Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مجید پورعیسی؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به همراه جرجانی؛ رئیس سازمان صمت استان و نماینده سازمان بازرسی استان از معدن و طرح فرآوری معدن طلای هیرد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی در این بازدید گفت: همه همت استان این است که زیرساخت های لازم برای توسعه فعالیت های معدنی در این منطقه را فراهم کند تا با وجود ذخایر طلای استان ضمن محرومیت زدایی از منطقه، از نظر اقتصادی جایگاهی در کشور برای استان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پور عیسی با تأکید بر اینکه همه مسئولان استان و کشور به این سرمایه گذاری ها اعتقاد دارند، بیان کرد: اما باید به دنبال فراهم شدن هرچه سریع تر زیرساخت ها باشیم تا بازدهی و خروجی ناشی از معادن طلای استان زودتر عاید مردم و کشور شود.

وی عملکرد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه این شرکت با وجود همه مشکلات در کوتاهترین زمان ممکن تجهیز کارگاه کرده و امیدواریم این سرمایه گذاری ها هرچه سریع تر به ثمر برسد.

علیرضا جلالیان، مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی نیز در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در خراسان جنوبی خواستار مساعدت استان در جهت رفع مشکلات زیرساختی معادن استان شد.

در ادامه این بازدید متولی؛ مدیر طرح فرآوری طلای هیرد گزارشی از روند اجرایی این پروژه ارائه کرد و گفت: عملیات اجرایی کارخانه فرآوری طلای هیرد با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا در خرداد ماه سال ۹۸ آغاز و تاکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خراسان جنوبی طلای هیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح