Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، بهنام کریمی مدیر امور تعمیرات مکانیک نیروگاه سیکل ترکیبی با اشاره به فعالیت تعمیرات در برج های خنک کننده اصلی گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده، عملیات رفع نشتی از دلتاهای برج های ۳ گانه خنک کننده اصلی نیروگاه سیکل ترکیبی به منظور افزایش راندمان و ارتقای کارایی این تجهیزات، با رویکرد کسب آمادگی تولید برق در این نیروگاه در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی افزود: عملیات رفع نشتی دلتاهای برج های خنک کننده اصلی با پیش بینی انجام کار در ارتفاع از اقداماتی بود که سه ماه به صورت مداوم و شبانه روزی با در نظرگرفتن محدودیت های بهره برداری جهت خروج سکتورها از مدار تولید، از سوی متخصصان مکانیک انجام شده که هم اکنون نیز ادامه دارد.
کریمی ادامه داد: در این عملیات تعمیراتی، تعداد ۱۱۴ عدد «سل» در سه برج خنک کننده، تعمیر شده و بیش از۳۰ هزار عدد اورینگ کلکتور هم در قسمت بالا و پایین سل ها و تعداد بیش از ۱۲ هزار لوله اینزرت تیوب، از سوی کارکنان این امور تعویض شده است.
به گفته وی انجام عملیات "رفع نشتی از دلتا های برج های خنک کننده اصلی"، موجب آمادگی و افزایش راندمان این سازه ها برای تولید برق پایدار وکاهش مصرف آب در فصل تابستان شده است.

به گزارش ایرنا، امروزه برق به عنوان یکی از ضروری‌ترین عوامل زیربنایی در راهبرد توسعه کشورها محسوب شده و تولید آن توسط هر کشوری، می‌تواند عامل مهمی در خودکفایی آن کشور به شمار برود زیرا زندگی این روزهای بشر را نمی‌توان بدون برق حتی برای یک روز متصور شد.

نیروگاه‌های برق همواره جزو مراکز حساس‌ و استراتژیکی کشورها به شمار رفته و به لحاظ اقتصادی و سیاسی نیز از شریان‌های حیاتی محسوب می‌شوند که حراست و حفاظت از آنها به جهت تولید پایدار برق برای دولت‌ها مساله‌ای استراتژیک و مهم به شمار می‌رود. 

نیروگاه سیکل ترکیبی برق شهید رجایی قزوین با ظرفیت ۲۰۴۰ مگاوات برق و تولید سالانه ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت برق، در ۳۵ کیلومتری شرق قزوین و در حاشیه آزادراه و جاده قدیم قزوین - کرج واقع شده است.

نیروگاه ۲ هزار و ۴۰ مگاواتی برق سیکل ترکیبی و حرارتی شهید رجایی قزوین با سهم ۵ درصدی از تولید برق کشور همواره از نیروگاه‌های تاثیرگذار و شاخص به شمار رفته اس

برچسب‌ها انرژی برق شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران کرج استان قزوین قزوین سل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق کرج انرژی برق کرج استان قزوین قزوین سل برج های خنک کننده خنک کننده اصلی سیکل ترکیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳