Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@22:15:50 GMT

دهیدراته شدن بدن چه تاثیری بر سلامت قلب می‌گذارد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۰۰۰۹

دهیدراته شدن بدن چه تاثیری بر سلامت قلب می‌گذارد؟

نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که دهیدراته شدن بدن خطر ابتلا به سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، نوشیدن آب کافی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا آب همانند مواد غذایی انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند. نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که هر فرد باید حداقل بین شش تا هشت لیوان آب در روز بنوشد، اما بیشتر افراد کمتر از این میزان آب می‌نوشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز سلول‌ها را فراهم می‌کند، به دفع باکتری، بهبود هضم غذا، تثبیت ضربان قلب و محافظت از اندام‌های بدن کمک شایانی می‌کند. علاوه بر این، دهیدراته شدن بدن خطر ابتلاء به سردرد، بیماری‌های کلیوی و نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد.

دهیدراته شدن بدن چه تأثیری بر عملکرد قلب افراد دارد؟

دهیدراته شدن بدن علاوه بر اینکه باعث می‌شود سطح حجم خون کاهش پیدا کند، منجر به غلیظ‌تر شدن خون می‌شود. زمانی که حجم خون بدن افراد کاهش پیدا می‌کند، فشار خون آن‌ها نیز به صورت طبیعی افت می‌کند، در این صورت افراد احساس سرگیجه و ضعف خواهند داشت.

بدن به منظور حفظ سطح فشار خون، رگ‌های خونی را منقبض می‌کند، ضربان قلب را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود قلب افراد سخت‌تر کار کند تا اکسیژن و دیگر مواد مغذی را به سراسر بدن برساند. این شرایط منجر به نامنظم شدن ضربان قلب یا تپش قلب می‌شود.

آیا دهیدارته شدن بدن خطر ابتلاء به سکته قلبی را افزایش می‌دهد؟

نتایج یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۲ نشان می‌دهد که هیدراته شدن بدن خطر ابتلاء به سکته قلبی در بزرگسالان را افزایش می‌دهد. کم آب شدن بدن باعث غلیظ شدن خون و منقبض شدن رگ‌های خونی می‌شود؛ بنابراین دهیدراته شدن بدن قلب را تحت فشار قرار می‌دهد.

دهیدراته شدن بدن باعث ایجاد پلاک در رگ‌ها و مسدود شدن آن‌ها می‌شود؛ بنابراین خطر ابتلاء به سکته قلبی افزایش پیدا می‌کند. نوشیدن آب کافی خطر ابتلاء به سکته قلبی در میان مردان و زنان را به ترتیب ۴۶ و ۵۹ درصد کاهش می‌دهد.

آیا دهیدراته شدن بدن تأثیری بر عملکرد مغز دارد؟

غلیظ شدن خون به دلیل مصرف ناکافی آب می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مغز داشته باشد، در این صورت رگ‌های خونی مسدود می‌شود و خطر ابتلاء به سکته مغزی افزایش پیدا می‌کند. نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف آب کافی دوره بهبود بیماری‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/surprising-ways-dehydration-puts-your-heart-at-risk/photostory/85647796.cms

کد خبر 518706

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کم آبی بدن سکته مغزی سکته قلبی بیماری قلبی عروقی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خطر ابتلاء به سکته قلبی افزایش می دهد نشان می دهد شدن بدن خطر انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۰۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • آنتونی: رقم انتقالم به منچستریونایتد تاثیری روی عملکرد من ندارد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • علت تشنگی بعد از خواب چیست؟
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد