Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، مدتی است که مردم شهرستان ایوان نسبت به عملکرد آزمایشگاه‌های این شهرستان در رابطه با استفاده از بیمه‌های تکمیلی ناراضی هستند.

به گفته‌ی آنها بیشتر مردم این شهرستان از بیمه‌ تکمیلی استفاده می‌کنند در صورتی که آزمایشگاه‌ها این بیمه را نمی‌پذیرند و مردم مجبور به پرداخت تعرفه‌ها به صورت آزاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ظاهرا در چنین مواردی هنگام مراجعه مردم، آزمایشگاه‌ها اعلام می‌کنند که با شرکت بیمه‌ آنها قرارداد ندارند، بنابراین فرد مجبور می‌شود هزینه درمان را به شخصه تمام و کمال پرداخت و بعد خودش برای دریافت این هزینه به شرکت بیمه‎ مورد نظر مراجعه کند.

در این شرایط زمانی که شخص اقدام به دریافت هزینه‌های انجام شده برای درمان از شرکت بیمه می‌کند تازه درگیر کاغذ بازی‌های اداری می‌شود و در نهایت یا هزینه‌ها را به سختی و پس طی مدت‌ها دریافت میکند یا در نیمه راه از دریافت هزینه‌ها چشم می‌پوشد.

تا ماه‌های پیش عموما گلایه‌ مردم این بود که بیمه پایه باید عموم خدمات درمانی متعارف را پوشش بدهد و بیمه تکمیلی فقط برای خدمات اضافی مانند هزینه‌های ایمپلنت دندان یا جراحی‌های زیبایی باشد؛ نه اینکه همه خدمات را تکمیلی کنند!

ظاهرا حالا که مردم مجبور شدند همین شرایط را بپذیرند شرکت‌های بیمه‌ای در گام بعدی عرصه را بر آن‌ها تنگ‌تر هم کرده‌اند.

حالا دامنه نارضایتی‌ها گسترده‌تر شده چرا که مشتریان شرکت‌های بیمه معتقدند این شرکت‌ها در شرایط بحرانی که مردم به حمایت آن نیاز دارند، از آنها حمایت نمی‌کنند.

بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و سایر مراکز درمانی در پاسخ به این سوال که چرا با شرکت‌های بیمه قرارداد ندارند می‌گویند مقصر شرکت‌های بیمه‌ای بوده‌اند و آن‌ها بودند که بدحسابی کرده‌اند. به همین دلیل هم مرکز درمانی قراردادش را با شرکت بیمه‌ای تمدید نکرده است.

بیمه‌هایی که بلااستفاده مانده‌اند

یکی از اهالی ایوان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: الان بالغ بر ۹۰ درصد مردم شهرستان ایوان دارای بیمه تکمیلی هستند ولی در حال حاضر این بیمه بدون استفاده مانده و تنها هزینه‌ای بر دوش سرپرست خانوار است. 

وی افزود: چرا آزمایشگاه‌ها راضی نمی‌شوند به خاطر یک ماه تاخیر برای پرداخت پولشان از شرکت بیمه با بیمه‌ها قرارداد ببندند؟ 

این شهروند ایوانی ادامه داد: واقعا در این شرایط اقتصادی مردم توان پرداخت حق آزمایشگاه خود را ندارند و علاوه بر شرایط بد اقتصادی و بیکاری مردم، هزینه‌های درمان زیاد است و برای مردم هزینه‌ای سنگین به حساب می‌آید.

تعرفه‌ها به صورت آزاد محاسبه می‌شوند

یکی از ساکنان شهرستان ایوان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: زمانی که به درمانگاه مراجعه می‌کنیم، تعرفه‌ها را آزاد حساب می‌کنند و می‌گویند فاکتور را باید به بیمه ارجاع بدهید، میرویم آزمایشگاه می‌خواهیم بیمه تکمیلی استفاده کنیم می‌گویند پرداخت کنید سپس تشکیل پرونده بدهید تا چند ماه دیگر چند درصد از هزینه را به شما عودت می‌دهیم.

وی افزود: اگر قرار باشد همه مواقع پول داشته باشیم و هزینه‌ها را خودمان پرداخت کنیم پس بیمه به چه دردمان می‌خورد؟ چرا باید هم هزینه‌ی درمان را پرداخت کنیم هم پول بیمه را بدهیم؟ 

با صددرصد مراکز قرارداد بسته می‌شود

فتح‌الهی روابط عمومی بیمه سلامت به فارس گفت: بیمه سلامت از نظر عقد قرارداد با تمام مراکز درمانی هیچ منعی ندارد و با صددرصد مراکز قرارداد بسته می‌شود.

 تعرفه‌ها طبق سهمی که بیمه پایه دارد محاسبه می‌شوند

مسوول آزمایشگاه پارسیان شهرستان ایوان به فارس گفت: آزمایشگاه ما در حال حاضر با بیمه‌ تامین اجتماعی، بیمه‌ خدمات درمانی( بهزیستی، کارمندان، جانبازان، ایثارگران و …) قرارداد دارد.

وی افزود‌: ما طبق سهمی که بیمه‌ پایه دارد تعرفه‌ها را حساب می‌کنیم اما ممکن است ما با بیمه‌های مکمل قرارداد نداشته باشیم یعنی کسانی که بیمه تکمیلی دارند تنها در صورتی که با ما طرف قرارداد باشند، می‌توانند از بیمه‌ خود استفاده کنند در غیر این صورت فقط به اندازه سهمی که بیمه پایه آنها داشته باشد از هزینه‌های آنها کم می‌شود و بقیه تعرفه‌ها را باید به صورت آزاد پرداخت کنند و بابت آن به بیمار فاکتور داده می‌شود تا هزینه‌ها را از بیمه طرف قرارداد خود دریافت کنند. 

بیمه‌های پایه همان بیمه گران دولتی هستند که هر دولتی در دنیا در اجرای سیاست‌های بهداشت و درمان باید برای مردم کشور خود در دسترس قرار دهد که نمونه آن در کشور ما همان بیمه‌های تامین اجتماعی، خدمات درمانی، بیمه سلامت و... است.

بیمه درمان تکمیلی فقط در شرکت‌های بیمه بازرگانی ارائه می‌شوند و معمولاً به صورت گروهی برای سازمان‌ها، ادارات، شرکت‌ها و ... بوده و هزینه‌هایی که در بیمه پایه پوشش ندارند مانند برخی اعمال جراحی یا مابه‌التفاوت تعرفه خصوصی و دولتی، داروها، ویزیت، آزمایشات، نازایی و... را تا سقف بندهای قرارداد پوشش می‌دهد.

مراکز درمانی بایستی از بیمه‌های پایه بیشتر استقبال کنند و خدمات بیشتری به افراد تحت پوشش این بیمه‌ها ارائه کنند اما اینکه مراکز درمانی بخواهند تنها با بیمه‌های پایه قرارداد ببندند و و از قرارداد با بیمه‌های تکمیلی صرف نظر کنند منصفانه نیست زیرا تعداد زیادی از افراد جامعه شغل‌های غیر دولتی و آزاد دارند و ناچارند برای کاهش هزینه‌های درمان خود از بیمه‌های تکمیلی استفاده کنند.

اگر پس از پرداخت هزینه‌های بیمه به شرکت‌های بیمه کننده، مردم مجبور شوند هزینه‌های درمان خود را نیز به صورت آزاد پرداخت کنند این اتفاق نه تنها هیچ سودی برای بیمه شوندگان ندارد بلکه هزینه‌های درمان را برای آنها دو برابر می‌کند.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۰۸/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه های تکمیلی نارضایتی مردم گیرودار پرداخت تعرفه بیمه های تکمیلی هزینه های درمان شهرستان ایوان شرکت های بیمه آزمایشگاه ها مراکز درمانی صورت آزاد بیمه تکمیلی تعرفه ها بیمه ها بیمه پایه شرکت بیمه فارس گفت هزینه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۶۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!

شبکه رسانه‌ای دولت آلمان می‌گوید: تحریم‌ها علیه ایران و روسیه کارآمد نیستند اما غرب مجبور است تحریم کند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: دویچه‌وله در تحلیلی که به ارزیابی تحریم‌های غرب اختصاص داشت، نوشت: ایران ۴۰ سال است که با تحریم‌های غرب زندگی می‌کند اما هرگز سرعت تحریم‌ شدنش به اندازه روسیه نبوده است. ایران می‌داند، چین می‌داند و ظاهراً دولت آمریکا هم می‌داند مبنی بر اینکه با وجود تحریم‌های موجود علیه صنعت نفت جمهوری اسلامی، نفت ایران با حجم بی‌سابقه به چین ارسال می‌شود. خاویر بلاس، ستون‌نویسی که مباحث مرتبط با انرژی و کالاها را برای بلومبرگ پوشش می‌دهد، اخیراً توضیح داد که چگونه نفت ایران به چین می‌رسد. اگر دولت چین را باور دارید، این کشور هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ صفر. حتی یک بشکه. در عوض، مقدار زیادی نفت خام از مالزی وارد می‌کند. به حدی که طبق داده‌های رسمی گمرک چین، این کشور به نوعی بیش از دو برابر بیشتر از تولید واقعی مالزی از آن کشور نفت می‌خرد. با تغییر نام نفت ایران، مالزی در سال گذشته پس از عربستان، روسیه و عراق به چهارمین تامین‌کننده بزرگ نفت خارجی چین تبدیل شد. سال‌هاست که ایران از امارات به عنوان مرکز دور زدن تحریم‌ها استفاده کرده است. دبی، یکی از هفت امارت امارات، دروازه ورود کالاهای ممنوعه غیر از نفت به ایران است. تهران مدت‌هاست که زنجیره‌های تامین خود را تغییر داده تا تقریبا همه چیزهایی که توسط آمریکا یا اتحادیه اروپا تحریم شده، به دست آید.

پس از تحریم‌های غرب، روسیه مجبور شد مسیرهای تجاری مشابهی ایجاد کند تا از تامین پایدار کالاهای حیاتی برای اقتصاد خود اطمینان حاصل کند. جمهوری‌های شوروی سابق در آسیای مرکزی برای دور زدن تحریم‌ها ایده‌آل بوده‌اند، زیرا کشورهایی مانند قزاقستان یا قرقیزستان بخشی از اتحادیه گمرکی با مسکو هستند. علاوه‌بر این، فواصل بسیار زیاد، کنترل تحریم‌ها را عملاً غیرممکن می‌کند؛ قزاقستان به تنهائی بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر با روسیه مرز مشترک دارد.

به‌عنوان مثال، به‌دلیل استراتژی تحریم‌های روسیه، ارمنستان شاهد افزایش تقریباً ۱۰۰۰درصدی واردات خودروها و قطعات آلمانی در سال گذشته بود. بر اساس آخرین داده‌های ارائه‌شده توسط پایگاه داده جهانی ردیابی تحریم‌ها، روسیه تحریم‌شده‌ترین کشور جهان است. با این حال، اقتصاد روسیه سال گذشته رشد قابل‌توجهی معادل ۳.۶‌درصد را تجربه کرد و به گفته‌ وزیر دارایی، کرملین انتظار دارد که نرخ رشد در سال ۲۰۲۴ «در همان سطح» باقی بماند. صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی‌های رشد روس‌ها را تایید می‌کند و نرخ رشد تولید ناخالص‌ داخلی را ۳.۲درصد تعیین می‌کند.

تحریم‌های مالی، دسترسی بانک‌های روسیه به بازارهای مالی بین‌المللی را محدود و آنها را از سیستم بانکی مهم و حیاتیِ سوئیفت (SWIFT) که عامل انجام اکثر نقل‌وانتقالات بین‌المللی پول و اوراق بهادار است، خارج کرده‌اند. علاوه‌بر این، بانک مرکزی روسیه از دسترسی به ذخایر هنگفت خود که در کشورهای G۷ قرار دارد، محروم شده است. نکته قابل‌توجه این است که تنها تحریم‌هایی که توسط شورای امنیت سازمان اعمال می‌شوند از نظر قانونی برای همه کشورهای جهان الزام‌آور هستند. در واقع چند کشور مانند هند، برزیل و چین وجود دارند که به این تحریم‌ها پایبند نبوده‌اند.

با وجود عدم‌قابلیت اجرای کامل تحریم‌ها توسط غرب، چرا این کشورها همچنان به اعمال آنها ادامه می‌دهند؟ به گفته کریستین فون سوست، کارشناس تحریم‌ها در مؤسسه آلمان برای مطالعات جهانی و منطقه‌ای، «اگر هیچ تحریمی اعمال نمی‌شد، تقریباً مانند حمایت ضمنی ‌بود، یا انگار کسی به حمله روسیه پاسخ نمی‌دهد.»

واشنگتن قصد دارد چند بانک چینی را هدف قرار دهد تا از اعمال تحریم‌های غرب اطمینان حاصل کند. دولت جو بایدن، می‌خواهد پکن را از سیستم مالی جهانی کنار بگذارد تا جریان تامین مالی ماشین‌آلات جنگی روسیه را متوقف کند.

در اتحادیه اروپا، ژانویه سال گذشته فردی به نام دیوید اوسالیوان، فرستاده ویژه تحریم‌ها از ایرلند، برای مشارکت در تلاش‌های دیپلماتیک به منظور اجرای رژیم تحریم‌های این اتحادیه، منصوب شد. وظیفه او همچنین این است که برای مثال به کشورهای همسایه روسیه سفر کند و دولت‌های آنجا را متقاعد کند که تحریم‌ها را با جدیت بیشتری اجرا کنند. مشکل کلی این است که هم روسیه و هم ایران، راه‌هایی برای دور زدن تحریم‌ها دارند.


دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها