Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@16:56:55 GMT

سه رویداد فرهنگی-هنری در قشم برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۵۹۲۹

سه رویداد فرهنگی-هنری در قشم برگزار می‌شود

مهدی زارعی روز سه‌شنبه در گفتگو با ایرنا افزود: نخستین جشنواره عکس «میراث زنان جزیره قشم» با محوریت زنان در حوزه پوشش بومی، میراث غذایی و صنایع دستی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: زنان و دریا، زنان و کودکان و آیین‌ها و زنان و مشاغل سنتی از دیگر محورهای این رویداد است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد قشم تصریح کرد: علاقمندان تا دهم مهرماه فرصت دارند آثار خود را به ادرس ایمیل PhotoQeshm@gmail.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

com و یا به شماره ۰۹۳۰۴۲۶۷۱۸۱ در پلتفرم واتساپ ارسال کنند.

نخستین مسابقه محصولات فرهنگی، هنری و صنایع دستی قشم برگزار می‌شود

زارعی همچنین اظهار کرد: نخستین مسابقه محصولات فرهنگی، هنری و صنایع دستی قشم در زمینه‌های کتاب، هنرهای تجسمی، صنایع دستی از قبیل گلابتون دوزی، خوس دوزی، عروسک دوزی و غیر آن در این جزیره برگزار می‌شود.

وی افزود: بخش ویژه این مسابقه تولیدات در حوزه ژئوپارک است  و نفرات برتر مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد قشم ادامه داد: هنرمندان می‌توانند تا ۲۰ شهریورماه آثار و محصولات خود را به موزه ژئوپارک جهانی قشم واقع در جنب بازار ستاره ارسال کنند.

برگزاری نخستین جشنواره قصه‌های بومی صوتی جزیره قشم

زارعی گفت: اولین جشنواره قصه‌های بومی(چِکچِکا) صوتی جزیره قشم نیز در این شهرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقمندان برای شرکت در این جشنواره باید قصه‌های بومی را با صدای خود و یا پدر بزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و به لهجه بومی ضبط و ارسال کنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد قشم تصریح کرد: علاقمندان باید آثار خود را تا دهم مهرماه به شماره ۰۹۳۰۴۲۶۷۱۸۱ در پلتفرم واتساپ ارسال کنند.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها عکاسی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم گردشگری قصه‌های عامیانه میراث فرهنگی جشنواره قصه گویی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عکاسی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم گردشگری عکاسی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم گردشگری قصه های عامیانه میراث فرهنگی جشنواره قصه گویی منطقه آزاد قشم برگزار می شود صنایع دستی ارسال کنند جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد

ایسنا/هرمزگان دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس به میزبانی روستای گورزانگ برگزار شد.

دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس به میزبانی روستای گورزانگ در دو رشته بازی درا و بازی رمازا با حضور شش تیم از شهرستان میناب و به مدت سه روز برگزار شد.

محمد خوشصوت دبیر اجرایی این جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد فرهنگی ورزشی، در کنار ایجاد نشاط اجتماعی و حفظ سنت های گذشته، گرامیداشت ۱۰ اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس است.

وی افزود: دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی به همت دهیاری و شورای اسلامی روستای گورزانگ و با همکاری جمعی از فرهنگ دوستان برگزار شد.

بازی رمازا به شماره ۱۱۰۴ بازی درا به شماره ۸۴ و بازی رحمونی به شماره ۱۰۹۶ همگی در سال ۱۳۹۴ در فهرست میراث معنوی کشور به نام میناب به ثبت رسیده‌اند.

بازی‌های دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی در دو گروه سه تیمی برگزار شد که در هر رشته تیم اول هر گروه به فینال راه پیدا کرد.

از گروه یک، رشته رمازا تیم شهباز و از گروه دو تیم سایپا به مرحله نهایی راه پیدا کردند که پس از برگزاری فینال تیم سایپا قهرمان شد.

و در رشته درا هم از گروه یک، تیم روستای رکن آباد و از گروه دو، تیم سایپا گورزانگ به فینال راه یافتند که در نهایت تیم سایپا موفق شد عنوان  قهرمانی را از آن خود کند.

در میناب بیش از ۳۰۰ نوع بازی بومی محلی وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد