Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا – هفته گذشته شرکت فیس‌بوک نخستین گزارش محتوای خود را در زمینه بیشترین بازدید محتوا را منتشر کرد که اطلاعات بسیار جالبی درباره این شبکه اجتماعی را فاش خواهد ساخت. هفته گذشته شرکت فیس‌بوک نخستین گزارش محتوای خود را در زمینه بیشترین بازدید محتوا را منتشر کرد که  اطلاعات بسیار جالبی درباره این شبکه اجتماعی را فاش خواهد ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، این گزارش‌ها نشان دهنده این هستند که کدام محتوا در این شبکه اجتماعی بیشترین استقبال را از سوی کاربران دریافت کرده است و این اطلاعات بر اساس فشار رسانه‌ای بسیار زیاد به شرکت فیس‌بوک منتشر شده‌اند.
 
بدون شک مهم‌ترین موضوع روز جهان، ویروس کرونا بوده است ولی اطلاعات مربور به این ویروس، ابعاد مختلف داشته است و نشان دهنده این هستند که این شبکه اجتماعی منبع چندان معتبری در زمینه اطلاعات واکسیناسیون کرونا نیست.
 
سخنگوی فیس‌بوک در توییتر اعلام کرده است که این گزارش به نوعی کلید رفع مشکلاتی است که در سیستمی که می‌خواهیم بسازیم به وجود آمده است. با این وجود هیچ اشاره‌ای به نحوه رفع آن‌ها نشده است.
 
یکی از مشکلات اصلی این است که نمی‌توان به صورت دقیق اطلاعات نادرست را از اطلاعات درست تفکیک کرد. برای مثال یک پزشک در آمریکا درگذشت و دو رسانه معتبر مانند نیویورک تایمز و شیکاگو تریبون به علت این مرگ پرداختند ولی وقتی که مشخص شد که علت مرگ با پیش بینی اولیه متفاوت بوده است، تنها شیاگو تریبون خبر خود را به روزرسانی کرد.
 
با این تفاسیر باید اطلاعات منتشر شده توسط نیویورک تایمز را اطلاعات نادرست درباره کرونا دانست یا خیر؟ این موارد درباره شرکت‌هایی مانند فیس بوک نیز صادق است و به همین دلیل واقعا نمی‌توان انگشت اتهام را مستقیم به سمت کسی گرفت.
 
شایان ذکر است که بخش مهمی از فشار روی فیس‌بوک به واسطه گفته‌های اخیر جو بایدن صورت گرفت زیرا او چندی پیش گفته بود که فیس‌بوک با اطلاعات نادرست درباره کرونا در حال کشتن مردم است.
البته اندکی بعد بایدن از نظرات خود اندکی پایین آمد ولی آسیب وارده به فیس‌بوک بسیار جدی بوده است و گزارش منتشر شده به نوعی عکس‌العمل فیس‌بوک نسبت به این موضوع بوده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک فیس بوک شبکه اجتماعی ویروس کرونا اخبار جعلی شبکه اجتماعی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • اردوغان: ارائه اطلاعات پایگاه کورجیک به اسرائیل دروغ است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • مماشات کنیم مقابله با بی حجابی سخت‌تر می‌شود