Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،علیزاده  رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور گفت: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، یافته‌های موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور شامل گندم، جو، نخود، عدس، گلرنگ و کلزا در عرصه‌های دیم کشور به خوبی توسعه یافته است.

علیزاده گفت: این موسسه ۸۷ رقم معرفی کرده که بخش زیادی از این ارقام در استان‌های دیم خیز و در شرایط آب و هوایی متفاوت زیرکشت می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: امسال هم ۱۵ رقم جدید شامل گندم، جو، نخود و دانه روغنی به ارقام معرفی شده این موسسه اضافه خواهد شد.

 رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور گفت: هم اکنون ۲۰۰ طرح تحقیقاتی دربخش‌های غلات، حبوبات، دانه‌های روغنی، علوفه و مدیریت منابع در حال اجراست.

علیزاده افزود: موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به مرکزیت آذربایجان شرقی و شهرستان مراغه دیمزار‌های ۱۶ استان کشور را تحت پوشش قرار داده است.

او گفت: ارقام این موسسه در مقایسه با ارقام بومی ۱۰ تا ۲۰ درصد برتری عملکرد دارند و نسبت به بیماری‌ها و آفات مقاوم هستند.

او افزود: با وجود تنش خشکی، کاهش بارندگی‌ها ارقام این موسسه عملکرد خوبی در مقایسه با ارقام بومی و محلی داشتند.

علیزاده افزود: دیم کاران با عمل به توصیه‌های فنی این موسسه می‌توانند در سال‌های خشک شاهد افزایش عملکرد در تولید محصولاتی زراعی دیم باشند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲