Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، چرت زدن جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در دیدار با نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس، بار دیگر نام بایدن خواب‌آلود را بر سر زبان‌ها انداخته است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۲۰، بارها از بایدن به عنوان سیاستمداری کسل و تنبل یاد می‌کرد که به‌سختی می‌تواند بیدار بماند!
 


با این حال سیاستمداران دیگری نیز وجود دارند که چرت زدن و خوابیدن آنها در ملاقات‌های دوجانبه و نشست‌های رسمی و حتی مصاحبه‌های تلویزیونی، به سوژه‌ای ناب برای رسانه‌ها تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرت زدن خانم صدراعظم در مقابل خبرنگاران

در تیرماه امسال، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در یک نشست خبری زنده با خبرنگاران آلمانی و در مقابل دوربین‌های تلویزیون شروع به چرت زدن کرد. دوربین‌ها نیز چهره خانم صدراعظم را در حالی‌که چشمانش بسته شده بود شکار کردند. او هنگام پرسش یکی از شرکت‌کنندگان که کمی نیز به‌طول انجامیده بود، نتوانست خود را بیدار نگاه دارد.
 


این نخستین‌بار نبود که صدراعظم آلمان مقابل دوربین‌ها به خواب فرو می‌رفت. او یک‌بار دیگر نیز حدود ۱۳ سال قبل و در نشست شرکت‌های آسیای میانه (که به‌عنوان مهمان به پکن دعوت شده بود)، شروع به چرت زدن کرد.

خواب‌آلودترین سیاستمدار دنیا

بدون شک هیچ سیاستمداری در دنیا در چرت زدن وسط جلسات مهم و رسمی به گرد پای سیلویو برلوسکنی، نخست‌وزیر سابق ایتالیا نمی‌رسد. برلوسکنی در چندین نشست داخلی و بین‌المللی به‌دلیل چرت زدن و خوابیدن مورد تمسخر رسانه‌ها قرار گرفته است.
 


او در سال ۲۰۱۹ و در جلسه‌ای که به پارلمان اروپا در بروکسل دعوت شده بود نیز ترجیح داد به جای گوش دادن به سخنان نمایندگان پارلمان، چشمان خود را روی هم بگذارد و دقایقی بخوابد! برلوسکنی یک‌بار نیز در سال ۲۰۱۰ میلادی و در دوران حضور خود در قدرت، مهمان نشست سران کشورهای عربی بود که البته در آنجا چرت طولانی‌تری نسبت به دیگر موارد مشابه زد. نخست‌وزیر سابق ایتالیا یک‌سال بعد و در مراسم وارد شدن نام پاپ ژان پل دوم به کتاب قدیسان مسیحی که با حضور هزاران نفر از مقامات سیاسی، مذهبی و پیروان کلیسای کاتولیک جهان در رم برگزار شد، به خوابی خرگوشی فرو رفت.

خواب جنجالی رهبر ملی‌گرایان آلمان

در سال ۲۰۲۰، در حالی‌که روون ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی در حال سخنرانی در بوندستاگ (پارلمان آلمان) با موضوع هولوکاست بود، رهبر راست‌های افراطی با چرت زدن خود حواشی زیادی درست کرد. برخی از مخاطبانی که این سخنان را از طریق شبکه‌های اجتماعی یا تلویزیون پیگیری می‌کردند سریعا متوجه توجه نکردن و چرت زدن رهبر راست‌های افراطی، الکساندر گولاند شدند.
 


الکساندر گولاند، رهبر حزب آلترناتیو برای آلمان، دو سال پیش نیز در یک سخنرانی اعلام کرده بود: « هیتلر و نازی‌ها تنها گوشه‌ای کوچک از تاریخ موفق آلمان در هزار سال گذشته هستند.» همین مساله سبب شد تا رژیم اشغالگر قدس نسبت به چرت زدن رهبر جریان ملی‌گرای افراطی در آلمان شدیدا اعتراض کند و این اقدام را مصداق یهودی‌ستیزی قلمداد کند.

خرناس خاخام‌ها در کنست

در سال ۲۰۱۷ میلادی، زمانی که نتانیاهو نخست‌وزیر سابق رژیم اشغالگر قدس در حال سخنرانی برای نمایندگان این رژیم در حضور مایک پنس معاون ترامپ بود، بسیاری از آنها چرت می‌زدند. شکار عکس چرت زدن خاخام‌ها و رهبران احزاب افراطی رژیم صهیونیستی، توجه بسیاری از عکاسان خبری را نسبت به خود جلب کرد. نکته قابل تامل این بود که حداقل ۱۰ نفر از رهبران احزاب صهیونیستی و نمایندگان آنها، هنگام سخنرانی نتانیاهو ترجیح دادند کمی چرت بزنند.

خواب آرام پادشاه مراکش در حضور مکرون

در جریان مراسم صدمین سالگرد بزرگداشت پایان جنگ جهانی اول بسیاری از مقامات کشورهای مختلف در فرانسه گردهم آمدند. در بین سخنرانی رئیس جمهور فرانسه، دوربین‌ها صحنه جالبی را شکار کردند که مربوط به چرت زدن محمد ششم، پادشاه مراکش در حین صحبت‌های مکرون بود.
 


در این نشست، بسیاری از سیاستمداران حضور داشتند. ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که همراه همسرش در کنار پادشاه مراکش نشسته بود، با تعجب به وی ( که سرش از شدت خواب به پایین افتاده بود) نگاه می‌کرد.سوژه‌ای که قطعا نمی‌توانست از چشم حضار و به‌خصوص خبرنگاران و عکاسان دور بماند.

وزیر خواب آلودی که اعصاب ترامپ را خرد کرد

ویلبر راس، وزیر بازرگانی دولت ترامپ در جلسات این وزارتخانه نمی‌توانست خود را بیدار نگه دارد و دائم در حال چرت زدن بود. همین مساله سبب شد نام او به عنوان فردی تنبل سر زبان‌ها بیفتد. در سال ۲۰۱۹، نشریه پولیتیکو نخستین بار با انتشار این خبر اعلام کرد: «چهار منبع آگاه گفته‌اند وزارت بازرگانی آمریکا با ریاست ویلبر راس هم اکنون با اختلال عملکرد مواجه شده است.
 


از آنجا که او (ویلبر راس) در جلسات این وزارتخانه چرت می‌زند، کارکنان آن سعی می‌کنند جلسات را به گونه‌ای تنظیم کنند که این اتفاق نیفتد، بنابراین آنها درباره زمان برگزاری این نشست‌ها بسیار با دقت و آگاهانه عمل می‌کنند. یک پنجره در محل برگزاری نشست‌ها وجود دارد که او (ویلبر راس) می‌تواند در آنجا تمرکز کند و در واقع به خواب نرود.» منابع نزدیک به ترامپ بعدها اذعان کردند کسالت و خواب‌آلودگی مکرر این وزیر آمریکایی، اعصاب رئیس جمهور آمریکا را به‌شدت خرد کرده است.

لالایی اوباما برای آقای مشاور

باراک اوباما، رئیس جمهور اسبق آمریکا در سال ۲۰۰۹ و در یک نشست رسمی و مهم در خصوص بررسی آخرین اوضاع اقتصادی آمریکا( پس از وقوع بحران اقتصادی در این کشور) با چهره خواب‌آلود و متعاقبا چشمان بسته لاری سامر، مشاور اقتصادی خود رو به رو شد.

در سال ۲۰۱۵ و در جریان سخنرانی اوباما در میان قضات دیوان عالی و دیگر مقامات آمریکایی نیز بیدر گینز برگ، قاضی ارشد دیوان عالی این کشور در خوابی عمیق فرو رفت. با این حال، در دوران ریاست جمهوری اوباما بیش از همه نام بایدن ( معاون وی ) به عنوان خواب‌آلود ترین سیاستمدار در کاخ سفید مورد شناسایی و توجه رسانه‌های آمریکایی قرار گرفته بود.

 


سیاستمداری که وسط محاکمه‌اش خوابید

آلبرتو کنیا فوجیموری، رئیس جمهور اسبق پرو دارای اصالتی ژاپنی بود. او از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۰۰ در مسند ریاست جمهوری پرو حضور داشت. فوجیموری سال ۲۰۰۰ و به دنبال جنجال افشای فساد مالی به ژاپن گریخت. پس از این رویداد مجلس پرو او را از سمت خود برکنار و دولت جدید پرو درخواست رسمی استرداد او از ژاپن به این کشور را به دولت ژاپن ارائه کرد.

فوجیموری پس از سفر به شیلی در سال ۲۰۰۵ دستگیر شد و سال ۲۰۰۷ به پرو برگردانده شد. وی پس از محاکمه به اتهام نقض حقوق بشر و دستور به ترور مخالفان دولت و قتل غیرنظامیان توسط جوخه‌های مرگ به ۲۵سال زندان محکوم شد. صحنه به خواب رفتن او هنگام محاکمه در دادگاه تا مدتی به یکی از جالب ترین عکس‌های خبری در آمریکای لاتین تبدیل شد.

خواب نخست وزیر در شورای امنیت سازمان ملل

نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، مهم‌ترین و جامع‌ترین نشست بین‌المللی در دنیا محسوب می‌شود که در آن روسای جمهوری و مقامات عالی بیشتر کشورها حضور دارند. در سال ۲۰۰۸ گوردون براون، نخست وزیر وقت انگلیس که پس از تونی بلر، نخست وزیر اسبق این کشور به قدرت رسیده بود، برای چرت زدن جایی بهتر از پشت میز رسمی انگلیس در شورای امنیت پیدا نکرد، آن هم در حالی که سخنرانی سیاستمداران دیگر کشورها در خصوص تحولات جاری در حوزه روابط بین‌الملل مشغول برگزاری بود.

 


خوابگاهی به نام اتحادیه عرب

پدیده چرت زنی سران کشورهای عربی در نشست‌های رسمی اتحادیه عرب به سوژه‌ای کاملا عادی تبدیل شده است.هر ساله تصویر بسیاری از سران کشورهای عربی هنگام برگزاری نشست‌ها، از سوی دوربین‌های خبری شکار می‌شود.

در یکی از معروف‌ترین این صحنه‌ها و در سال ۲۰۱۸، غزالی عثمانی رئیس جمهور کومور هنگام سخنرانی دبیر کل اتحادیه عرب به خواب عمیقی فرو رفته بود به گونه‌ای که کمتر کسی می‌توانست وی را از این خواب آرام بیدار کند. در سال ۲۰۱۹ نیز قائد باجی السبسی، رئیس جمهور وقت تونس هنگام سخنرانی مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به این نشست دعوت شده بود، ترجیح داد دقایقی چرت بزند.

منبع: روزنامه جام جم

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خواب آمریکا رئیس جمهور چرت زدن نخست وزیر دوربین ها ویلبر راس رسانه ها نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۹۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم

اگرچه پیگیری‌های رئیس مجلس در زمینه ارز، حاکی از رویکرد دلسوزانه و دغدغه‌مندی او برای حل مشکلات مردم حتی در روزهای آخر مجلس یازدهم است اما بدیهی است که مجلس در قالب وظایف و اختیارات خود می‌تواند برنامه‌های پیشنهادی خود را در این حوزه از طریق تصویب قانون پیگیری ‌کند و حتی در صورت اعتقاد به کاستی‌های مدیریتی، ابزارهای نظارتی را به‌کار گیرد و سخن از «تعیین تکلیف» جز از مسیر قانونی، اساساً با وظایف اساسی این قوه همخوانی ندارد.

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران نوشت: در شرایطی که پس از عملیات «وعده صادق» و برنامه‌های مدیریت ارزی دولت، بازار ارز شاهد روند کاهشی و برخورداری از ثبات و آرامش است، سخنان رئیس مجلس و «تعیین ضرب‌الاجل» برای دولت آن هم در فاصله کمتر از یک ماه تا پایان کار مجلس یازدهم، موجب ایجاد ابهام و التهاب ناشی از انتظار در فضای حاکم بر بازار ارز شد. دلالان ارزی در روزهای آخر هفته تلاش کردند با برجسته‌سازی این ضرب‌الاجل و القای نااطمینانی و احتمال تغییر در سیاست‌های ارزی، از روند کاهشی نرخ ارز جلوگیری کنند.

دکتر محمدباقر قالیباف در نشست مشترک عصر چهارشنبه مجلس با اعضای تیم اقتصادی دولت گفت: «اگر دولت تا یکشنبه برنامه مکتوب خود را برای مقابله با مشکلات ارزی ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد و برنامه خودمان را می‌دهیم.»

سخن رئیس مجلس برای تعیین تکلیف و مقابله عملیاتی با تنش‌های ارزی درحالی مطرح می‌شود که اولاً برنامه جامع ارزی هم‌اکنون درحال اجرا است که کاهش قیمت ارز با وجود شوک‌های سیاسی و امنیتی در یک ماه اخیر در چهارچوب همین برنامه محقق شده است.

ثانیاً تأکید بر اینکه مجلس خود در زمینه ارز برنامه‌ای خواهد داد، درحالی است که کمتر نشانی از وجود صدایی واحد و برنامه‌ای منسجم در مجلس دراین‌باره دیده می‌شود. همچنان که بحث‌های ارزی در جلسات اواخر سال گذشته نمایندگان، حاصلی جز بروز اختلافاتی که منتج به نتیجه‌ای نشد، در پی نداشت. درحالی که طیفی از نمایندگان مجلس خواستار شناورسازی نرخ ارز و افزایش قیمت نرخ‌های ترجیحی هستند، عده‌ای دیگر در نظری ۱۸۰ درجه متفاوت، اصرار ویژه‌ای بر سیاست تثبیت ارزی دارند.
اگرچه پیگیری‌های رئیس مجلس در زمینه ارز، حاکی از رویکرد دلسوزانه و دغدغه‌مندی او برای حل مشکلات مردم حتی در روزهای آخر مجلس یازدهم است اما بدیهی است که مجلس در قالب وظایف و اختیارات خود می‌تواند برنامه‌های پیشنهادی خود را در این حوزه از طریق تصویب قانون پیگیری ‌کند و حتی در صورت اعتقاد به کاستی‌های مدیریتی، ابزارهای نظارتی را به‌کار گیرد و سخن از «تعیین تکلیف» جز از مسیر قانونی، اساساً با وظایف اساسی این قوه همخوانی ندارد. براساس این واقعیات بهتر است به جای طرح اظهاراتی که بهانه خبرسازی منفی دلالان می‌شود، از ابزار قانونگذاری و نظارت برای ایفای وظایف قانونی استفاده شود و در بکارگیری ادبیات بحث نیز از واژگانی استفاده شود که جریان‌های سیاسی مخالف دولت و مجلس نتوانند القای اختلاف کنند.

پاسخ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مواضع رئیس مجلس

روز گذشته معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس به مواضع اخیر او در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز پاسخ داد. در بخشی از این نامه با یادآوری این واقعیت که دیدگاه‌های مجلس در خصوص ارز و سیاست‌های اقتصادی در چهارچوب قوانین دائمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده و به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاست‌های اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است، آمده است: در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چهارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاست‌ها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفندماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، براساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷درصد) بوده است. طبق گزارشات بین‌المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ‌های رشد کشورهای جهان بوده است.
وی در این نامه یادآور شد: در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب بموقع تأمین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه‌ای و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین شود به گونه‌ای که هیچ وقفه‌ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به انتقادات قالیباف از مدیریت بانک مرکزی، افزود: قانون جدید بانک مرکزی در خردادماه سال‌جاری، اجرایی خواهد شد.
درحال حاضر، بانک مرکزی در چهارچوب قانون قبلی درحال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم‌ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • شانه‌زدن مو‌های آقای رئیس‌جمهور سوژه شد (فیلم)
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • حاشیه مجدد در نشست خبری تن هاخ؛ محرومیت سه رسانه از طرح پرسش
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم