Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین هانس کلوگ، مدیر منطقه‌ای اروپای سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفت: «دوز سوم واکسن کرونا چیزی تجملی نیست  و راهی برای ایمن نگه‌داشتن آسیب‌پذیرترین افراد است.»

به نظر می‌رسد این اظهارات با مواضع قبلی مقامات سازمان جهانی بهداشت در این ماه تطبیق نداشته باشد که گفته بودند با توجه به داده‌های موجود فعلا نیازی به دوز سوم یادآور واکسن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان در آن هنگام هشدار داده بود که تجویز دوزهای بیشتر واکسن به افراد کاملا واکسینه‌شده فقط باعث افزایش نابرابری در میان کشورهای ثروتمندتر و فقیرتر از لحاظ دسترسی به واکسن کرونا می‌شود.

به گفته کلوگ، بیش از ۳۰ کشور از ۵۳ کشور منطقه اروپایی سازمان جهانی بهداشت افزایش ۱۰ درصدی یا بیشتر را در میزان ۱۴ روزه بروز کووید-۱۹ گزارش کرده‌اند و در همین حال میزان دریافت واکسن به خصوص در میان گروه‌های در معرض خطر بیشتر بیماری شدید کرونا هنوز در چندین کشور پایین است.

کلوگ گفت ترکیب میزان‌های بالای سرایت و پوشش نسبتا پایین واکسیناسیون «بسیار نگران‌کننده» است و افزود چندین کشور در منطقه اروپا شاهد افزایش میزان پذیرش بیمارستانی هستند و شمار موارد مرگ ناشی از کرونا در این منطقه در هفته گذشته ۱۱ درصد افزایش یافته است.

کلوگ گفت تردید نسبت به واکسن‌ها و انکار علم مانع کنترل پاندمی در برخی از کشورهای اروپایی شده است و میزان‌های پایین‌تر تزریق واکسن در این کشورها که با افزایش موارد عفونت همراه شده است را باعث «نگرانی شدید» خواند.

کلوگ افزود در برخی از کشورها در اروپا نیز کمبود دسترسی به واکسن باعث عقب ماندن در مهار پاندمی شده است، چرا در کشورهای با درآمد پایین و متوسط پایین این منطقه فقط ۶ درصد از جمعیت واکسیناسیون‌شان را کامل کرده‌اند.

همچنین به گفته او در حالیکه به طور میانگین حدود سه چهارم کارکنان مراقبت بهداشتی منطقه اروپا در حال حاضر به طور کامل واکسینه شده‌اند، در برخی از کشورهای منطقه این میزان فقط ده درصد است.

کلوگ گفت حدود ۸۵۰ میلیون دوز واکسن در طول هشت ماه گذشته در منطقه اروپا تجویز شده است و تقریبا نیمی از جمعیت به طور کامل واکسینه شده‌اند، اما میزان دریافت واکسن در شش هفته گذشته به طور قابل‌توجهی کند شده است.

او همچنین اشاره کرد که «افزایش قابل‌توجه» موارد عفونت کرونا در این منطقه ناشی از سویه‌ی واگیرتر دلتای کرونا که اکنون در ۵۰ کشور این منطقه حضور دارد، کاهش یافتن عمومی محدودیت‌ها مربوط به بهداشت عمومی و افزایش مسافرت‌های تابستانی است.

کلوگ همچنین با اشاره به بازگشت میلیون‌ها کودک به مدرسه پس از تعطیلات تابستانی بر درخواست صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) تاکید کرد که باز نگهداشتن مدارس و ایمن‌نگهداشتن آنها باید اولویت اصلی همه دولت‌ها باشد.

کد خبر 623686 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا واکسن کرونا منطقه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر