Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان تامین اجتماعی، حسین امیری‌گنجه در حاشیه نشست شورای معاونین اداره کل غرب تهران عنوان کرد: درک شرایط حساس اقتصادی و نحوه مواجهه با اپیدمی کرونا و ارایه برنامه های اثرگذار از جمله تعامل با کارگاه های بحران دیده،  تغییر در ارایه خدمت رسانی به بیمه شدگان، گسترش خدمات غیر حضوری، حذف موانع اداری و اجرای بخشودگی جرایم مهمترین شاخص های اعتمادسازی تامین اجتماعی با کارفرمایان و رفع موانع تولید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با توجه به تعطیلی ناشی از شیوع کرونا در مردادماه، حضور مسئولین و کارکنان سازمان در این ایام گامی مهم در کاهش مشکلات کارفرمایان و بیمه شدگان است.  

امیری گنجه با اشاره به اهمیت وضعیت اقتصادی کشور،  عبور از بحران طی دو سال گذشته و با تاکید بر اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به این مهم که در اقتصاد مقاومتی،  برای حفظ و ارتقای توان و قدرت اقتصادی و تقویت بنیه بخش تولیدی کشور تاکید فراوان شده است، اقتصاد کشور با محوریت تولید ملی در شرایط خاص به گردش درآمد، و تامین اجتماعی با توجه به نقش خود در فراهم سازی خدمات عمومی در بخش سلامت، درمان و تامین معیشت بازنشستگان و مستمری بگیران نقش تعیین کننده در کاهش دغدغه کارفرمایان و بیمه شدگان داشته و این شاخص مهم به وفاق و رضایت مندی ملی کمک شایانی خواهد کرد.

وی اقدامات تامین اجتماعی را در مواجهه با ویروس منحوس کرونا با هدف کنترل شیوع بیماری، قطع زنجیره انتقال ویروس، خدمت رسانی به بیماران کرونایی، حمایت از کسب و کارها، بنگاه های تولیدی و کارفرمایان، حمایت از کارگران و بیمه شدگان و اقدامات مختلف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی دانست و گفت: بخشودگی جرائم کارگاه ها در شرایط خاص اقتصادی و اپیدمی ویروس منحوس کرونا یکی از موثرترین حمایت های سازمان تامین اجتماعی از کارگاه های تولیدی، صنعتی، خدماتی و آموزشی بوده است.  

امیری گنجه تاکید کرد: در اجرای این طرح، در سطح اداره کل غرب تهران بزرگ ۲هزار و۶۱۱ درخواست بخشودگی جرائم از طریق سامانه به ثبت رسید،  که از این تعداد ۲هزار و ۳۸۳ درخواست مورد تائید قرار گرفت و  براساس جدول ارائه شده به میزان ماه های تقسیط از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد جرائم مورد بخشودگی قرار گرفت.

افزایش مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه 
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ همچنین یادآور شد: با وجود تحریم های ظالمانه، مشکلات اقتصادی، بحران های مالی و گسترش ویروس کرونا برخی اقدامات از قبیل برقراری بیمه بیکاری، افزایش مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه، پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری کرونا و برقراری مستمری به بیمه شدگان مرحوم جانباختگان نیز در این مدت مورد توجه سازمان قرار گرفت.

به گفته این مسئول، اجرای بسته ۱۴ گانه حمایتی از تولید، توسعه خدمات غیر حضوری در قالب طرح ملی ۳۰۷۰  و اجرای بخشودگی جرایم نیز از دیگر طرح‌های ارزشمند سازمان در این دوران بوده است.  

به گزارش ایرنا، طرح ۳۰۷۰ روز دوشنبه (۱۹ آبان ٩٩) با حضور مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با هدف کاهش مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان افتتاح شد.
این طرح با ارائه ۳۰ خدمت الکترونیک، ۷۰ میلیون مراجع از مجموع ۹۶ میلیون مراجع تامین اجتماعی به شعب وکارگزاری‌های این سازمان را کاهش می‌دهد.
پرداخت هدیه ازدواج، حذف مراجعه فرزندان اناث مستمری‌بگیران با ثبت هوشمند خاتمه کفالت، ابلاغ غیرحضوری احکام مطالباتی در سامانه اختصاصی خدمات الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی، ابلاغ مفصاحساب، ماده ٣٨ قانون تأمین اجتماعی، استعلام وضعیت دریافت مستمری و بیمه‌شده، نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، درخواست غیرحضوری تکمیل سوابق بیمه به‌صورت کسری از ماه، انعقاد قرارداد و دریافت برخط بیمه اختیاری، اخذ غیرحضوری تعهدنامه برای ابلاغ احکام و مکاتبات الکترونیکی، امکان مشاهده جزئیات محاسبات و گردش حساب بدهی‌ها، دریافت غیرحضوری اعتراض کارفرما و تعیین و اعلام رسیدگی، پرداخت غیرحضوری غرامت دستمزد ایام بیماری ناشی از کرونا، سرویس غیرحضوری دریافت حق بیمه و احتساب سوابق دوران خدمت سربازی، اخذ الکترونیکی درخواست و صدور هوشمند و ابلاغ مفصاحساب، ارتقاء سامانه دریافت لیست حق بیمه، انعقاد قرارداد و دریافت برخط بیمه حرف و مشاغل آزاد، درخواست غیرحضوری کمیسیون پزشکی، حذف کاغذ از درآمد، پرداخت غیرحضوری کمک هزینه مراسم ترحیم، برقراری و پرداخت غیرحضوری بیمه بیکاری، اخذ غیرحضوری درخواست کفالت و بازرسی و کمک هزینه اروتز و پروتز، برقراری غیرحضوری مستمری بازماندگان، اخذ تعهدنامه غیرحضوری فرزندان اناث بازمانده، واکشی عکس از سامانه نام‌نویسی، دریافت گواهی پرداخت حق بیمه ساختمانی، امکان تقسیط غیرحضوری و نظام‌مند بدهی‌ها، پرداخت غیرحضوری حق بیمه کسری از ماه، هوشمندسازی لیست ارسالی کارفرمایان و امکان پرداخت آنلاین و احتساب آنی واریزی در حساب بیمه‌شده، کارفرما ٣٠ خدمت طرح ٣٠٧٠ محسوب می‌شود.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا مرخصی زایمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا مرخصی زایمان سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا مرخصی زایمان سازمان تامین اجتماعی پرداخت غیرحضوری بیمه شدگان حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند

نرخ بیمه کارگران مشمول قانون کار، بر اساس حداقل دستمزد آن‌ها محاسبه می‌شود و معادل ۳۰ درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه است. بر اساس مصوبه شورای عالی کار ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حداقل دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۹میلیون‌و۳۲۲هزار تومان تعیین شد.

بنابراین، میزان حق بیمه سهم پرداختی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱هزارو۱۸۰ تومان خواهد بود؛ به این ترتیب که ۷ درصد حق بیمه سهم کارگران است که کارفرما از حقوق و مزایای ماهانه کارگر کسر کرده بر روی آن ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را اضافه کرده و به تامین اجتماعی واریز می‌کند.

به گزارش منیبان، در توضیح جزئیات حق بیمه تأمین اجتماعی کارگران، گفته شده که حق بیمه پایه کارگران، ۷ درصد از حداقل دستمزد آن‌ها یعنی معادل ۶۵۲هزارو۵۴۰ هزار تومان است. حق بیمه بیکاری هم یک درصد از حداقل حقوق و معادل ۳۹هزارو۲۲۰تومان تعیین شده است.

حق بیمه حوادث ناشی از کار هم ۲ درصد از حداقل دستمزد را به خود اختصاص داده که عددی معادل ۱۸۶هزارو۴۴۰ تومان می‌شود. بنابراین درمجموع میزان حق بیمه تامین اجتماعی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱ هزار و ۱۸۰ تومان خواهد بود.

طبق ماده (۲۸) قانون تامین اجتماعی، مبلغ حق بیمه به میزان ۳۰ درصد مزد یا حقوق بیمه‌شدگان مشمول قانون کار است که از این میزان ۲۳ درصد (۲۰ درصد حق بیمه + سه درصد بیمه بیکاری) بر عهده کارفرما و هفت درصد بر عهده بیمه شده است (که علاوه بر میزان نرخ فوق الاشاره، سه درصد نیز به وسیله دولت تامین می‌شود).

همچنین طبق ماده (۳۶) قانون کارفرما مسئول پرداخت حق‌بیمه سهم خود و بیمه‌شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تامین اجتماعی تأدیه کند.

هرچند که بر اساس قوانین وزارت کار، کارفرما وظایفی در قبال کارگر دارد و تمام موارد آن‌ به‌درستی اجرا می‌شود و در صورت اجرانشدن هر کدام از آن‌ها، قانون به‌تمامی به حقوق کارگران رسیدگی می‌کنند، اما باز هم لازم است کارفرما و کارگران به‌طور کامل از قوانین و حقوق خود آگاه باشند. می‌توانید در ازکی همه‌چیز درباره حق بیمه تأمین اجتماعی و شرایط و قوانین آن را بخوانید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند