Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی‌ان‌ان، «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت سنای آمریکا، از فرصتی که به تازگی این کشور برای اعلان خدمات عمومی در تلویزیون برای مقام‌های آمریکایی قرار داده، استفاده کرده است تا اعتماد آمریکایی‌ها را برای تزریق واکسن کرونا جلب کند.

مک‌کانل با ضبط آگهی تلویزیونی در تلاش است تا تردید برخی جمهوریخواهان را از بین ببرد و شکی که میان احزاب مختلف برای تزریق کرونا وجود دارد را پاک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دومین تبلغیست که از سوی رهبر اکثریت سنای آمریکا ضبط می‌شود تا آمریکایی‌ها را متقاعد کند واکسن کرونای خود را تزریق کنند. پیشتر اوایل تابستان سال جاری مک‌کانل از بیش از ۱۰۰ ایستگاه رادیویی در آمریکا خواست تا تبلیغی را که برای تشویق مردم به تزریق واکسن ضبط کرده بود، پخش کنند.

او در این تبلیغ تجربه خود از ابتلا به «پولیوویروس» (ویروس فلج اطفال) را برای مردم بازگو کرد و گفت: «من زمانیکه بچه بودم با پولیو مقابله کردم، اکنون ۴۰ سال است که آمریکا فلج اطفالی ندارد و این را مدیون واکسن هستیم. ما کووید-۱۹ را هم با واکسن شکست می‌دهیم، مراقب خود و خانواده‌هایتان باشید و واکسن بزنید.»

پیشتر در ماه ژوئیه (تیر) وقتی از او پرسیدند چرا از کمپین خود برای ترویج واکسن استفاده می‌کند، گفت: «بسیار مهم است تا جایی که می‌توانیم آمریکایی‌های بیشتری را واکسینه کنیم.»

این تلاش درحالی از سوی مک‌کانل انجام می‌شود که پیشتر هفته گذشته شرکت داروسازی مدرنا آمریکا اعلام کرد: «از مصرف حدود ۱.۶۳ میلیون دوز واکسن کووید ۱۹ در ژاپن به دلیل هشدار در مورد آلودگی ویال‌های واکسن جلوگیری خواهد شد.»

این آلودگی احتمالا ناشی از مشکل تولید در یکی از خطوط تولید مدرنا در اسپانیاست. این محموله مشکوک حامل ۵۶۵ هزار و ۴۰۰ دوز است؛ اما برای احتیاط بیشتر مدرنا تصمیم گرفته است دو محموله دیگر را هم کنار بگذارد.

وزارت بهداشت ژاپن هم پنجشنبه اعلام کرد پس از رایزنی با شرکت تاکدا که شریک مدرناست، تصمیم گرفته است تعدادی از دوز‌های واکسن را برای احتیاط بازگرداند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میچ مک کانل سنای آمریکا واکسن کرونا کرونا در آمریکا مک کانل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان! + فیلم