Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:15:49 GMT

 بهترین راه آموزش تعمیرات ARM

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۸۵۹۹

 بهترین راه آموزش تعمیرات ARM

میکروکنترلر ARM یکی از به‌روزترین و پرکاربردترین انواع ریزپردازنده ها هستند که وظیفه کنترل دستگاه های الکترونیکی را برعهده دارند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فنی سازان، استفاده از میکروکنترلر ARM در گوشی ‌های هوشمند، یکی از اصلی‌ترین کاربرد های این ریزپردازنده می باشد. از آنجایی که این ریزکامپیوتر در دنیای دستگاه‌های الکترونیکی به ویژه موبایل‌ های هوشمند بسیار پر مصرف شده است، از این رو افراد زیادی به سراغ کسب مهارت و دانش در زمینه تعمیرات آن می ‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون اگر شما هم می‌خواهید مهارت کار با این میکروکنترلر را به دست آورید؛ پس سری به آموزشگاه فنی سازان بزنید. این آموزشگاه با برگزاری دوره ‌های آموزش تعمیرات ARM در تهران، کاراموزان علاقه مند را به متخصص میکروکنترلر تبدیل کرده و زمینه ورود به بازار کار را برای آنان فراهم می ‌کند.

بررسی بازار کار آموزش تعمیرات ARM

دوره ی آموزش تعمیر ARM یکی از پرتقاضا ترین دوره ‌های رشته الکترونیک می باشد. میکروکنترلر ARM پردازنده ‌ای است که در تمامی موبایل ‌های هوشمند، تبلت ‌ها، و حتی در بعضی از لپ‌ تاپ ‌ها به کار برده می‌ شود. این میکروکنترلر بسیار محبوب و پرکاربرد، دارای پردازنده ۳۲ بیتی با معماری RISC می باشد. از آنجایی که این میکروکنترلر، سرعت بالا و قیمت مناسبی دارد؛ از این رو توانسته نظر بسیاری از تولید کنندگان و کمپانی تولید دستگاه های الکترونیکی را به خود جذب کند. علاوه بر این‌ موارد زبان C زبان برنامه نویسی این پردازنده ها است و به همین دلایل، در بخش ‌های مختلفی از صنعت بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.
با این تفاسیر می‌توان به جرات گفت که برنامه نویسی و تعمیر ARM بازار کار خوبی دارد و همواره با پیشرفت تکنولوژی، روند استفاده از این میکروکنترلرها، رو به افزایش است. حال در صورتی که شما به این رشته علاقه مند هستید؛ می‌توانید همین حالا در دوره ‌های آموزش تعمیرات ARM شرکت کنید و سریع وارد بازار کار شوید.

مزیت ‌های شرکت در دوره آموزش تعمیرات ARM در آموزشگاه فنی سازان

دوره آموزش تعمیرات ARM با جدید ترین سر فصل‌ ها و متد ها برگزار می‌شود. دوره آموزش تعمیرات ARM، زیر نظر اساتید مجرب تهران، به صورت عملی و گام به گام برگزار می‌شود. زمان ‌های برگزاری دوره های آموزش تعمیرات ARM بر اساس زمان کارآموز تعیین می‌شود. کلاس‌ های آموزش تعمیر ARM برای افراد شاغل در روزهای تعطیل برگزار می‌شود. کارگاه ‌های آموزشی به ابزار و دستگاه های به روزی مجهز شده است. پس از پایان دوره آموزش تعمیر ARM به کارآموزان مدرک فنی حرفه ای اعطا می‌شود. دوره آموزش تعمیر ARM در صورت نیاز به صورت رایگان برای کارآموز تمدید می‌شود. دوره‌ های آموزش تعمیرات ARM برای کارآموزان شهرستانی همراه با خوابگاه ارائه می‌شود.

در دوره آموزش تعمیرات میکروکنترلر ARM چه چیزهایی آموزش داده می‌شود؟

در دوره آموزش تعمیرات ARM کارآموزان ابتدا با مفاهیم پایه الکترونیک و با قطعات آن به طور کامل آشنا می‌شوند. سپس به سراغ کار با ابزارها و تجهیزات لازم برای طراحی و تعمیرات قطعات میکروکنترلرها می‌روند. بعد از آن کارآموزان با معماری پردازنده ‌های ARM و تفاوت آن با دیگر پردازنده ‌ها آشنا شده و ساختار میکروکنترلر های ۳۲ بیتی ARM را به صورت دقیق تر بررسی می‌کنند.
از دیگر موضوعات مهمی که در دوره آموزش تعمیر ARM مطرح می‌شود؛ آشنایی با زبان برنامه نویسی C و C++ می‌باشد. علاوه بر این کارآموزان در حین دوره، برای انجام پروژه‌ های مختلف با نرم افزارهای مختلفی از جمله: KEIL، CubeMX و .. آشنا می‌شوند. از دیگر آموزش ‌ها در این دوره می‌توان به: آموزش کامل راه اندازی LCD کاراکتری با میکروکنترلر، معرفی کامل پورت I/O، راه اندازی پورت سریال USART , UART به روش ‌های مختلف، آموزش کامل نحوه راه اندازی واحد مبدل دیجیتال به آنالوگ و آنالوگ به دیجیتال، آموزش کامل راه اندازی SD Card، آموزش نحوه راه اندازی ماژول ‌های وای فای، وایرلس و جی اس ام و ... اشاره کرد.
اینها خلاصه ای از مباحث مطرح شده در دوره آموزش تعمیرات ARM می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرفصل‌ های آموزش میکروکنترلر ARM و شرکت در دوره‌ های آن به آموزشگاه فنی سازان در تهران مراجعه کنید. ما مجرب ترین اساتید را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش تعمیرات ARM دوره آموزش تعمیرات ARM آموزش تعمیرات ARM دوره آموزش تعمیر آموزش تعمیر آموزش تعمیر ARM راه اندازی فنی سازان بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر

مدرسه رباتیک اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر در سال گذشته با برگزاری بیش از ۹۹ دوره آموزشی در حوزه رباتیک، به بیش از ۷۰۰ دانش‌آموز علم رباتیک را آموزش داد. این اقدام گامی مهم در جهت ترویج علم و فناوری در بین نسل آینده به شمار می‌رود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی علیزاده؛ رئیس اداره انجمن‌های علمی از واگذاری برگزاری مسابقات رباتیک ورزشی به این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: این ماموریت پس پیگیری‌های مداوم اداره انجمن‌های علمی دانشگاه‌امیرکبیر، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این دانشگاه واگذار شده است.

علی علیزاده در نشست دبیران انجمن‌های علمی با رئیس دانشگاه، با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: 366 عنوان برنامه در سال 1400 برگزار شده است که از این تعداد 183 مورد آن کارگاه، 39 مورد رویداد و همایش و 103 مورد بازدید‌های علمی و 6 دوره برگزاری مسابقات و 3 مورد حمایت برای حضور در نمایشگاه می‌شود.

وی حمایت از 16 مورد ارائه طرح‌های نوآورانه و 8 مورد حمایت از نشریات را از دیگر اقدامات اداره انجمن‌های علمی عنوان کرد و یادآور شد: بیشترین تعداد برنامه‌های برگزار شده مربوط به دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر بوده است. پس از آن دانشکده‌های مهندسی شیمی و مهندسی عمران قرار دارد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی به انتخابات دوره هجدهم انجمن‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: 213 کاندید در این دوره ثبت نام کردند و میانگین معدل آن‌ها 16. 64 بوده است. تعداد مشارکت‌ها در انتخابات انجمن‌ها نیز 3015 نفر بوده است.

حضور 240 طرح در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانش‌آموزی؛ از رباتیک تا هوش مصنوعی

علیزاده با بیان اینکه هسته علمی نانو و رباتیک به صورت بین رشته‌ای تشکیل شد، خاطرنشان کرد: هسته‌های علمی شامل دو بخش شورای سیاستگذاری که متشکل از اعضای هیأت علمی دانشکده‌ها و تیم اجرایی که متشکل از دانشجویان دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر هستند که اعضای تیم‌های اجرایی طی فرایندی توسط شورای سیاستگذاری انتخاب می‌شوند.

وی اضافه کرد: از مهمترین رویداد‌های برگزار شده AUT TALK است که در آن از کارآفرینان برتر کشور دعوت می‌گردد تا علاوه بر معرفی مجموعه خود، تجربیات کاری خود را با دانشگاهیان به اشتراک بگذارند که آخرین رویداد آن، AUT TALK کویر تایر بوده است که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد.

علیزاده ادامه داد: تاکنون 16 دوره AUT TALK برگزار شده است و در سال جاری برنامه داریم که در هر ماه یکی از این رویداد‌ها را در یکی از دانشکده‌ها با مشارکت کارآفرینان برگزار کنیم تا تجارب این حوزه به اشتراک گذاشته شد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی راه‌اندازی مرکز نوآوری در دانشکده شیمی را حاصل برگزاری رویداد AUT TALK عنوان کرد و یادآور شد که برگزاری این رویداد‌ها می‌تواند علاوه بر انتقال تجربه کارآفرینان به دانشجویان و جامع دانشگاهی دستاورد‌های مادی و معنوی دیگر نیز برای دانشگاه به ارمغان بیاورد.

یکی دیگر از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های نوآورانه است که سال گذشته برگزار و طی آن 16 طرح به مرحله نهایی رسید. فاز اول پرداختی‌ها به این 16 تیم صورت گرفته است.

وی ابراز‌امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت جاری فاز اول این طرح‌ها به پایان می‌رسد و دموی اولیه این طرح‌ها ارائه خواهد شد‌.

علیزاده خاطرنشان کرد: در صورتی که در این فاز، طرح‌های منتخب تأیید شوند وارد فاز بعدی می‌شوند. ما در تلاش هستیم که مرحله دوم این رویداد را شروع کنیم و در این راستا با شرکت‌های مختلفی همچون دانا انرژی مذاکراتی داشتیم تا متولی برگزاری دور بعدی این رویداد باشند.

به گفته وی، قرار است این شرکت‌ها محور‌های مورد نیاز خود را اعلام کنند و بعد از ارائه آن‌ها در دانشگاه و جمع‌آوری طرح‌های مطرح شده سرمایه‌گذاری جهت به نتیجه رسیدن طرح‌های منتخب از سوی این شرکت‌ها تأمین شود.

رئیس اداره انجمن‌های علمی گردهمایی معرفی انجمن‌های علمی را از دیگر برنامه‌هایی این اداره نام برد که در سال گذشته جهت معرفی فعالیت‌های انجمن‌های علمی به دانشجویان ورودی جدید برگزار شد.

وی گفت‌: یکی دیگر از ماموریت‌هایی که این اداره در حال پیگیری است، حوزه دانش‌آموزی است که ما دو حوزه بازدید‌های دانش‌آموزی و آموزش دانش‌آموزی را مد نظر قرار دادیم. در این راستا مدرسه رباتیک اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر موفق شد که بیش از 99 دوره آموزشی در حوزه رباتیک در سال گذشته برگزار کند و بیش از 700 دانش‌آموز را آموزش دادیم که هم از نظر مسئولیت اجتماعی دانشگاه قابل توجه بود و هم از جنبه آموزشی و ترویج اهمیت داشته است.

علیزاده با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 598 دانش‌آموز از سراسر کشور برای بازدید به دانشگاه آمدند و انجمن‌های علمی در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار کرد: برنامه آتی ما شامل حمایت از برنامه‌های انجمن‌های علمی و برگزاری رویداد‌های AUT TALK‌ها است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌هایی که در حال پیگیری آن هستیم برگزاری رویداد شب علم است که با همکاری معاونت علمی برگزار خواهد شد. اولین دوره این رویداد در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردیده است و درصدد آن هستیم که میزبانی دومین دوره آن در دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر باشیم.

وی در این باره توضیح داد: در این رویداد به مدت 3 روز درب‌های دانشگاه به روی عموم مردم باز خواهد بود تا با فعالیت‌ها و دست‌آورد‌های دانشگاه آشنا شوند و به عبارتی ارائه دستاورد‌های دانشگاهی به عموم مردم، توسط جامعه دانشگاهی به زبان ساده و جذاب خواهد بود به نحوی که برای عموم مردم قابل درک باشد و به گسترش تفکر و طرز فکر علمی و علاقه‌مند کردن مردم به علم و فعالیت‌های علمی منجر شود.

علیزاده از برگزاری مسابقات رباتیک خبر داد و گفت: همانطور که می‌دانیم سالیان طولانی است که این دانشگاه در حوزه رباتیک فعال است و مسابقات علمی گسترده‌ای در این زمینه توسط اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر برگزار شده است و طبق پیگیری‌هایی که ما با وزارت علوم انجام دادیم، مقرر شد میزبانی برگزاری مسابقات رباتیک در بخش ورزشی به این دانشگاه محول گردد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی برگزاری جشن تقدیر را از دیگر برنامه‌های این بخش دانست و در این باره توضیح داد: ما سالانه انجمن‌های برتر را معرفی می‌کنیم و بنا داریم هفته آخر اردیبهشت مراسم تقدیر از انجمن‌ها علمی دوره هفدهم را برگزار کنیم.

وی افزود: ما انجمن‌ها از نظر کمی و کیفی توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می‌دهیم و جشنی برگزار می‌شود و از برترین‌ها در هر حوزه تقدیر به می‌آید و در نهایت انجمن علمی برگزیده مشخص شده و تندیس افتخار برترین انجمن به آن دانشکده داده خواهد شد.

علیزاده برگزاری 10 بازدید هدفمند را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد که به صورت بین رشته‌ای خواهد بود و افزود: یکی از حوزه‌هایی که به دنبال آن هستیم، راه‌اندازی جامعه فارغ التحصیلان انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی‌امیرکبیر است که در این راستا سابقه 14 دوره از فعالیت انجمن‌های علمی را استخراج کرده‌ایم و گروهی را تشکیل دادیم تا با آنها در قالب دعوت به عضویت در این جامعه ارتباط برقرار کنند تا از این ظرفیت بتوانیم در امور مختلف انجمن‌های علمی حداکثر استفاده را داشته باشیم.

وی اضافه کرد: امیدوار هستم با فعالیت‌های انجمن‌های علمی دوره هجدهم در سال جاری همچون گذشته دستاورد‌های ارزنده‌ای برای دانشگاه و کشور به ارمغان بیاوریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی