Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - شرکت گوگل از یک فناوری جدید بهبود کیفیت تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرده است که گفته می شود کیفیت تصاویر با وضوح پایین به خوبی ارتقا می دهد. بنابر پستی که در وبلاگ هوش مصنوعی گوگل منتشر شده است، پژوهشگران تیم بِرِین (Brain Team) دو مدل پخش (ِDiffusion Model) برای تولید تصاویر با کیفیت بالا را معرفی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو مدل به نام های وضوح برتر تصویر (SR3) و مدل پخش آبشاری (CDM) شناخته می شوند.

اسآر3 چیست؟

اس‌آر3 توسط تیم پژوهشی گوگل به عنوان یک مدل پخش وضوح برتر توصیف می شود که تصویری با وضوح پایین را دریافت کرده و تصویری با کیفیت و وضوح بالا را به عنوان فایل خروجی ارائه می کند.

برای تحقق چنین هدفی، این مدل با یک فرآیند خرابی تصویر آموزش داده شده است که در آن نویز به طور مداوم به یک تصویر وضوح بالا افزوده می شود تا زمانی که فقط نویز خالص باقی بماند. سپس، مدل معکوس کردن این روند را فرا گرفته و نویز را به طور مداوم از تصویر حذف کرده تا به تصویر هدف با کیفیت برسد.

برخی از نتایج ارائه شده از سوی تیم پژوهشی گوگل چشمگیر هستند و نشان می دهد این روش می تواند به طور موثر برای بهبود کیفیت تصویر با وضوح پایین استفاده شود. اس‌آر3 عملکرد خوبی در ارتقا کیفیت پرتره ها و تصاویر طبیعی داشته است. این مدل می تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد که از آن جمله می توان به بهبود سامانه های تصویربرداری پزشکی موجود و بازیابی های پرتره های قدیمی خانوادگی اشاره کرد.

سیدیام چیست؟

زمانی که گوگل دریافت اس‌آر3 تا چه اندازه می تواند در بهبود کیفیت عکس ها موثر عمل کند، یک گام فراتر نهاده و مدل دیگری به نام سی‌دی‌ام را نیز ارائه کرده است.

مدل سی‌دی‌ام با استفاده از داده های ایمیج‌نت (ImageNet) برای تولید تصاویر طبیعی وضوح بالا آموزش دیده است. تیم پژوهشی گوگل سی‌دی‌ام را به عنوان آبشاری از مدل های پخش چندگانه ساخته است. این رویکرد آبشاری شامل به هم متصل کردن مدل های مولد در چندین وضوح فضایی است: یک مدل پخش که داده در وضوح پایین تولید می کند، با یک توالی از مدل های پخش وضوح برتر اس‌آر3 دنبال می شود که به تدریج وضوح عکس تولید شده را به بالاترین میزان می رساند.

همراه با اس‌آر3، گوگل همچنین از یک تکنیک افزایش داده جدید به نام "افزایش شایسته سازی" (conditioning augmentation) استفاده می کند که گفته می شود هرچه بیشتر نتایج کیفیت نمونه سی‌دی‌ام را بهبود می بخشد.

با استفاده از روش سی‌دی‌ام، تصویری با وضوح پایین در اندازه 64 در 64 می تواند به تصویری با وضوح 264 در 264 و سپس به 1024 در 1024 تبدیل شود.

-----------------------------------------------------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*آسیب‌پذیری خطرناک در گوگل کروم

*گوگل را پنهان بازی کنید!/ پیشنهاداتی برای یک وقت گذرانی متفاوت! (+عکس)

*تکنولوژی جدید گوگل: حفر تونل به نقاط مختلف جهان با موبایلی که در دست دارید (+ آموزش تصویری و فیلم)

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وضوح پایین سی دی ام مدل پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۱۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، «گوگل سرچ لبز» (Google Search Labs) برای افرادی که سعی دارند صحبت کردن به زبان انگلیسی بدون برخورد رو در رو را تمرین کنند، یک راه حل ارائه کرده است. یکی از کاربران توییت گوگل یک ویژگی آزمایشی به نام Speaking Practice ابداع کرده که از هوش مصنوعی مولد برای کمک به بهبود مهارت های انگلیسی صحبت کردن فرد از طریق تمرین مکالمه استفاده می کند.

کاربران برای دستیابی به این ویژگی نخست باید گزینه «سرچ لبز» را در تنظیمات جستجوی گوگل خود فعال کنند. هنگامیکه این ویژگی فعال شد، قابلیت Speaking Practiceبا کلیک روی گزینه «آزمایش یک نمونه» داخل همین گزینه فعال می شود. همچنین کاربران می توانند با استفاده از ترجمه به یا از زبان انگلیسی در بخش جستجوی گوگل در دستگاه های اندروید به قابلیت مذکور دسترسی یابند.

در حال حاضر ویژگی Speaking Practice در آرژانتین، کلمبیا، هندوستان، اندونزی،مکزیک و ونزوئلا در حال آزمایش است.

کد خبر 6089466 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • فیلم| لحظاتی از جذاب‌ترین و تکنیکی‌ترین گل‌های تاریخ فوتبال
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • گل های جذاب لحظه ثانیه های آخری تیم ملی انگلیس در طول تاریخ / فیلم
  • سومین درخواست دولت برای رفع فیلتر گوگل پلی
  • فناوری در خدمت جنایت