Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اقتصادآنلاین،در این مطالعه ۳۰ میلیون نفر از افرادی که در انگلستان بین دسامبر ۲۰۲۰ تا آوریل ۲۰۲۱ واکسینه شده بودند مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. محققان میزان بستری شدن یا مرگ ناشی از لخته شدن خون و سایر اختلالات خونی را در ۲۸ روز پس از آزمایش مثبت کووید ۱۹ یا پس از دریافت اولین دوز واکسن مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محقق اصلی این پژوهش بیان داشت که هدف از این مطالعه نشان دادن این مسئله است که خطرات مرتبط با تزریق واکسن به میزان قابل توجهی کمتر از خطرات ابتلا به عفونت کووید ۱۹ است.

در این مطالعه نه تنها موارد لخته شدن خون بررسی شد، بلکه ترومبوسیتوپنی را نیز مورد بررسی قرار داد، وضعیتی که با تعداد کم پلاکت و CVST، که لخته شدن خون در مغز است، مشخص می‌شود. محققان این پژوهش همچنین سکته مغزی ایسکمیک را، بیماری که در آن لخته‌ی خون یا انسداد، خونرسانی به مغز را قطع می‌کند، بررسی نمودند.

این تحقیق نشان داد که خطر ترومبوسیتوپنی و لخته شدن خون در وریدها پس از دریافت اولین دوز واکسن آسترازنکا افزایش می‌یابد. در مورد واکسن فایزر، محققان متوجه خطر بالاتر لخته شدن خون در عروق و سکته مغزی ایسکمیک شدند.

ترومبوسیتوپنی در بیمارانی که واکسن جانسون‌ اند جانسون را دریافت کردند نیز دیده شده است. اگرچه محققان و نهادهای نظارتی تأکید می‌کنند که مزایای واکسن بیشتر از خطرات آن است، اما چندین کشور استفاده از واکسن آسترازنکا را به گروه‌های سنی خاص محدود کرده‌اند و دانمارک استفاده از آن را به طور کامل کنار گذاشته است. در همین حال، جانسون ‌اند جانسون توزیع واکسن خود را در برخی کشورها متوقف کرده است.

با این وجود، هر یک از این خطرات پس از ابتلا به عفونت کووید ۱۹ در بیماران بیش از دو برابر شد. بر اساس این مطالعه، به ازای هر ۱۰ میلیون نفر مبتلا، ۹۳۴ مورد ترومبوسیتوپنی وجود دارد. آن‌ها تنها ۱۰۷ مورد بیشتر را پس از اولین دریافت واکسن آسترازنکا پیدا کردند.

برای سکته‌های مغزی ایسکمیک، اولین دوز فایزر تنها ۱۴۳ مورد بیشتر را به دنبال خواهد داشت اما پس از ابتلا به این عفونت، برای هر ۱۰ میلیون نفر حدود ۱۶۹۹ مورد بیشتر وجود خواهد داشت.

به طور کلی، این مطالعه نشان داد در حالی که همیشه خطر لخته شدن خون وجود دارد، این خطر با دریافت اولین دوز واکسن بسیار کمتر است.

مطالعات مختلف نشان داده است که تبعات و خطرات ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در مقایسه با دریافت واکسن بسیار بیشتر است. اخیراً، مجله پزشکی نیوانگلند نشان داد که میوکاردیت در ۱۱ نفر در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر مبتلا به SARS-COV-۱۹ رخ می‌دهد. این عفونت همچنین خطر ابتلا به آریتمی، آسیب حاد کلیه، آمبولی ریه و موارد دیگر را افزایش خواهد داد.

هیچ یک از این خطرات در گروه‌هایی که واکسن فایزر را دریافت کرده بودند، دیده نشد.

آیا سایر واکسن‌های کووید ۱۹ با اختلالات انعقاد خون ارتباط دارند؟

واکسن‌های آسترازنکا و جانسون‌ اند جانسون بر آدنوویروس‌های متفاوتی تکیه می‌کنند، اما ظاهر علائم شبیه به ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین (HIT) در گیرندگان هر دو واکسن و فقدان ظاهری پاسخ مشابه HIT در بین دریافت کنندگان انواع مختلف واکسن‌های براساس mRNA افزایش یافته است، این نگرانی وجود دارد که این مشکل در واکسن‌هایی که به آدنوویروس‌ها متکی هستند رایج باشد.

مطالعات مختلف نشان داده است که تبعات و خطرات ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در مقایسه با دریافت واکسن بسیار بیشتر است

یکی دیگر از این واکسن‌ها اسپوتنیک وی است که توسط مرکز ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا در مسکو ساخته شده است.

هرچند گامالیا راه خود را از دیگ تولیدکنندگان مشابه جدا کرد و گفت: همه‌ی واکسن‌های مبتنی بر پلتفرم وکتور آدنوویروسی متفاوت‌اند و مستقیماً قابل مقایسه نیستند. در این مصاحبه‌ی مطبوعاتی اشاره شد که تفاوت‌هایی در ویروس‌های مورد استفاده، سلول‌هایی که آن‌ها در آن تولید شدند، توالی DNA ای که آن‌ها را حمل می‌کند، روش خالص سازی آن‌ها و دز آن‌ها وجود دارد.

سؤال کلیدی که امروزه در بین متخصصین مطرح است این است که آیا می‌توانیم به واکسن‌های آدنوویروس اعتماد کنیم یا باید بیشتر به واکسن‌های mRNA تکیه کنیم؟

پربیننده ترین دمنوش کندر معجزه در این روزهای کرونایی نظر علمی درباره اثربخشی واکسن "سینوفارم" علت خستگی های مداوم ،کمبود این مواد غذایی است گلابی و گردو تازه ریه را پاکسازی می کند واکسن سینوفارم برای تزریق به کودکان تایید شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لخته خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون