Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا،  ناصر مقدم روز چهارشنبه ۱۰ شهریور پس از برگزاری جلسه قرارگاه عملیاتی مبارزه با بیماری کرونا البرز گفت: بر اساس پیمایش‌های میدانی صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی البرز، متوسط میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان طی یک هفته گذشته، به ۵۸ درصد تنزل پیدا کرده است و در حال حاضر به غیر از شهرستان طالقان که در وضعیت نارنجی قرار دارد، سایر شهرستان‌های استان البرز در وضعیت قرمز کرونائی قرار دارند و این وضعیت، تداوم وضعیت هفته‌های گذشته استان است و بر اساس نظر کارشناسی کارشناسان بهداشت و درمان، برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی حداقل به ۸۰ درصد ارتقا یابد که رسیدن به این امر، مستلزم اجرای جامع و دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم و مسئولین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز افزود: مطابق کارشناسی و بازدیدهای صورت گرفته، کمترین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در پاساژها، جایگاه‌های عرضه سوخت و تالارها و سوپرمارکت‌ها گزارش شده و بیشترین میزان رعایت و اجرای پروتکل‌های بهداشتی در دستگاه‌ها و مراکز دولتی در حال انجام است.

مقدم با بیان آخرین وضعیت واکسیناسیون استان گفت: در خصوص روند انجام واکسیناسیون، استان البرز به نسبت متوسط کشوری در وضعیت مناسب‌تری قرار دارد به صورتی که در حال حاضر قریب به ۳۳ مرکز واکسیناسیون در سراسر استان در حال فعالیت و ارائه خدمات است.

وی ادامه داد: طی تلاش‌ها و اقدامات عزیزان کادر بهداشت و درمان و با همکاری و تشریک مساعی سایر دستگاه‌ها و نهادهای مستقر در استان، نزدیک به ۲۰ درصد از شهروندان البرزی، دز اول و ۱۰ درصد شهروندان استان، هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و از این لحاظ، در البرز وضعیت بهتری را به نسبت متوسط وضعیت کشوری شاهد هستیم و امیدوارم با همدلی و هم افزائی خوب دستگاه‌ها و مدیریت شایسته مسئولین ارشد استانی، این وضعیت حفظ و حتی ارتقا یابد.

پربیننده ترین درمانگاه فرهنگیان کرج توسعه یافت مرغ تنظیم بازاری را از کجا بخریم؟ آخرین وضعیت کرونا در البرز دمای هوا در البرز به ۴۰درجه سانتیگراد می‌رسد عرضه بنزین در ظروف باز ممنوع است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن میزان رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان؛ آخرین وضعیت شهرتان را ببینید
  • فوران چشمه فصلی سراب کلان بعد از بارش ‌های اخیر + فیلم
  • احتیاط کنید؛ جاده کرج-چالوس بارانی است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی