Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@00:44:26 GMT

کاهش ۹۰ درصدی خریدلوازم‌ التحریر در تب کرونا

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۱۲۳۶

کاهش ۹۰ درصدی خریدلوازم‌ التحریر در تب کرونا

به گزارش تابناک، هرساله در ماه پایانی تابستان و در آستانه بازگشایی مدارس شاهد رونق در بازار خرید لوازم‌التحریر، کیف، کفش، لباس فرم مدرسه و ذوق زدگی دانش آموزان برای خرید این کالاها بودیم، عموما والدین از یکماه قبل از بازگشایی مدارس اقدام به تهیه وسایل مورد نیاز فرزندشان برای رفتن به مدرسه می‌کردند.

به گزارش ایسنا، در شهریورماه بازار دستفروش‌ها و نمایشگاه‌های فروش ویژه و مغازه‌های لوازم‌التحریرفروشی هم داغ داغ بود و گاهی آنقدر این مراکز شلوغ بود که مردم ساعت‌ها در صف می‌ایستاندند تا بتوانند لوازم‌التحریر موردنیاز دانش‌آموز خود را خریداری کنند، به طوریکه می‌توان گفت بازار فروشندگان لوازم‌التحریر در ایام همین پررونق بود، اما از سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا دیگر خبری از دانش‌آموزان خوشحال و والدین در بازار شلوغی‌های آستانه بازگشایی مدارس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



می‌توان گفت در این مدت صنف لوازم‌التحریر قربانی کرونا شده و فروش در این بازار به شدت افت کرده، البته تورم و افزایش چند برابری قیمت‌ها که ناشی از تحریم، افزایش نرخ ارز و ... است نیز تاثیر بسزایی بر بی‌رونق شدن این بازار دارد.

عبدالرحیم رئیسی- رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر شهرستان شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این روزها بازار لوازم‌التحریر تحت تاثیر کرونا قرار گرفته، به طوریکه وضعیت بازار لوازم‌التحریر تعریفی ندارد، زیرا هنوز مردم نسبت به بازگشایی کامل مدارس در سال تحصیلی جدید بلاتکلیف هستند، اما این امکان وجود دارد که در روزهای منتهی به شهریورماه مردم برای خرید لوازم‌التحریر بنا به نیاز دانش‌آموز و در حد اندک حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به کاهش ۹۰ درصدی فروش لوازم‌التحریر در سطح بازار، افزود: برخلاف نبود استقبال مردم نسبت به خرید لوازم‌التحریر در این سال‌ها، به اندازه موردنیاز لوازم‌التحریر در بازار موجود است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر شهرستان شهرکرد گفت: قیمت‌ لوازم‌التحریر نسبت به اجناس موجود دیگر در بازار گاهی افزایشی یا حتی کاهشی است، بنابراین می‌توان گفت، به‌طور متوسط قیمت انواع لوازم‌التحریر نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه دو سال است بازار لوازم‌التحریر به نوعی تعطیل شده است، خاطرنشان کرد: بیشترین ضرر در ایام کرونا مربوط به صنف لوازم‌التحریر بوده، زیرا با غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها فروش به شدت کاهش یافته حتی ادارات هم مانند سال‌های گذشته خریدی انجام نمی‌دهند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم طالبان محسن رضایی محمد اسلامی وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک اربعین 1400 رئیس اتحادیه لوازم التحریر کرونا لوازم التحریر محرم طالبان محسن رضایی محمد اسلامی وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک اربعین 1400 لوازم التحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۱۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در بخش صدمات حین کار شاهد کاهش ۱۴ درصدی در کشور بوده‌ایم که رقم قابل توجهی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهرداد عظیمی، امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: نقش ممتاز و برجسته مردمان این دیار در طول دوران مختلف انقلاب غیرقابل انکار است و به وجود کردستان قهرمان که بیش از ۵۴۰۰ شهید را تقدیم انقلاب کرده، افتخار می‌کنیم.

وی افزود: کردستان دارای سرمایه انسانی توانمندی است و در حوزه‌های مختلفی کردستانی‌ها درخشیده و الگوهای موفقی را به کشور معرفی کرده‌اند که یکی از ماموریت‌های اصلی معرفی درست ظرفیت‌های انسانی این استان است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: هرچقدر بخش خصوصی تقویت شود و مردم امورات اقتصادی را برعهده بگیرند ما موفق‌تر خواهیم بود.

عظیمی ادامه داد: عملکرد این وزارت خانه در کاهش نرخ بیکاری که یکی از وعده‌های دولت نیز اشتغال بوده، قابل قبول بوده است و توانسته‌ایم با همکاری سایر بخش‌ها به آن جامه عمل بپوشانیم.

وی ایجاد کالابرگ الکترونیکی را نیز یکی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: در بخش صدمات حین کار هم شاهد کاهش ۱۴ درصدی بوده‌ایم که رقم قابل توجهی بوده است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اضافه کرد: در بخش فنی و حرفه‌ای شاهد رشد ۳۵ درصدی در حوزه آموزش و قریب به ۴۰ درصدی در حوزه سنجش مراکز حرفه‌ای بوده‌ایم.

عظیمی تصریح کرد: امسال هدف گذاری ما در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است که به صورت جدی آن را دنبال می‌کنیم.

وی گفت: دستگاه‌های دولتی نیز ملکف شده‌اند که سالانه بخشی از اعتبارات عمرانی خود را صرف امر آموزش مهارت کارگران کنند.

کد خبر 749429

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان به عنف/نوشابه‌های قاچاق به بازار نرسید