Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه اصلاح کوتاه مدت شاخص بورس نباید باعث نگرانی سهامداران شود، گفت: در شرایط کنونی، تهدیدی متوجه بازار سرمایه نیست؛ احتمالا در نیمه دوم شهریورماه وضعیت معاملات بورس، صعودی خواهد بود و سهامداران قادر به کسب بازدهی معقول از این بازار خواهند بود.

«علیرضا تاج بر»  به افت سه روز اخیر شاخص بورس و ترس سهامدران از روند اصلاحی بازار سهام اشاره کرد و افزود: ترس فعلی سهامداران از روند اصلاحی بازار، طبیعی است و نمی‌توان در کوتاه مدت خوش‌بینی برای سرمایه‌گذاری در این بازار را به سهامداران بازگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به رشد حدود ۴۰ درصدی بازار در دو ماه اخیر، طبیعی است که اکنون شاخص بورس برای مدتی موقت وارد مدار اصلاحی شود، اظهار داشت: با توجه به وجود شرایط بنیادی در اقتصاد کشور، وضعیت حاکم در بازارهای موازی و نیز شرایط فعلی در بازار سهام خطر چندانی نمی‌تواند تا پایان سال جاری روند صعودی معاملات بورس را مختل کند.

تاج بر با تاکید بر اینکه در پیش گرفتن روند صعودی بازار نیازمند زمان‌های مختلف و انجام آن در مقاطع متفاوت است، اظهار داشت: نباید انتظار داشت روند صعودی بازار با شتاب زیاد و به صورت ممتد ادامه داشته باشد، به طور حتم قرار گرفتن بازار بر مدار صعودی در بازه زمانی بلندمدت نیاز به اصلاح دارد.

اصلاح شاخص بورس، بهترین فرصت برای جابجایی سهام

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه سهامداران در اصلاح بازار اقدام به جایجایی سهام خود در بازار می‌کنند، گفت: در صورتی که روند صعودی بازار به صورت مداوم ادامه‌دار باشد، دیگر هیچ فرصت خریدی برای سهامداران ایجاد نمی‌شود؛ بنابراین فقط در زمان اصلاح بازار است که سهامداران تمایل به خرید سهام ارزنده بازار با قیمت‌های پایین‌تر خواهند داشت.

وی با بیان اینکه اصلاح فعلی شاخص بورس موقتی است، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد که بازار به مرور و با انتشار گزارش ۶ ماه شرکت‌های صادرات محور و نیز تثبیت نرخ دلار به مرحله تعادل برسد و بعد از آن دوباره شاهد روند صعودی بازار خواهیم بود.

تاج بر با اشاره به اینکه بازار به زودی وارد مرحله تعادل می‌شود، گفت: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، از نیمه دوم شهریور ماه وضعیت تعادلی معاملات بورس به روند صعودی تبدیل خواهد شد و دوباره سهامداران در آن زمان قادر به کسب بازدهی معقولی از این بازار خواهند بود.

خطری تهدیدکننده معاملات بورس نیست

این کارشناس بازار سرمایه روند اصلاحی شاخص بورس را ناشی از رشد پرشتاب بازار در دو ماه اخیر طبیعی دانست و گفت: در وضعیت فعلی هیچ خطری تهدیدکننده معاملات بورس نیست، همچنین سرمایه‌گذاران همسو با تورم حاکم در کشور باید سرمایه‌های خود را تبدیل به دارایی‌های مالی یا کالا کنند.

وی تاکید کرد: بازارهای موازی اکنون با ریسک مالیاتی همراه هستند و براساس صحبت‌های انجام شده قرار بر اعمال مالیات بر عایدی سرمایه در این بازارها است؛ بنابراین سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه بهترین سپر در برابر تورم است.

تاج بر معتقد است که اکنون شرکت‌هایی در بازار سرمایه حضور دارند که در حال صادرات هستند و درآمد آنها وابسته به دلار است که سهام این شرکت‌ها در بازار با اقبال مواجه خواهند شد.

این کارشناس بازار سرمایه به تیم اقتصادی دولت سیزدهم و تاثیر تصمیمات آنها بر معاملات بازار سهام اشاره و بیان کرد: مهمترین نکته این است که تیم اقتصادی دولت سیزدهم بارها در صحبت‌های خود اشاره به بازار سرمایه داشتند، این موضوع به عنوان اتفاقی مهم و بی‌سابقه تلقی می‌شود که به طور حتم بر روند بازار تاثیرگذار خواهد بود و می‌توان آن را به فال نیک گرفت.

وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم باید در اجرایی کردن اقدامات مدنظر خود توجه ویژه‌ای را به اعتماد سهامداران و نقش بازار سرمایه در اقتصاد ملی داشته باشد و بهتر است حساسیت‌ها نسبت به تصمیم‌گیری در بهبود وضعیت بازار افزایش پیدا کند.

تاج بر به سهام برتر بازار تاکید کرد و گفت: سهام شرکت‌هایی مانند فلزات اساسی، پتروشیمی، پالایشی و معدنی‌ها که درآمد آنها وابسته به دلار است به دلیل بلاتکلیف بودن موضوع برجام، نرخ فعلی دلار و قیمت‌های جهانی به عنوان بهترین مقصد برای سرمایه‌های مردم تلقی می‌شوند اما در صورت گشایش برجام، سهامی مانند گروه بانک‌ها و خودروسازی که در چند وقت اخیر از رشد بازار هم متنفع نشدند می‌توانند بهترین مسیر برای سرمایه گذاری در بازار سهام باشند.

 شاخص کل در بازار بورس روز گذشته (سه‌شنبه، ۹ شهریورماه) ۲۷ هزار و ۸۱۰ واحد کاهش داشت که در نهایت شاخص در کانال یک میلیون و ۴۹۶ هزار واحدی به افت خود ادامه داد.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه روند صعودی بازار معاملات بورس بازار سهام شاخص بورس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۸۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!