میلیون و ۴۳۸ هزار تن محصولات کشاورزی شدیم که از این میزان در حوزه زراعت ۲ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۷۴۹ تن محصول تولید و به بازار مصرف عرضه شد که در برنامه تحولی امسال این میزان به ۲ میلیون و ۶۰۲ هزار تن خواهد رسید.

وی ادامه داد: افزایش تولید برنامه ریزی شده در حوزه زراعت با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، توسعه کشت گیاهان دارویی دیم، توسعه سطح زیرکشت آبی ناشی از اجرا و بهره برداری از طرح‌های آب و خاک در پایاب سدها و پایاب رودخانه مرزی ارس و آیدوغموش به میزان ۱۳ هزار هکتار و افزایش بهره وری عوامل تولید با اجرای کشاورزی حفاظتی، اصلاح الگوی کشت، به زراعی و به نژادی، مکانیزه کردن تولید و کاهش ضایعات، انتقال یافته‌های نوین پژوهشی و تحقیقاتی صورت خواهد گرفت.

فتحی با تاکید بر ضرورت تأمین مالی طرح‌های زیر بخش زراعت استان، یادآور شد: در این بخش یکهزار و ۹۱۹ میلیارد ریالی از طریق بخش دولتی و ۸۸ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال از طریق بخش خصوصی نیازمند بودجه است که طبق پیش بینی‌ها برای بخش خصوصی ۷۱ هزار و ۸۸ میلیارد ریال از طریق تسهیلات بانکی و ۱۷ هزار و ۶۲۲ میلیارد از طریق آورده شخصی سرمایه گذار تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش سطح باغات و گلخانه‌های آذربایجان شرقی به ۱۲۱ هزار و ۷۹۱ هکتار در سالجاری، افزود: انتظار داریم یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۶۷۶ تن محصولات باغی، ۱۵۳ هزار و ۹۲۵ تن محصولات گلخانه‌ای و ۲۴ هزار و ۵۷۴ تن گیاهان دارویی در این راستا تولید شود که نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد افزایش را تجربه خواهیم کرد.

فتحی از افزایش تولیدات باغی استان به میزان ۳۸۴ هزار تن برای رسیدن به تولید یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۱۷۵ تن در سال جاری خبر داد و گفت: برای تحقق این جهش تولید اجرای برنامه‌های مختلف پیگیری خواهد شد.

وی از اجرای تعداد هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی خارج از حوضه آبریز دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در سطح ۱۰ هزار و ۷۹ هکتار و با سرمایه گذاری یکهزار و ۴۵۲ میلیارد ریالی در حال اجراست و بیش از ۷۸ هزار و ۳۴۴ میلیارد ریال تسهیلات به این پروژه‌ها تخصیص یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون ۳۰۰ هکتار پروژه گلخانه‌ای در این استان اجرا می‌شود، اضافه کرد: برای این طرح‌ها ۹۶ هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و ۶۹ هزار و ۱۰۱ میلیارد ریال تسهیلات اختصاص یافته است.

کد خبر 6097633

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی