Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@09:32:35 GMT

پس از چند روز کرونا به ریه حمله می کند؟

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۵۶۸۴

پس از چند روز کرونا به ریه حمله می کند؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، مجید مختاری فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به علائم تنفسی در کرونا اظهار کرد: طبق مطالعات مشترک چین و سازمان بهداشت جهانی در مورد ویروس کووید ۱۹، ۸۰ درصد از موارد تایید شده آزمایشگاهی به نوع خفیف تا متوسط مبتلا شده اند.

وی عنوان کرد: موارد بحرانی به صورت آسیب در اندام‌های تنفسی دیده می شود، بیماری کرونا یک بیماری تنفسی است، در روزهای اولیه عفونت، این ویروس به سلول های ریه حمله می‌کند، برای بیشتر بیماران ویروس از ریه شروع و به همان جا ختم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاری با اشاره به اینکه التهاب موجب آسیب بیشتر می شود، بیان کرد: این چرخه تا زمانی که هیچ بافت سالمی باقی نمانده باشد ادامه پیدا می کند، رایج ترین علائم این بیماری سرفه خشک است البته در مورد تنگی نفس و تولید خلط هم به همین شکل است، دیگر علائم ویروس کرونا که می تواند ظاهر شود خستگی، گلودرد ،سردرد، درد مفصل یا ماهیچه و آبریزش بینی است.

این فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به اینکه معمولاً ۷ روز طول می کشد تا یک نفر به در بیمارستان بستری شود، اظهار کرد: موارد خفیف تا این زمان خوب می شود و موارد متوسط تا بحرانی در این زمان ذات الریه می‌شود که ممکن است شدت آن از تهدید آمیز تا بحرانی متفاوت باشد، لذا زمان بهبود از چند روز تا چند هفته طول می‌کشد.

وی با اشاره به اینکه علائم ویروس کرونا تا سندروم حاد تنفسی پیشرفت می کند، گفت: کرونا در موارد بحرانی می تواند منجر به اختلالات تنفسی شود و بیمار در این صورت نیاز به آی سی یو پیدا می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1108971 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۵۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت