Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «انس حقانی» در گفت و گویی با رادیو بین المللی چین که روز چهارشنبه منتشر شد، همچنین گفت که طالبان نمی خواهد فرودگاه کابل تخریب شود، زیرا نماد حاکمیت ملی است و هواپیماها نیز اموال ملی هستند.

او گفت: طالبان بیکار نمی نشیند و تلاش خواهد کرد تا فرودگاه کابل کار خود را از سر بگیرد و در خدمت منافع ملی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رهبر ارشد طالبان با اشاره به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان افغانستان بر اثر حملات هوایی ارتش آمریکا قبل از خروج از این کشور اظهار کرد که ظرف بیست سال گذشته، ارتش آمریکا پیوسته ادعا کرد که طالبان غیرنظامیان افغان را می کشتند و عمدا تبلیغات منفی علیه طالبان انجام می دادند اما در واقع این ارتش آمریکا بود که عملیات خرابکاری را در افغانستان انجام می داد.

رادیو بین المللی چین در ادامه گزارش کرد: نظامیان آمریکایی پس از انفجارهای فرودگاه کابل به افراد غیرنظامی حاضر در آنجا تیراندازی کرده اند و این اقدام قربانیان زیادی بر جای گذاشته است.

گزارش می افزاید: حمله هوایی آمریکا به منطقه مسکونی کابل که به گفته آمریکا برای انهدام اعضای گروهک تروریستی داعش انجام شد نیز جان چندین غیرنظامی را گرفت. این سلسله حوادث نشان می دهد گرچه آمریکا به دنبال خروج از افغانستان است اما نگرش آن به غیرنظامیان افغانستان و بی اهمیتی جان آنها برای آمریکا تغییری نکرده است.

برچسب‌ها طالبان انس حقانی ارتش آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طالبان انس حقانی ارتش آمریکا طالبان انس حقانی ارتش آمریکا فرودگاه کابل ارتش آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تخلیه ساکنان شرق رفح/ «نتانیاهو» به دیپلماسی جواب نداد؟

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، امروز دوشنبه، مدعی شد که نیرو‌های این رژیم روند تخلیه غیرنظامیان فلسطینی از شرق رفح را آغاز کرده‌اند.

اگرچه ارتش رژیم اشغالگر به‌طور مستقل این خبر را تأیید نکرده است، هرگونه تلاش برای تخلیه غیرنظامیان می‌تواند به‌منزله قریب‌الوقوع بودن آغاز تهاجم زمینی به رفح واقع در جنوبی‌ترین بخش غزه باشد.

آن‌گونه که از ادعای رادیو ارتش رژیم صهیونیستی برمی‌آید، به غیرنظامیان فلسطینی گفته شده که به «مواسی» (Muwasi) که منطقه‌ای امن نزدیک خط ساحلی است، نقل‌مکان کنند. ظاهراٌ این مکان مجهز به کمپ اسکان و بیمارستان صحرایی است.

دیپلماسی و تهدید

این خبر در حالی منتشر می‌شود که تازه‌ترین دور از مذاکرات قاهره با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، روز گذشته به پایان رسید. اخبار ضدونقیض حاکی از آن است که تکاپوی دیپلماتیک برای مهر تأیید زدن به نسخه‌ای از توافق که در قاهره ارائه شد، به‌شدت بالاگرفته و «بیل برنز» رئیس سیا از مصر راهی قطر شده و بعد به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.

شب گذشته، «اسامه حمدان» از رهبران ارشد حماس با اشاره به عدم پاسخگویی اسرائیل به نکات مطرح‌شده از سوی مقاومت، گفت: پیشرفت در مذاکرات وجود دارد و هیئت حماس برای مشورت با رهبری، قاهره را (به مقصد دوحه) ترک می‌کند.

وی درنهایت افزود: به فرمول توافق مشخصی دست‌یافته‌ایم که میانجی‌ها ارائه کرده‌اند و منتظر پاسخ رهبری مقاومت به آن هستیم.

این اظهارنظر تا حد زیادی بر مدار خوش‌بینی به آینده توافق متمرکز است، بااین‌حال توپ در زمین اسرائیل است که بدون در نظر گرفتن مصلحت اسرای صهیونیست و تنها با توجه به منافع شخصی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم، از «حمله قریب‌الوقوع به رفح» به‌عنوان ابزار باج‌گیری استفاده می‌کند.

یک نکته درباره آمریکا

نکته جالب آنکه، آمریکا هم باید تلاش مضاعفی برای تعدیل رفتار تل‌آویو به نفع حماس انجام دهد تا به‌اصطلاح معامله جوش بخورد. درازای توافق، اسرائیل فقط به «تعلیق» عملیات رفح راضی است، حماس «خاتمه جنگ» را می‌خواهد و آمریکا دست‌کم باید با «قابل تمدید کردن آتش‌بس» میان خواست دو طرف توازن برقرار کند.

آدرس غلط رسانه‌های غربی

در تحولی دیگر، ارتش اسرائیل روز ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) اعلام کرد در حمله راکتی حماس به سوی گذرگاه «کرم شالوم» در جنوب نوار غزه سه نظامی صهیونیست کشته شده‌اند.

نیرو‌های عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) با انتشار ویدئویی مسئولیت حمله روز یکشنبه را بر عهده گرفت و اعلام کرد که به یک پایگاه ارتش اسرائیل در نزدیکی این گذرگاه راکت شلیک کرده است.

رسانه‌های غربی می‌کوشند با ارائه آدرس غلط، حمله راکتی مقاومت را به‌منزله نقطه آغاز شمارش معکوس حمله اسرائیل به رفح جا بزنند و به‌زعم خود توپ را در زمین حماس بیندازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • روسیه: به نظرات طالبان در نشست‌های بین‌المللی اهمیت می‌دهیم
  • آغاز تخلیه ساکنان شرق رفح/ «نتانیاهو» به دیپلماسی جواب نداد؟
  • سکانس‌هایی از فیلم آخرین تولد
  • وقوع انفجار نزدیک وزارت کشور طالبان در کابل
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • وقوع انفجار در کابل