Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) در نامه ای خطاب به رئیس جمهور خواستار بیان توضیح نسبت به گزینه احتمالی معاونت امور زنان و خانواده دولت سیزدهم شد.

به گزارش ایسنا، متن نامه بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) به شرح زیر است:

جناب آقای حجت‌الاسلام دکتر رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام؛

طی روزهای اخیر و در پی معرفی وزرا و معاونین جنابعالی، کارشناسان حوزه های مختلف نظرات مثبت و منفی خود را بیان کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، با توجه به اهمیت بسیار بالای مسئله زنان و خانواده و همچنین شرایط نامطلوب موجود در شناخت، تبیین، ارائه و اجرای راهکار هایی جهت حل مسائل واقعی جامعه زنان،  وظیفه خود دانستیم تا نکاتی را در رابطه با  سرکار خانم دکتر الهام یاوری ،گزینه احتمالی معاونت امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، به استحضار جنابعالی برسانیم:


۱. همانگونه که مستحضرید، معاونت امور زنان بیش از آنکه یک جایگاه مدیریتی باشد، محتوایی بوده و بُعد تخصص، دانش و اشراف به نظام مسائل، ایده ها و  نظریه های این حوزه در آن، بیش از سابقه مدیریتی حائز اهمیت است؛ این در حالی است که سرکار خانم الهام یاوری، علی رغم تمامی شایستگی ها، سوابق و توانمندی های علمی موجود در کارنامه خود، متاسفانه تخصص و تجربه اجرایی - پژوهشی جدی در  حوزه زنان و خانواده نداشته و توسط فعالان و دغدغه مندان مطرح این حوزه نیز شناخته شده نیستند. همین امر موجب تعجب‌ و واکنش های گسترده دلسوزان و فعالان حوزه زنان نسبت به انتصاب ایشان در این مسئولیت شده است.


۲. پیچیدگی مسائل حوزه زنان و تنوع سلایق، نظریه ها و برداشت ها در آن، نیازمند فردی صاحب نظر با جهت گیری مشخص و آشنا به گفتمان های مختلف و متنوع موجود در آن بوده و عدم آشنایی با این فضا، سبب کندی، اتلاف وقت و چه بسا توقف در مسیر حرکت به سوی رفع مشکلات جامعه زنان در این برهه حساس خواهد  بود.

۳.امروزه مسائل مهمی چون؛ احیای کانون خانواده به عنوان کوچک ترین و تاثیرگذارترین جامعه انسانی، تبیین صحیح جایگاه زنان خانه‌دار و نقش مقدس مادری از منظر فرهنگی و حقوقی، حرکت به سمت عدالت جنسیتی میان زنان و مردان در جامعه آنچنان که ابعاد فردی و ذاتی او توأمان مورد توجه باشد، همسان سازی شرایط اشتغال زنان متناسب با توانمندی ها و ویژگی های ذاتی ایشان ، تسهیل شرایط ازدواج جوانان و برطرف شدن موانع اقتصادی و فرهنگی و... از جمله موارد مهمی هستند که سالهاست به صحبت های انتخاباتی و خبرساز محدود شده و پرونده بازی باقی مانده اند که نیازمند حرکتی سریع ،تخصصی ، سنجیده و منطبق بر مفاهیم ایرانی اسلامی است.


لذا، در پایان ضمن تشکر بابت توجه به ویژگی هایی چون جوان گرایی، عملگرایی، تخصص و تعهد، در انتخاب مسئولین کشور که همواره مورد تاکید و اهتمام مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) نیز بوده است، باتوجه به مهمترین شعار  دولت جنابعالی یعنی، تحقق دولت مردمی، خواهشمند است توضیحات خود را نسبت به گزینه احتمالی برای افکار عمومی به طور شفاف، بیان نموده و در صورت نیاز، جهت اصلاح آن اقدام فرمایید.


امید است که در ۴ سال آینده و پس از پشت سر گذاشتن ۸ سال سیطره نگاه فمنیستی، عوام فریبانه و ناکارآمد به مسائل حوزه زنان، شاهد آن باشیم که معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، محلی برای برداشتن قدم های جدی برای رفع مشکلات اقشار مختلف بانوان و همچنین، تحقق گام دوم انقلاب اسلامی باشد.

با آرزوی موفقیت و توفیقات روزافزون برای حضرتعالی و تحقق دولتی مردمی، پیشرو، جوان و حزب اللهی ان شاءالله.

والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا سيدابراهيم رئيسي معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا زنان و خانواده حوزه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا

کارشناس مسائل آمریکا با بیان این‌که تداوم جنایت‌های اسرائیل در غزه اعتراضات دانشجویان را در پی داشته است، گفت: راه دیگری برای نتانیاهو باقی نمانده است، اگر دست خالی برگردد قطعا کابینه سقوط می‌کند، بنابراین ناچار است برگ برنده‌ای را به دست آورد تا روی ناکامی‌هایی که داشته، سایه بیاندازد.

دامنه حمایت از فلسطین و اعتراضات دانشجویی در پی ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی و درخواست برای پایان دادن به جنگ اسرائیل در غزه که از دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد و  امروز محدود به یک کشور و منطقه نیست؛ تقریبا علاوه بر آمریکا،‌ در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه نیز شکل گرفته است. 

از زمان آغاز عملیات طوفان‌ الاقصی و تجاوزها و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، اعتراضات و تحصن‌ها در دانشگاه‌های آمریکا وجود داشته و در حال حاضر با گسترده شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های غرب واقعیت موجود از حامیان رژیم صهیونیستی خود را به وضوح نشان می‌دهد. 

در میانه سرکوبی که از سوی دولت‌ها به ویژه در آمریکا در قبال این اعتراضات شکل می‌گیرد، «پل اوبراین» مدیر اجرایی دفتر عفو بین‌الملل در آمریکا در واکنش به اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه، اظهار کرد: اعتراضاتی که در داخل دانشگاه‌های آمریکا و اطراف آن‌ها برای حمایت از حقوق فلسطینی‌ها برپا شد، با واکنش‌های سرکوبگرانه از جمله بازداشت و اخراج دانشجویان روبه‌رو شدند.

وی تصریح کرد: حق اعتراض کردن از منظر گفت‌وگوی آزادانه درباره تحولات جاری در غزه در کنار استمرار حمایت‌های تسلیحاتی واشنگتن از اسرائیل، بسیار اهمیت دارد. بر اساس قوانین بین‌المللی آزادی دانشگاهی فاکتور اصلی حق تحصیل است، بر این اساس از مدیریت‌های دانشگاه‌ها می‌خواهیم از حق دانشجویان در اعتراض مسالمت‌آمیز و امنیت حمایت کنند.

بازداشت دانشجویان در نیویورک

حساسیت دانشجویان به کشتار مردم فلسطین

«علی بیگدلی» کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از اعتراضات دانشجویی در آمریکا و اروپا و تاثیر این جنبش‌ها در تحقق مطالبه دانشجویان اظهار داشت: قطعا جنبش‌های دانشجویی تاثیرگذار است، دانشجویان در تمام دنیا نسبت به مسائل اجتماعی حساسیت دارند، نخستین جنبش دانشجویی در جهان در سال ۱۹۱۸ در آلمان اتفاق افتاد و همان زمان نیز اثر داشت و یا وقوع جنبش‌های دانشجویی در سال ۱۹۶۸ در فرانسه که بسیار گسترده بود و در ادامه اعتراضات دانشجویان، کارگران،  دانش‌آموزان و حتی کارمندان نیز  به این اعتراضات پیوستند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: جنبش‌های دانشجویی حقیقت و واقعیتی است که دانشجویان به دلیل حساسیت اجتماعی دارند و از آن‌جایی که دانشجویان بی‌پرواتر هستند، واکنش و حساسیت خود را نسبت به مسائل بروز می‌دهند.

وی با اشاره به تحولات غزه و ادامه یافتن جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: مساله غزه، موضوعی است که گسترده شده و هر روز شاهد اعتراضات ضد اسرائیلی هستیم و این موضوع نشان می‌دهد دانشجویان نسبت به مظلومیت مردم غزه حساسیت دارند؛ به‌رغم این‌که دولت‌ها اعتراضات را ممنوع کرده‌اند اما همچنان ادامه دارد.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: در حال حاضر آن چه موجب در هم آمیختگی موضوعات شده، مساله یهودستیزی است و دولت‌ها در غرب و اروپا نسبت به آن نگرانی دارند اما به دلیل مسائل مرتبط با دموکراسی ناچار هستند کنار بیایند، برای مثال در فرانسه حدود ۶ میلیون یهودی زندگی می‌کنند اما ماکرون ناچار شده جانب دانشجویان را بگیرد و مستقیما نتانیاهو را تحت تاثیر قرار دهد.

اعتراضات دانشجویی در نیویورک

نتانیاهوی ناکام، در جستجوی برگ برنده

بیگدلی با بیان این‌که اعتراضات به دلیل حمله قریب‌الوقوع اسرائیل به رفح تشدید شده است، افزود: از سوی دیگر آمریکا در سال انتخاباتی قرار دارد و بایدن در واقعیت باید نظر اقلیت یهودی را هم به دست آورد اما می‌بینیم این اعتراضات در آمریکا و حتی انگلیس که نوچه اسرائیل است، گسترش یافته و جنبش‌های دانشجویی در فضای سیاسی و کانون‌های قدرت نقش ایفا می‌کنند.

اعتراضات دانشجویی با برپایی کمپ‌های چادری در دانشگاه‌های آمریکا برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی آغاز شد و در مدت کوتاهی به دانشگاه‌های اروپا نیز رسید و در پی آن بسیاری از دانشجویان تعلیق و یا اخراج شده‌اند. حتی برخی از این اعتراضات به این دلیل است که دانشجویان اخراج شده به دانشگاه‌ها بازگردند.

این جنبش‌های دانشجویی با واکنش بنیامین نتانیاهو مواجه شد و او در بیانیه‌ای گفت: «آنچه در دانشگاه‌های آمریکا اتفاق می‌افتد وحشتناک است. اوباش یهودی ستیز، دانشگاه‌های پیشرو را تصرف کرده‌اند. آن‌ها خواستار نابودی اسرائیل هستند. آن‌ها به دانش آموزان یهودی و به اعضای هیئت علمی یهودی حمله می‌کنند. این بی وجدانی است. باید متوقف شود».

بیگدلی، کارشناس مسائل آمریکا در تحلیل خود از واکنش نتانیاهو به اعتراضات گفت: در نظر داشته باشیم برای نتانیاهو راه دیگری باقی نمانده تا به لحاظ سیاسی حمله به رفح را انجام دهد، از طرفی فشارها از سوی‌ دولت‌های غربی نیز شدت یافته است و نتانیاهو به شدت تحت تاثیر افکار عمومی داخل سرزمین‌های اشغالی است. در واقع تحولات سرزمین‌های اشغالی راه دیگری برای نتانیاهو باقی نگذاشته و چه بسا ممکن است به قتل عام گروگان‌ها منجر شود، بنابراین نتانیاهو نمی‌تواند این حمله و ادامه جنایت‌هایش را به تنهایی ادامه دهد و یا این‌که دست خالی به دامن اسرائیل و جامعه برگردد در این صورت قطعا کابینه سقوط می‌کند، موضوعات قضائی در دستور کار قرار می‌گیرد. بنابراین نتانیاهو ناچار است برگ برنده‌ای را به دست آورد تا روی ناکامی‌هایی که داشته، سایه بیاندازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها