Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) گزارشی درباره فعالیت این سازمان در 19 ماه اپیدمی کرونا ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار شهر، سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با حضور در شورای ششم شهر تهران درباره فعالیت این سازمان طی 19 ماه گذشته و در دوره اپیدمی کرونا گزارشی ارائه کرد. سعید خال در این جلسه تاکید کرد: سال 45 کلنگ احداث بهشت زهرا (س) به زمین خورد و در تیرماه 49 به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهشت زهرا (س) برای 30 سال در حقیقت تا سال 80 احداث شد.
او ادامه داد: اما وقوع جنگ تحمیلی و تشییع پیکر مطهر شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی باعث شد 2 سال زودتر از موعد مقرر و در سال 78 بهشت زهرا (س) پر شود و از سال 76 تا 78 چیزی بالغ بر 110 هکتار به آن افزوده شد. سال 88 نیز 160 هکتار دیگر به آن اضافه شد و مجموع مساحت بهشت زهرا (س) 584 هکتار است و با احتساب وسعت حرم امام راحل (ره) 750 هکتار مساحت دارد. تنها آرامستانی که در جهان به لحاظ وسعت از بهشت زهرا (س) بیشتر است «وادی السلام» در نجف است. اما بهشت زهرا (س) به لحاظ امکانات، مدرناسیون، تجهیزات، قدرت و توان برترین آرامستان جهان در میان تمام ادیان الهی است.
خال افزود: بهشت زهرا (س) به نام 30 هزار شهید گلگون کفن انقلاب اسلامی و 4 هزار شهید گمنام و همجواری با آستان ملکوتی حضرت امام راحل (ره) مزین است وجایگاه های نمادین، جایگاه های جلوس، سرداران شهید در آن وجود دارد. حدود یک میلیون و 800هزار نفر پذیرش که یک میلیون و 600 هزار نفر تدفین انجام شده است. از سوی دیگر بهشت زهرا (س) محل خاکسپاری 2500 نام آوران و مشاهیر شهر تهران است.
کرونا بحرانی بی نظیر در 50 سال گذشته
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به شیوع بیماری کرونا، گفت: از ابتدای اسفند سال 98 سازمان بهشت زهرا (س) درگیر بحرانی بی سابقه و غیرقابل تصوری شد که در طول 50 سال گذشته نظیر این بحران را تجربه نکرده بود. این بحران چند ویژگی داشت. اول این که بی سابقه ترین بحرانی بود که بهشت زهرا (س) تا کنون تجربه کرده بود. دوم به لحاظ عدد و رقم غیرقابل تصور بود. ما در طول سال های دفاع مقدس، سیل تهران، زلزله های بم، رودبار و منجیل هیچگاه این عدد و رقم را نداشتیم.
او گفت: ما در پیک پنجم کرونا برخی روزها فوتی های شهر تهران به عدد 400 رسید که نیمی از آن فقط مربوط به کرونا بود. نکته بعدی طول مدت بحران بود. سخت ترین بحران بهشت زهرا (س) زلزله بم بود 8 روزه جمع شد ولی این بحران 19 ماه ادامه داشته و آخر این بحران نیز معلوم نیست. قبل از بحران کرونا بهشت زهرا (س) بحران H1N1 اما با عدد متوفای قلیل را تجربه کرده بود.
مکاتبات با علما درباره شرعیات
سعید خال با اشاره به این که اسفند 98 اعلام شد کرونا به سوی بهشت زهرا (س) می آید، اظهار کرد: در آن زمان به سرعت تغییر آرایش دادیم. هیچ نهادی در کشور آماده نبود و حتی سازمان جهانی بهداشت نمی دانست چه کند. همان زمان دستور العمل درون سازمانی برای بهشت زهرا (س) در مورد آمبولانس ها، ایزوله سوله ها و... تهیه و تدوین شد. همان زمان مکاتباتی با دفاتر علما درباره شرعیات و کفن و دفن انجام شد. مقام معظم رهبری نیز همان زمان فتوایی دادند که 6 روز بعد فعالیت بهشت زهرا (س) بر روی روال افتاد. اولین زمزمه های شستشوی از قم شروع شد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) افزود: متوفای قم انگشت شمار بود ولی تهران عدد متوفای کرونایی از یک و 5 شروع شد و 7 فروردین 99 بهشت زهرا (س) عدد 127 را تجربه کرد. فوتی ها به صورت تساعدی بالا می رفت. به فکر این افتادیم که تغسیل و تطهیر را انجام دهیم. جلسات متعددی با نهادهای انقلابی و روحانیان گذاشتیم. با سپاه هم افزایی خوبی داشتیم و سردار یزدی و سردار حسن زاده پای کار آمدند و سعی شد طرح های جدید داده شود تا این بحران مدیریت شود. جلسات متعدد کارشناسی برگزار شد.
خال گفت: تمام این جلسات سبب شد بهشت زهرا (س) پیشگام شود و سرانجام در روز 15 فروردین 99 جلسه ای در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد و تمام آرامستان های کشور آخرین ایرادات، تصحیح رویه ها، مسائل بهداشتی و... بررسی شد. سرانجام از عصر 16 فروردین ماه کار تطهیر و تغسیل با آب متوفیان شهر تهران شروع شد. این تغسیل با حضور داوطلبان جهادی و مدیریت بهشت زهرا (س) شروع شد. بعد از آن نیز تغسیل در تمام کشور رویه شد. امروز در کشورهای مسلمان نیز این موضوع را نمی بینیم.
او با اشاره به این که مشکل بزرگ بهشت زهرا (س) با مشکل آب روبرو بود، گفت: سیستم کلر زنی و پایش آب بر روی سیستم های بهشت زهرا (س) نصب شد تا آلودگی نداشته باشیم و از این موضوع اطمینان حاصل شد. علاوه بر ناظرین شرعی حکمی برای فرد روحانی صادر کردم تا به عنوان ناظر اختصاصی مسائل شرعی کرونا فعالیت کند. در دانشگاه های علوم پزشکی دستور العملی وجود نداشت اما جلسات کارشناسی انجام شد. در ایران نمی دانستند با متوفای کرونایی چه برخوردی کنند.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) گفت: همان زمان با همه آرامستان ها مشاوره و کلاس های آموزشی گذاشته شد. شرایط بسیار سخت بود. جلساتی با القاصی مهر، دادستان تهران برگزار کردیم و ایشان به تمام کشور ابلاغ کرد که معیار فعالیت بهشت زهرا (س) است. چند سردخانه کانتینری را به کار گرفتیم و به سرعت سردخانه های جدید فعال شدند. سوله ای جهت مسائل بحران ایزوله و تجهیز شد. جنازه ها می آمد و مسائل شرعی انجام می شد. سعی کردیم که تجهیزات پرسنل بهشت زهرا (س) در سطح خوبی تهیه شود.
خال تصریح کرد: تجهیزاتی که برای ضدعفونی کردن بهشت زهرا (س) داشتیم به صورت بومی طراحی شد و روزی 7 بار بهشت زهرا (س) ضد عفونی می شد. مکان ها و فضاها می توانست به عنوان یک مرکز شیوع کرونا مطرح شود. حفظ جان و سلامت بهشت زهرا (س) در دستور کار بهشت زهرا (س) قرار گرفت.
این مطلب ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان بهشت زهرا شهر تهران همان زمان شروع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه ۳ فوتی و مصدوم برجای گذاشت

سردار فداکارمکری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد گفت: انحراف و سقوط به کانال خودرو سواری در محور مهاباد-  ارومیه یک فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشته است.

وی افزود: در این حادثه گزارشی مبنی بر تصادف نزدیک روستای یوسفکند به مرکز ١٢۵ ارسال شد که بلافاصله نیرو‌های ایستگاە ٢ و مرکزی این سازمان به محل اعزام شدند.

فداکارمکری اضافه کرد: خودرو سواری تندر ۹۰ از مسیر خود انحراف پیدا کرده و به کانال رودخانه سقوط کرده بود که متاسفانە یک کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت.

وی تاکید کرد: شهروندان برای برخورداری از هرگونه راهنمایی و مشاوره ایمنی می‌توانند با شماره تلفن ۱۲۵، این سازمان در طول شبانه‌روز تماس حاصل کنند.

روزانه به طور میانگین ۱۵۰ تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان برقرار ولی کمتر از ۱۰ درصد آن منجر به عملیاتی می‌شود.

هم‌اکنون این سازمان در مهاباد در قالب سه ایستگاه، بیش از ۴۵ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از ۸ دستگاه خودرو سبک و نیمه سنگین، عملیات امداد و نجات و اطفای حریق را انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه یک کشته برجای گذاشت
  • سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه ۳ فوتی و مصدوم برجای گذاشت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • اجرای طرح ساماندهی کودکان گل فروش حاشیه بزرگراه شهید هاشمی و بهشت زهرا (س)
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)