Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز، اولین بخش برنامه گفت و گو محور «شب نشینی» فهیمه نعمت اللهی قهرمان رشته موتورسواری کراس بانوان با محمد سلوکی به گفت و گو پرداخت. نعمت اللهی گفت: با شنیدن اسم موتور همه فکر می کنند باید یک مرد راننده آن باشد اما ما خانم ها هم می توانیم در این حوزه نیز شبیه همه کارهایی که بهتر از مردها انجامش می دهیم بدرخشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موتورسواری رشته ای پر هیجان است که دوست دارم همه دختران آن را تجربه کنند. چون همه تمرین هایمان در پیست است و با قوانین آشنا هستیم کمتر آسیب های جدی می بینیم.

وی تصریح کرد: به خاطر شرایط تمرین در حال حاضر در تهران زندگی می کنم و تنها شخص ورزشکار خانواده هستم. از 13 سالگی کاراته را آغاز کردم. هیجان موتور، پرش ها، ارتفاع از زمین و پروازها مرا جذب خود کرد و حالا 5 سال است که وارد عرصه موتورسواری شده ام.

بانوی موتورسواری ایرانی افزود: دو خواهر و یک برادر دارم که من از همه کوچک تر هستم. زندگی ام همیشه پر از فراز و نشیب بوده است چون شهرستانی بودن همیشه مشکلاتی را به وجود می آورد؛ همواره مسیر های طولانی را طی کرده ام تا بتوانم به تمرین های مختلف و مورد نیازم برسم. اما در نتیجه این پستی و بلندی ها تاریخ سازی است که در پی فعالیت هایم در این رشته موتورسواری بانوان توانست مجوز حضور در مسابقات جهانی را کسب کند که سدشکنی بزرگی بعد از انقلاب بود.

نعمت اللهی درباره حمایت های همسرش از او ادامه داد: هر روز باید موتور را یدک کنیم و به پیست ببریم، آسیب برایمان وجود دارد، 5 متر از زمین فاصله می گیریم و ممکن اسن حوادثی برایمان پیش بیاید که نیاز داریم یک مرد همراهمان باشد و همسرم ثانیه به ثانیه در همه عرصه ها همراه من است.

وی بیان کرد: شاید زمانی که در اردو بوده ایم یا درگیر تمرین بوده ایم همسرم آشپزی کرده است اما خودم بعدا جبران کرده ام. همسرم وکیل است و ورزشکار نیست اما ورزشکاران را دوست دارد. شاید اسم مرا به عنوان زن تاریخ ساز موتورسواری بیاورند اما پشت این افتخارات همسرم است.

این زن کراس اظهار داشت: سوار تا کنون از ناحیه دستم شکستگی داشته ام و یا پهلویم مشکل پیدا کرده است اما آسیب جدی که مرا از کارم باز دارد نبوده است. 

نعمت اللهی با اشاره به هزینه های گزاف این رشته گفت: موتورسواری ورزشی بسیار گران است چون هزینه های لازم برای تهیه لباس و موتور آن بسیار بالا است و به خاطر همین تعداد استقبال کنندگان از این رشته کاهش می یابد اما امیدواریم با حمایت بیشتر مسئولان و کمپانی های مختلف بتوانیم برای این هزینه ها چاره اندیشی کنیم و این رشته را برای همه علاقه مندان قابل دستیابی کنیم.

وی تصریح کرد: کشورهای دیگر 10 سال است وارد این عرصه شده اند و از ما خیلی جلوتر هستند. باید مربیان حرفه ای داشته باشیم؛ سعی کرده ایم بهترین کادر را دور هم جمع کنیم اما بازهم بار اول است که این رشته در حال رشد و توسعه است و همه اولی ها ممکن است کمی برایشان سخت باشد.

بانوی کراس سوار اهل آباده استان فارس افزود: البته این تاریخ سازی که از آن سخن گفتم فقط مربوط به من نیست؛ دیگر بانوانی که سوار موتور می شوند و در پیست تمرین می کنند مجوز داخلی را برای پیست ها گرفته اند و من مجوز خارج را دریافت کردم.

نعمت اللهی ادامه داد: چهارشنبه اعزاممان به ترکیه خواهد بود و 17 شهریور هم مسابقات موتورسواری در این کشور آغاز می شود. تیم ایران در این رشته جهش داشته است و تنها نماینده آسیا شده ایم. این رشته خیلی سخت است و از آسیا فقط من هستم که در مسابقات ترکیه شرکت خواهم کرد و هیچ کشور دیگری حضور نخواهد داشت شاید چون هنوز جرئتش را پیدا نکرده اند.

وی در خصوص هیجان این رشته بیان کرد: حالا دوره ای شده است که نیاز به جامعه ای امیدوار و با نشاط به شدت حس می شود و این رشته نشاط می آورد. بسیاری از بانوان که به دنبال پر انرژی بودن هستند نمی دانستند که چنین رشته ای هست و وقتی از فعالیت موتورسواران زن ایرانی مطلع شدند بسیار خوشحال شدند و از آن استقبال کردند.

موتورسوار ایرانی افزود: رشته موتورسواری مظلوم واقع شده است؛ دوست دارم رشته موتورکراس برای آقایان هم به خوبی شناخته شود و روز به روز بر موتورسواران پیست کراس افزوده شود چون اگر جوانان هیجانات موتورسواری خود را در پیست خالی کنند چون قوانین خاص خود را دارد حادثه آفرینی آن کمتر است و جایگزین بسیار خوبی است به نسبت اینکه این هیجان در خیابان ها و بزرگراه ها تخلیه شود و موجب حوادث جبران ناپذیر شود.

نعمت اللهی ادامه داد: از خانواده ام و همسرم قدر دانی می کنم چون به من یاد دادند برای به دست آوردن چیزهایی که می خواهم مقاوم باشم. موتورسواری صبور بودن را به من اضافه کرده است چون رشته پر چالشی است.

گفتنی است؛ برنامه «شب نشینی» از دوشنبه تا جمعه هر هفته ساعت 23:30 به وقت تهران و 21 به وقت وین بر روی آنتن شبکه جهانی جام جم می رود. محمد سلوکی و عبدالرضا امیراحمدی مجریانی هستند که هر کدام در شب‌های مختلف برای مخاطبان فارسی زبان سراسر دنیا «شب نشینی» را اجرا می کنند و تهیه کنندگان این برنامه نیز کاوه امیری جاوید و یوسف بچاری هستند. اطلاعات بیشتر درباره «شب نشینی» و مهمان های برنامه هر روز در صفحه اینستاگرامی @shabneshini.irani بارگذاری می شود.

هومن جعفری کد خبر: 1109007 برچسب‌ها ورزش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ورزش نعمت اللهی شب نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری در جمع رسانه ها در خصوص آخرین وضعیت این فدراسیون گفت: کل بدهی جاری فدراسیون را پرداخت کرده ایم و با پرداخت بدهی های بین المللی بعد از چند سال در فدراسیون جهانی جز برنامه های سولیداریتی قرار گرفته ایم. می توان گفت که فدراسیون به آرامش نسبی رسیده است.

وی افزود: ما در حال حاضر فقدان آیین نامه داریم. این رشته با این سابقه، آئین نامه سازمان لیگ ندارد و از ۱۵ سال قبل این اسناد به روز نشده است و حالا این آیین نامه را به روز کرده ایم. در کنار آن در بخش های دیگر مانند آموزش، داوری و.. درحال تدوین آیین نامه هستیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که امین اموال در این چند سال نداشتیم و به طور مثال سیستم انبار داری نداریم و اجرایی کردن این موارد زمان می برد. زمانیکه بدانیم چه موجودی داریم قطعاً می توانیم برای تجهیز کمبودها برنامه ریزی کنیم.

اسدی خاطرنشان کرد: زخم عمیقی که در چند سال قبل به فدراسیون زده اند به این راحتی درست نمی شود. پرداخت ده هزار دلار قسط بدهی جهانی سالیان گذشته کم نیست.

وی در ادامه به بحث تیم های ملی و برنامه های جوانگرایی هم اشاره کرد و گفت: جوان گرایی یک حرف است، کلی داستان دارد و نیازمند برنامه ریزی است نمی توان به راحتی هر قهرمانی را حذف کنیم تا بخواهیم با ورود جوانان جوانگرایی کنیم. با سیاست باید بودجه و برنامه ها را به این سمت سوق بدهیم.

وی به برنامه های تیم ملی هم اشاره کرد و گفت: ۶ نفری که با مربی جدیدمان کار می کنند جوان هستند و فرآیند برنامه ها شروع شده است. شاید حاصل این فرآیند جوانگرایی را چند سال دیگر ببینیم.

رییس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد رئوس برنامه های سال جاری هم گفت: اردوهای تیم ملی را شروع کرده ایم. برای دختران هم منتظر پایان فصل اموزش و تحصیل مدارس هستیم. ۵ مرحله برای جوانان اردو داریم. قرار است تیم کوهستان ماه آینده به مالزی برود و تیم دوچرخه سواری جاده هم برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ابتدا به ترکیه و بعد ازبکستان رفته و سپس راهی قزاقستان محل برگزاری مسابقات می رود. قرار است ما هم در قزاقستان در اجلاس آسیایی حاضر شویم.

او با بیان اینکه روزهای پر ترافیکی راپشت سر می گذاریم، تصریح کرد: تجهیز مرکز سنجش اصلی ترین برنامه ما بعد از المپیک است. بررسی عملکرد مدون ورزشکاران که کشورهای دیگر سالهاست انجام می دهند. بسیاری از مشکلات ما به دلیل همین عدم برنامه ریزی و رصد ورزشکاران بوده است. این مرکز سنجش یک‌ کار ریشه ای برای ارزیابی عملکردمان است و قطعاً به کمک آن پیشرفت و پسرفت مان را ارزیابی خواهیم کرد. یکی از پیشرفت های ما در این مرکز در بخش کنترل دوپینگ خواهد بود.

اسدی ادامه داد: بعد از این مرکز، مرکز سنجش هیات ها را هم راه اندازی خواهیم کرد. وزارت ورزش و کمیته هم به ما کمک می کنند. از اینجا کار علمی فدراسیون و نحوه انتخاب نفرات در اعزام ها شروع می شود. به این شکل حتی اعزام ها هم هدفمند می شود. این طور نیست که مربی بگوید ورزشکار مدال می گیرد اما در زمان مسابقه ببینیم ورزشکار در سطح آسیا نبوده است.

وی به برنامه های دیگر فدراسیون در بخش پایه هم اشاره کرد و گفت: مربی خارجی تیم ملی از ما درخواست برپایی اردوها و مسابقات خارجی کرده است. قرار است تیم های پایه را به ارمنستان و روسیه اعزام کنیم. در بخش جوانان سه مسابقه بین المللی را در تهران و البرز پیش بینی کرده ایم تا ورزشکاران به سطح آمادگی خوبی برسند.

اسدی با بیان اینکه پیک برنامه های فدراسیون دومرخه سواری تا المپیک خواهد بود خاطرنشان کرد: بعد از المپیک به زیر ساخت ها خواهیم رسید. برنامه ها و لیگ ها و مسابقات و آموزش همگی براساس ایین نامه ها خواهد بود و بهبود می یابد.

کد خبر 6091913

دیگر خبرها

  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۹ اردیبهشت
  • طیبی: امیدوارم فوتسال ایران در جام جهانی اتفاقات خوبی را رقم بزند
  • پایان مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اصفهان
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • دریافت سهمیه جام جهانی بانوی ووشو کار کیش
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی ملی‌پوش تیم دوومیدانی ایران
  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای