Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@03:44:35 GMT

کمیته علمی کرونا در دانشگاه‌ها تشکیل شود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۸۶۸۰

کمیته علمی کرونا در دانشگاه‌ها تشکیل شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در بیستمین اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، در نخستین نشست خود با روسای دانشگاه‌ها که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی آموزش حضوری این موضوع در کشور ما و سایر کشورها دچار صدمه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین روش آموزشی نوع چهره به چهره است و آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین آن شود. یکی از برنامه‌های اصلی ما بازگشایی دانشگاه‌ها خواهد بود و دانشگاه‌ها با واکسیناسیون هدفمند دانشجویان و اساتید باید بازگشایی شود.

وی افزود: ادامه این وضعیت در آینده خطرناک است و باید افراد دانشمند تحویل جامعه دهیم. تمام کلاس‌ها باید با آغاز سال تحصیلی دایر باشد بسته به شرایط می‌توان کلاس‌ها را به شیوه مختلفی ارائه کرد. در روش ترکیبی بخشی از دانشجویان در کلاس حضور می‌یابند و بخشی آموزش مجازی دریافت می‌کنند؛ اما با توجه به شرایط استانی باید در مورد میزان حضور دانشجویان تصمیم گیری شود. اما تشکیل کلاس‌ها و حضور اساتید الزامی است. برای کار عملی هم که باید برنامه ریزی صورت گیرد، زیرا کلاس‌های عملی به صورت مجازی قابل انجام نیستند.

کمیته علمی کرونا در دانشگاه‌ها تشکیل شود

وزیر بهداشت ادامه داد: حتما باید کمیته علمی کرونا در دانشگاه‌ها تشکیل شود. درست است که کمیته ملی کشوری بر کلیات تصمیم گیری می‌کند، اما کمیته علمی در دانشگاه‌ها از ضرورت‌ها است تا پروتکل‌های محلی تدوین شود.

عین اللهی در رابطه با پژوهش‌های پزشکی نیز بیان کرد: حدود ۹۵۰ مرکز تحقیقاتی داریم و این پژوهش‌ها باید کاربردی شود. مراکز تحقیقاتی در اختیار عده خاص قرار نگیرد. این مراکز مربوط به همه است و ما این امر را رصد می‌کنیم. مقام معظم رهبری به موضوع پیوست عدالت تاکید دارند و در همه کارها باید این پیوست اجرا شود و یکی از آن‌ها مربوط به مراکز تحقیقات است که بودجه بیت المال دارند. مرکز تحقیقات فقط برای ارتقای اساتید نیست که مقاله بدهند، بلکه باید نتیجه و محصول این مراکز مشخص باشد. نیازهای زیادی در کشور وجود دارد و مرکز تحقیقاتی باید بتواند مشکلی از دوش مردم برداشته و نیاز برطرف کند.

وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم ما محرومیت زدایی است؛ خاطرنشان کرد: اگر در شهری مراکزی وجود ندارد باید به وجود آید، نباید همه خدمات محدود به مراکز استان شود، هدف اصلی ما محرومیت زدایی است که ایجاد مراکز آموزشی جدید به این امر کمک می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1109158 برچسب‌ها وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه ها وزیر بهداشت کمیته علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر چهارشنبه در مراسم گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، گفت: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، اظهار داشت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاوردهای خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاوردهای دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

کد خبر 6094213

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه