Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فرید نجفی روز سه شنبه در همایش بین المللی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در گناباد، در سخنرانی که به صورت برخط و از طریق فضای مجازی انجام داد، افزود: باید از بسترهای مناسب فضای مجازی و از جمله در دوران شیوع ویروس کرونا برای گسترش فعالیتهای علمی و تحقیقاتی و جهت دهی به قابلیت و ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشجویان حداکثر بهره را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیشرفت هر جامعه ای نیازمند تفکرهای خلاقانه و پژوهش محور در بخش های مختلف است و دانشجویان نقش مهمی در این زمینه دارند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رعایت اخلاق حرفه ای در دانشجویان و پژوهشگران را بسیار مهم دانست و گفت: باید این رویکرد به عنوان یک اصل در فعالیت های تحقیقاتی مورد توجه باشد، زیرا یک دانشجو برای اینکه پژوهشگری موفق باشد باید روحیه پرسشگری و تفکر خلاق داشته باشد و اخلاق حرفه ای را در برنامه ها و فعالیتهای خود مورد توجه قرار دهد.

دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم رویکرد این وزارتخانه برای بهره گیری از ظرفیتهای  علمی، پژوهشی و توسعه تحقیقات، به خصوص در عرصه های دانشجویی را یادآور شد و گفت: برگزاری همایش های بین المللی با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی بستر این مهم را هموار می کند.

دکتر مهناز خانوی گفت: دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی باید با فعالیتهای گروهی و اهتمام بیشتر به عرصه پژوهش و فناوری، توانمندی های خود را در عرصه خدمت به جامعه در قالب رشته های گوناگون عرضه کنند.

وی برگزاری ۲۲ دوره همایش پژوهشی دانشجویی با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سالیان اخیر را فرصت مغتنمی برای عینیت بخشی این فعالیتها و ظرفیتهای پژوهشی دانشجویان برشمرد.

بیست و دومین همایش ملی سالانه و هشتمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور با اهداف ایجاد شور و نشاط و تقویت روحیه پژوهشگری در بین دانشجویان و فعالان پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی روز سه شنبه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز به کار کرد.

این همایش در محورهای بیماریهای غیرواگیر، اختلالات متابولیک، پیشگیری، مدیریت و درمان، ارتقای سلامت، بهداشت مادر و کودک، سلامت خانواده و جامعه، سالمندان، سرطان و پیوند اعضا، علوم پایه پزشکی، طراحی و ارزیابی داروها، بهداشت دهان و دندان، پرستاری و مامایی، اعتیاد، گیاهان دارویی و داروهای طبیعی، توانبخشی، طب و داروسازی سنتی، کارآفرینی و فناوری در علوم پزشکی، علوم اعصاب و بهداشت روان،  آسیب شناسی و علوم آزمایشگاهی، نوآوری های علوم پزشکی، سلول های بنیادی، ژنتیک در پزشکی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی به مدت سه روز در حال برگزاری است.

از دیگر محورهای این همایش می توان به سلامت در بلایا و فوریتها، اخلاق در پژوهش سلامت و ایمنی غذا، بیماریهای خود ایمنی، ترجمان دانش، ثبت پتنت، تجاری سازی و ایده پردازی اشاره کرد.

بیماری کووید ۱۹ و سلامت از دور، شامل بخش های پیشگیری، درمان، مراقبت، سبک زندگی، خودمراقبتی، فرهنگ، اقتصاد و معیشت، ایمنی و بهداشت محیط، آموزش، مدیریت بحران و ارائه تجارب و راهکارها با محوریت تعیین کننده های اجتماعی سلامت، محورهای ویژه این کنگره را تشکیل می دهد.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی دانشجو پژوهشگر گناباد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دانشجو پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی دانشجو پژوهشگر گناباد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی همایش دانشگاههای علوم پزشکی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج