Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@02:24:02 GMT

بازگشایی مدارس تابع تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا است

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۵۹۶۰

بازگشایی مدارس تابع تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا است

اقبال عباسی شامگاه سه‌شنبه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در رابطه با بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید اشاره و تاکید کرد: براساس آخرین مصوبه این ستاد در مهرماه امسال، مدارس به‌ صورت غیرحضوری و سپس در آبان‌ماه به‌ صورت حضوری بازگشایی خواهد شد که البته امکان تغییر در این تصمیم با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوران شیوع ویروس کرونا و آموزش آنلاین، ساماندهی مطلوبی برای آموزش مجازی در چهارمحال و بختیاری انجام شد.

عباسی تصریح کرد: حضور دانش‌آموزان در مدارس علاوه بر مزیت‌های فراوان، برای ارتقای مسائل تربیتی و اجتماعی هم مؤثر خواهد بود.

رییس شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت مدارس روستاهای منطقه دیناران شهرستان اردل یادآور شد: سخت‌گذر بودن و تعداد کم دانش‌آموز باعث شده تا در این روستاها مدارس مورد نیاز احداث نشود، اما می‌توان خدمات مدارس عشایری را به آنان ارائه داد.

وی با اشاره به لزوم شناسایی و تدوین اطلاعات و آمار مرتبط با دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و دانش‌آموزان ترک تحصیل در یک سال اخیر گفت:‌ امکان بازماندن و ترک تحصیل دانش‌آموزان محروم و دارای مشکل معیشتی در دوران شیوع کرونا وجود دارد که باید برای بازگشت آنان به تحصیل اقدام لازم انجام شود.

عباسی با اشاره به رسالت نهضت سوادآموزی تاکید کرد: آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری برای شناسایی بی‌سوادان از توان مراکز بهداشت و دهیاری‌های استان استفاده کند.

وی ریشه‌کنی بی‌سوادی را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت‌دار دولت‌های مختلف در نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: برای دسترسی به آمار بی‌سوادی و پیگیری امور مرتبط با سوادآموزی، می‌توان از طریق مراکز بهداشت و دهیاری‌ها به آمار افراد بی‌سواد در روستاهای مختلف دست یافت.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: اداره‌کل ثبت‌احوال استان اطلاعات مورد نیاز در این خصوص را در اختیار اداره‌کل آموزش و پرورش قرار دهد.

عباسی یادآور شد: راهکارهای کارشناسی، علمی و عملیاتی برای ریشه‌کنی بی‌سوادی پیشنهاد شود تا بتوان برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص را انجام داد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با افزون‌بر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارای ۲۱۳ هزار دانش‌آموز در ۱۰ شهرستان است.

برچسب‌ها اقبال عباسی چهارمحال وبختیاری اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقبال عباسی چهارمحال وبختیاری اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی چهارمحال وبختیاری اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری