Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه صداقت و شفافیت در ارتباط با مردم از دیگر وجوه مردمی بودن دولت است، گفت: گاهی ممکن است وعده‌هایی داده شود که محقق نشود لذا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری به مسئولان در تحقق وعده‌هایشان، این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد. مهدی فضائلی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به شرایط موفقیت دولت در تحقق راهبرد «مردمی بودن» گفت: یکی از ویژگی‌هایی که آیت الله رئیسی برای دولت خود انتخاب کرده، مردمی بودن است و این بدان معناست که قرار است دولتی در کشور مسئولیت را عهده‌دار شود که وجهه همت و تمرکز اصلی‌اش، خدمت گزاری به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مردمی بودن لوازمی دارد که مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای کابینه دولت جدید به این موارد اشاره کردند، یکی از این موارد حضور در بین مردم است. اینکه مسئولان از زبان خود مردم مسائل و مشکلات‌شان را بشنوند و مستقیماً در میدان حضور یابند و مسائل را از نزدیک ببینند.

فضائلی تاکید کرد: مسلماً مشکلات مردم و موضوعاتی که وجود دارد، در قالب گزارشات مکتوب و یا تصویری به دست مسئولان می‌رسد، اما قطعاً احصاء مشکلات از نزدیک با مطالعه گزارشات مکتوب و تصویری متفاوت است.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب یادآور شد: یکی از وجوه مردمی بودن، حاضر شدن در بین مردم و شنیدن سخنان آنهاست، اما بخش دیگر مردمی بودن، گزارش دادن به مردم است و اینکه مردم را در جریان مسائل کشور قرار دهند، مردم را از پیشرفت‌ها و موانع اگاه کنند.

فضائلی با بیان اینکه صداقت و شفافیت در ارتباط با مردم از دیگر وجوه مردمی بودن است، افزود: گاهی ممکن است وعده‌هایی داده شود که محقق نشود لذا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری به مسئولان در تحقق وعده‌هایشان، این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.   بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور: محور‌های اقتصادی بیانات روز گذشته رهبر انقلاب باید به طور دقیق و مستمر پیگیری و اجرایی شود   انتهای پیام/  برچسب ها: مهدی فضائلی رهبر معظم انقلاب دولت مردمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مهدی فضائلی رهبر معظم انقلاب دولت مردمی مردمی بودن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور صبح امروز دهم اردیبهشت ماه، در آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم.

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می‌گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا همواره به دنبال حضور در منطقه هستند و امروز تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست.

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق آن به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراث‌شان نگهداری کرده و می‌کنند.

حسینی با اشاره به فرهنگ ۸ هزار ساله خلیج فارس نیز گفت: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز ۱۰ اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد.

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره‌ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی‌ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند.

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد.

کد خبر 6092080

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی