Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، محسن پورداودی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کجور گفت: ۷۱ میلیارد ریال اعتبار طی سه سال گذشته در بخش آبخیزداری مکانیکی و بیولوژیک (کپه کاری و جنگلکاری) در بخش کجور نوشهر هزینه شد.

او افزود: این اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی و به اذن مقام معظم رهبری در این منطقه انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورداودی گفت: دو سازه آبخیزداری از نوع سنگی –ملاتی در این منطقه احداث شد که نقش بسزایی در مهار سیلاب‌های گذشته داشت.

او هدف از احداث این سازه‌ها را جلوگیری از سیلاب، تقویت پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک عنوان کرد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کجور افزود: ۴۷ سازه سنگی ملاتی وسنگی گابیونی به حجم ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب تاکنون در روستا‌های منطقه کجور احداث شد.

او گفت: دیواره‌های حفاظتی در روستا‌های نیچکوه، میخساز، وَرازان، صالحان و کوهپر به حجم چهار هزار مترمکعب در همین مدت احداث شد.

پور داودی درادامه از مطالعات اولیه در منطقه شهرکجور خبرداد و افزود: در صورت تخصیص اعتبار در امسال با هماهنگی سایر دستگاه و مشارکت مردم عملیات آبخیزداری در این حوزه نیز انجام می‌گیرد.

او بر روند اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخونداری دراین منطقه تأکید کرد و گفت:بخش کجور نوشهر ۸۷ هزارهکتار مساحت دارد که تاکنون یک سوم اعتبار آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی نوشهر در این منطقه به مصرف رسیده است.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری صندوق توسعه ملی مقام معظم رهبری سیلاب و آبگرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه پایگاه اورژانس جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود

به گزارش خبرنگار مهر، امین نیکویی نژاد ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: اکنون در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد، ۵۳ پایگاه اورژانس جاده‌ای زمینی و یک پایگاه اورژانس هوایی خدمات رسانی می‌کنند.

وی بیان داشت: پایگاه‌های جدید نیز در سه نقطه استان ساخته می‌شود.

نیکویی نژاد افزود: یکی از این پایگاه‌های جاده‌ای در منطقه لیشتر شهرستان گچساران، یک پایگاه در جاده کمربندی، ورودی شهرک‌های صنعتی شهرستان بویراحمد و یک پایگاه نیز در روستای کوشک یا آب سپید در جاده ارتباطی یاسوج -بابامیدان احداث می‌شود.

وی مساحت پایگاه اورژانس جاده‌ای منطقه کوشک را ۲۴۰ متر مربع عنوان کرد و گفت: این پایگاه اورژانس جاده‌ای، با ۲۵ میلیارد ریال، ساخته می‌شود.

نیکویی نژاد تصریح کرد: پایگاه اورژانس جاده‌ای کمربندی نیز، در مساحت ۳۶۰ متر مربع و با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال احداث می‌شود.

وی افزود: پایگاه اورژانس جاده‌ای منطقه لیشتر نیز در زمینی به مساحت ۴۵۰ متر مربع و با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال احداث می‌شود.

کد خبر 6090100

دیگر خبرها

  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • سه پایگاه اورژانس جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت