Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،آیا امنیت گوشی اندرویدی‌تان در برابر تهدیدات مخرب و ویروس‌ها برای شما اولویت اصلی است؟ اگر به دنبال سرویس‌هایی برای رفع این نیاز هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

بدون شک مطمئن‌ترین منبع برای دانلود برنامه‌های اندرویدی، فروشگاه پلی استور گوگل است. اما گاهی هم لازم می‌شود تا برنامه‌ای را از یک منبع متفرقه دانلود و نصب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اغلب موارد دانلود اینگونه برنامه‌ها در دستگاه‌های اندرویدی به عنوان راهی برای دور زدن محدودیت‌ها (مانند زمانی که برنامه‌ای در منطقه شما در دسترس نیست) و یا برای به‌روزرسانی سریع‌تر می‌باشد. برای برخی کاربران نیز تنها گزینه در اختیار، استفاده از منبع ناشناس و متفرقه می‌باشد، زیرا به دلایلی برنامه مورد نظرشان از طریق پلی استور در دسترس نیست.

در هر صورت، برای اطمینان از بی‌خطر بودن فایل‌های APK که قصد نصب آن‌ها را دارید، بهتر است ابتدا این فایل‌های نصبی اندروید را اسکن کنید تا مطمئن شوید حاوی هیچ بدافزار یا کد مضر دیگری نیستند.

خوشبختانه ابزار‌هایی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهند این کار را انجام دهید و در ادام قصد داریم آن‌ها را به شما معرفی کنیم.

چرا توصیه می‌شود فایل‌های APK را اسکن کنید؟
اغلب فایل‌های نصبی اندروید به خوبی کار می‌کنند، اما معایبی نیز در آن‌ها وجود دارد. دانلود فایل APK به طور پیش فرض در گوشی‌های همراه با سیستم عامل اندروید مجاز نیست. برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید، باید اجازه نصب از منابع ناشناخته را در تنظیمات اندروید خود فعال کنید.

علاوه بر این، این برنامه‌ها به طور خودکار به‌روزرسانی نخواهند شد. باید به یاد داشته باشید که پس از دادن مجوز دسترسی و نصب، برنامه را به صورت دستی به‌روز کنید.

یکی از مضرات جدی هنگام استفاده از این برنامه‌ها برای سیستم عامل اندروید، خطر امنیتی است که برای شما به نمایش در می‌آید. از آنجا که فایل‌های APK از فروشگاه پلی استور دانلود نمی‌شوند، نباید چندان مطمئن باشید که برنامه همان فایلی است که برنامه نویس آن در نظر داشته است! در برخی از موارد فایل‌های نصبی اندروید برای دور زدن برخی از محدودیت‌ها (مانند خرید درون برنامه‌ای) و یا بدتر از آن، تزریق بدافزار‌هایی که امنیت تلفن شما را به خطر می‌اندازند، سرقت می‌شوند.

اولین راه برای جلوگیری از آلوده شدن دستگاه شما به ویروس‌های امنیتی این است که APK را فقط از منابع معتبر دانلود کنید. به عنوان مثال APK Mirror، مکانی امن برای دریافت فایل‌های APK اندروید است.

روش دیگری که می‌توانید از دانلود بدافزار بر روی تلفن خود جلوگیری کنید، اسکن فایل‌های نصبی اندروید قبل از نصب است. چندین سرویس وجود دارد که به شما کمک می‌کنند تا فایل APK را اسکن کنید. آنچه در ادامه معرفی می‌شود بهترین مواردی هستند که برای اسکن برنامه نصبی اندروید توسط کاربران سراسر جهان استفاده می‌شوند.

۱- Metadefender
Metadefender به شما این امکان را می‌دهد که یک فایل نصبی اندروید را بارگذاری کنید تا توسط چندین موتور ضد ویروس اسکن شود. Metadefender فایل APK را به عنوان یک فایل آرشیو در نظر گرفته می‌گیرد و پس از استخراج فایل‌های درون آن، هر کدام را به صورت جداگانه اسکن می‌کند. همچنین اسکن از کل فایل نصبی اندروید نیز توسط این سایت انجام می‌شود.

کاربران می‌توانند به راحتی انتخاب با کشیدن و رها کردن فایل در صفحه اصلی سایت، در عرض چند ثانیه گزارش اسکن آن را تحویل بگیرند.

شما می‌توانید از طریق رایانه شخصی خود به سرویس Metadefender دسترسی پیدا کنید، اما امکان اسکن مستقیم پرونده‌ها از طریق تلفن اندروید نیز وجود دارد. با اینکه برنامه اختصاصی تلفن همراه برای این سرویس وجود ندارد، اما از طریق مرورگر گوشی می‌توان از خدمات آن استفاده کرد.

از طریق سرویس Metadefender می‌توان تقریباً هر چیزی را اسکن کرد؛ از جمله آدرس‌های اینترنتی (URL)، IP ها، فایل‌های مختلف و موارد دیگر؛ بنابراین اگر شما به فایل آنلاینی مشکوک هستید به راحتی می‌توانید آدرس آن را به سایت داده و از ویروسی بودن یا نبودن آن مطمئن شوید.

۲- VirusTotal
VirusTotal گزینه دیگری است که مشابه سرویس قبل کار می‌کند. این برنامه فایل‌های نصبی APK شما را تجزیه و تحلیل و به شناسایی انواع ویروس‌ها و بدافزار‌های موجود کمک خواهد کرد. استفاده از این سرویس آسان است؛ فقط کافیست فایل‌های خود را بارگذاری کنید تا مطمئن شوید بدون اشکال هستند.

علاوه بر این، می‌توانید آدرس‌های URL را در VirusTotal کپی کنید تا بتوانید از عملکرد جستجو برای بررسی فایل‌های آنلاین، آدرس‌های IP، دامنه‌ها یا فایل‌ها استفاده کنید.

خوشبختانه نرم افزار اختصاصی VirusTotal برای تلفن همراه نیز در دسترس شما قرار دارد، اما استفاده از آن محدود به اسکن برنامه‌هایی است که از قبل روی گوشی نصب شده است. همچنین این سرویس به صورت رایگان از فروشگاه پلی استور قابل دانلود است .

امیدواریم با رعایت نکات و استفاده از سرویس‌های گفته شده بتوانید امنیت گوشی‌های خود را بیش از پیش حفظ کرده و از نصب فایل‌ها و برنامه‌های مشکوک خودداری کنید.

منبع:دیجی رو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اندروید ویروسی فایل های APK برنامه ها پلی استور فایل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را دردسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی‌ صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آن‌ها لازم است که از پخش پشت سر هم صداها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) دردسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901707

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد