Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، طبق نظرسنجی که توسط خبرگزاری رویترز و پایگاه اطلاع رسانی ایپسوس در روز گذشته انجام شد سه چهارم آمریکایی‌هایی که در این نظرسنجی شرکت کرده بودند معتقد بودند نیرو‌های نظامی آمریکایی تا تخلیه تمامی غیرنظامیان از خاک افغانستان باید در این کشور می‌ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی که در سه روز متوالی از ۲۷ تا ۳۰ ماه جاری میلادی (اوت) انجام شد نشان داد بیش از ۵۱ درصد آمریکایی‌ها با استراتژی خروج بایدن از افغانستان موافق نیستند؛ در حالی که کمتر از ۳۸ درصد شرکت کنندگان با این سیاست رییس جمهور آمریکا موافق بودند.

آمریکا و متحدانش در هفته‌های گذشته حدود ۱۲۲ هزار نفر از نیرو‌های خود و شهروندان افغانستانی که در این مدت با آن‌ها همکاری کرده بودند را از این کشور خارج کردند.

اما برخی از آمریکایی‌ها و صد‌ها نفر از افغانستانی‌ها موفق به خروج از کشور نشدند که از این پس باید تحت کنترل طالبان زندگی کنند. واشنگتن اعلام کرده تلاش‌های خود را برای خروج این افراد از افغانستان دنبال خواهد کرد.

در نظرسنجی که به این مناسبت انجام شد بیش از ۴۹ درصد آمریکایی‌ها معتقد بودند ارتش این کشور باید تا تخلیه آخرین شهروند آمریکایی و نیز افغانستانی‌هایی که قصد خروج داشتند در این کشور باقی می‌ماند. از افرادی که در این نظرسنجی حضور داشتند تنها ۱۳ درصد آن‌ها معتقد بودند که آمریکا باید سریعتر نیرو‌های خود را از افغانستان خارج می‌کرد.

بیش از نیمی از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند مقصر اصلی اوضاع نابسامان فعلی در افغانستان شخص جو بایدن است و قطعاً باید در آینده بابت این سیاست خود پاسخگو باشد.

در این نظرسنجی مشخص شده اکثریت آمریکایی‌ها پس از حادثه فرودگاه کابل و کشته شدن ۱۳ سرباز آمریکایی در آن نسبت به حزب دموکرات اعتراض دارند. بیشتر آمریکایی‌های حاضر در این نظرسنجی معتقدند جمهوری خواهان روش منطقی تری برای مبارزه با گروه‌های افراطی از جمله داعش را در پیش گرفته اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظرسنجی جو بایدن خروج از افغانستان آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، یک نظرسنجی که اوایل ماه جاری انجام شد، نشان داد که افراد نسل Z که بین 18 تا 24 سال سن دارند، به طور فزاینده‌ای از حماس حمایت می‌کنند.
 
نتایج نظرسنجی نشان داد که 43 درصد از این رده سنی از حماس حمایت می‌کنند، در حالی که 63 درصد حامی اسرائیل هستند.
 
یک نظرسنجی مشابه در ماه مارس توسط موسسه Harvard CAPS-Harris، نشان داد که 37 درصد از پاسخ دهندگان از نسل Z از حماس حمایت کردند، در حالی که 63 درصد از اسرائیل حمایت کردند.
 
نکته قابل توجه این است که این نظرسنجی‌ها حاکی از افزایش 6 درصدی حمایت از حماس در عرض تنها یک ماه و کاهش 6 درصدی حمایت از اسرائیل است. این امر نشان دهنده تغییر قابل توجهی در احساسات نسبت به مقاومت فلسطین در میان پاسخ دهندگان است.
 
این در حالی است که در هفته‌های اخیر، کالج‌ها در سراسر آمریکا شاهد افزایش تظاهرات‌های طرفدار فلسطین بوده‌اند که از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط مالی خود را با اسرائیل قطع کنند.
 
ائتلافی از سازمان‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا نیز در ادای احترام به هند رجب، کودک شش ساله فلسطینی که به دست نیروهای اشغالگر اسرائیل در غزه به شهادت رسید، سالن همیلتون را تسخیر کرده و نام آن را به «تالار هند» تغییر دادند.

پلیس نیویورک با یورش به این دانشگاه، ده‌ها نفر از این دانشجویان را بازداشت کرد.
 

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه