Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: یکی از ایرادات سیستم آموزشی کشور مدرک محوری است و همه ارزش و توانمندی یک فرد نباید در مدرکش باشد.

علی اوسط هاشمی صبح امروز (۱۰ شهریورماه) در خصوص سفرش به جزیره کیش، چهار عنصر اساسی را در سازمان فنی و حرفه ای کشور اعلام کرد.

وی تدوین استاندارد جدید مشاغل بر اساس آینده پژوهی را اولین عنصر و رویکرد دانست و عنوان کرد: هم اکنون ۷۵۰۰ استاندارد آموزشی در کشور موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی صلاحیت حرفه ای را به عنوان دومین عنصر معرفی کرد و گفت: معادل سازی مدرک برای نیروهای با تجربه و دارای مهارت در حال تصویب است.

هاشمی بر جامعه و تقاضا محور کردن مهارت تأکید و تصریح کرد: دانش، کاهش دهنده زمان دستیابی به مهارت است.

وی ادامه داد: سنجش مهارت یکی دیگر از برنامه های این سازمان است و تلاش خواهیم کرد که هر کس به راحتی به مدرک دست نیابد. طبق استانداردهای ایسکو ۲۰۰۸ ، گواهینامه های فنی و حرفه ای  اعتبار جهانی دارد و قابل ترجمه است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور اساس بیان کرد: اساس آموزش در سازمان فنی و حرفه ای پروژه محوری و آموزش در محیط کار است و تنها ۳۰ درصد مباحث تئوریک است.

هاشمی با اشاره به تفاوت ها و مزیت هایی که در کیش می تواند ایجاد شود، خاطرنشان: در جزیره کیش با هماهنگی جوامع و صنوف، افراد بدون شرکت در دوره آموزشی، سنجش مهارت خواهند شد و در صورت داشتن مهارت لازم بدون گذراندن دوره، گواهینامه دریافت خواهند کرد.

وی اضافه کرد: تهیه بانک اطلاعاتی مربیان کیش، دادن گواهی به مربیان کیش، تشکیل کمیته آموزش، توجه به مشاغل جدید و رو به رشد ، نیاز به جمع آوری اطلاعات بازار کار و مهارت کیش به صورت سیستمی از مباحث دیگر مطرح شده در سخنان معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.

هاشمی ادامه داد: یکی از ایرادات سیستم آموزشی کشور مدرک محوری است و همه ارزش و توانمندی یک فرد نباید در مدرکش باشد.

وی با بیان اینکه باید فصل جدیدی برای تربیت نیروی انسانی بر مدار دانش آغاز شود و کارخانه انسان سازی متفاوتی را شکل دهیم، اظهار کرد: فارغ التحصیلان دانشگاه با ۴۵ درصد بالاترین نرخ بیکاری را در کشور دارند و نیاز به بازنگری در سیستم آموزش رسمی و غیر رسمی است. هاشمی با اشاره به آگاهی و نیاز جامعه گفت: ۵۲ درصد پذیرفته شدگان در دانشگاه ها به تعین رشته تن ندادند.

 هاشمی با اشاره به اینکه منشأ نوآوری ها در جهان  ۴ تا ۵ درصد دانشگاهی و ۹۵ درصد ریشه در بازار، صنعت و مشتری دارد، تصریح کرد: اختیارات سازمان فنی و حرفه ای کشور در کیش به سازمان منطقه آزاد کیش تفویض می شود و کیش به عنوان معین مهارت آموزشی در مناطق آزاد و الگوی کشوری نقش ایفا کند.

تلاش و پیگیری کیش برای میزبانی مسابقات آسیایی مهارت، یکی از پیشنهادات رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به سازمان منطقه آزاد کیش بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها هرمزگان سازمان فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای کشور سیستم آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است