Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۲ با یادآوری اینکه بیشترین واحد‌های تجاری سطح شهر در منطقه ۱۲ پایتخت و به‌ویژه محدوده بازار تهران متمرکز است، تأکید کرد: در صورت برنامه‌ریزی بهتر برای ممیزی املاک در این منطقه، شاهد افزایش درآمد‌های پایدار برای شهرداری تهران خواهیم بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه در توضیح این مطلب گفت: منطقه ۱۲ پایتخت با وجود بیش از ۱۴۰ هزار واحد تجاری، بیشترین واحد‌های تجاری سطح شهر را داراست که این موضوع، برای شهرداری تهران ظرفیت بالایی در موضوع افزایش درآمد‌های پایدار ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین باره محمدحسین حیدریان، معاون مالی و اقتصادی شهری منطقه ضمن تأکید بر ضرورت توجه ویژه به موضوع ممیزی املاک در منطقه ۱۲ بیان کرد: با توجه به تعدد واحد‌های تجاری این منطقه، جای آن دارد که شهرداری تهران برای رسیدگی به پرونده‌های این واحد‌های تجاری در اسرع وقت، بیشترین انرژی و ظرفیت خود را در منطقه ۱۲ متمرکز کند یا این منطقه را در موضوع ممیزی املاک به صورت ویژه و در قالب یک قرارداد خاص ببیند تا با این تمهیدات بتوانیم تا پایان سال از درآمد پایدار قابل ملاحظه‌ای از این حوزه برخوردار شویم.


وی تشریح کرد: ممیزی املاک در شهرداری تهران که پنج دوره از آن سپری شده و اکنون در دوره ششم آن قرار داریم، طبق روال سنوات و ادوار گذشته با تأخیری ۱۰ ساله روبه‌روست و ما همواره در حال ممیزی املاک ۱۰ سال پیش هستیم که این تأخیر به نفع کسب درآمد‌های پایدار برای شهرداری تهران نیست و این نکته‌ای است که من کوشیده‌ام در جلسات هم‌اندیشی با معاونت مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران همواره به آن تأکید کنم.


حیدریان با اشاره به وجود سامانه‌های مختلف مرتبط با حوزه ممیزی املاک در شهرداری تهران افزود: یکی از راهکار‌های افزایش سرعت به ممیزی املاک می‌تواند تعامل بهتر بین سامانه‌هایی نظیر سامانه شهرسازی، درآمد، املاک و... باشد؛ به‌نحوی که با لینک‌شدن این سامانه‌ها با یکدیگر اتفاقی که در شهرسازی برای صدور پروانه املاک رخ می‌دهد، بتواند در سامانه درآمد دیده شود و بر اساس آن عوارض ملکی نیز محاسبه شود؛ همچنین بالارفتن تعداد دفاتر خدمات الکترونیک در این منطقه به تسریع رسیدگی به ممیزی املاک کمک خواهد کرد.


معاون مالی و اقتصادی شهری منطقه ۱۲ سپس از بازدید‌های دوره‌ای از نواحی ۶ گانه منطقه در حوزه ممیزی املاک خبر داد و بیان کرد: در این جلسات از دوستان خواسته‌ایم به صورت ویژه پرونده‌هایی که می‌دانند طی ۱۰ سال گذشته تغییر کاربری یا افزایش ملک داشته‌اند، شناسایی و به ما اعلام کنند تا ممیزی دقیق‌تری برای آن‌ها صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازار تهران منطقه 12 پرونده تهران ممیزی املاک واحد های تجاری شهرداری تهران منطقه ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • رفع خطر از منازل مسکونی فرسوده منطقه ۴ یزد
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست