Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان در خصوص روند واکسیناسیون کرونا با توجه به وضعیت ویژه خوزستان گفت: علاوه بر میزان جمعیت، به دلیل شرایط مرزی و استراتژیک و تردد زیاد در استان خوزستان، باید در مقابل این روند واکسینه شویم.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت کرونا در استان خوزستان که امروز (۱۰ شهریورماه) برگزار شد، اظهار کرد: با مدیریت مرزها باید بسیار قوی جلوی ورود جهش جدید لامبدا گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهکاری که علوم پزشکی ارائه می‌دهد، لازم الاجرا است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: طرح شهید سلیمانی واقعا طرح بی‌نظیری بود و احساس می‌کنم کمی از رونق افتاده است. این طرح سه وظیفه بر عهده داشت که شامل شناسایی بیماران کرونایی و پیشگیری از حضور آن‌ها در جامعه و مراقبت از افراد مسن و با بیماری زمینه‌ای بود. در مورد نخست، در این طرح حدود هشت تا ۱۰ نفر از اطرافیان هر بیمار را شناسایی می‌کردند اما اکنون با مشکل شناسایی نشدن اطرافیان بیماران روبه‌رو هستیم. در مورد سومین وظیفه نیز به خوبی این وظایف انجام می‌شد.

استاندار خوزستان بیان کرد: تقاضای من این است که جلسه‌ای برگزار و طرح شهید سلیمانی دوباره احیا شود. متاسفانه طول بیماری از دو هفته به سه هفته و دوره بیماری ۵۰ درصد افزایش یافته است. طرح شهید سلیمانی حتما باید اجرا شود زیرا طرح قطع ارتباط بیماران با جامعه است و در مرحله اول اجرا، بسیار موثر واقع شد.

وی در خصوص عملکرد برخی از فرماندارن در مقابله با کرونا افزود: در ارتباط با مراسمات برخی از فرمانداران بسیار خوب عمل کردند؛ به عنوان مثال در اندیکا و مسجدسلیمان بسیار خوب عمل شده است اما در باغملک دو روز پیش در یک مراسم، هزاران نفر شرکت کردند.

سلیمانی‌دشتکی گفت: گزارش داده شده است که حدود ۷۰۰ تخت در چند ماهه گذشته به ظرفیت بیمارستان‌های استان خوزستان اضافه شده است که البته کار راحتی نیست. بیمارستان طالقانی نیز تجهیز شد و بیمارستان شفا نیز اعلام آمادگی کرده است.

وی تصریح کرد: ما معادله پیشگیری، درمان و رعایت پروتکل را داریم و طرف بعدی آن سلامت مرم است. اگر پیشگیری انجام شود و واکسیناسیون و قرنطینه کنیم و درمان را انجام دهیم اما در بند سوم که مردم هستند اگر پروتکل‌ها رعایت نشوند، همه زحمات بر باد می‌رود. خواهشم از فرمانداران این است که دقت و سختگیری کنند.

استاندار خوزستان با اشاره به کاهش سن فوتی‌های ناشی از کرونا، افزود: قبلا فوتی‌های کرونا ۶۰ تا ۷۰ ساله بودند اما در این مرحله، فوتی ۲۰ تا ۳۰ ساله و ۳۰ تا ۴۰ ساله داریم. در جهش جدید، سرایت به کودکان نیز رسیده است و قطعا در جهش لامبدا فوتی کودکان را نیز خواهیم داشت.

وی با اشاره به لزوم پرداخت مطالبات کادر بهداشت و درمان گفت: در ستاد ملی مقابله با کرونا  دستور داد شد که مطالبات کارکنان بهداشت و درمان به ویژه در خوزستان سریع‌تر پرداخت شود که در این خصوص باید به سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت نامه نوشته شود.

سلیمانی‌دشتکی در خصوص روند واکسیناسیون کرونا با توجه به وضعیت ویژه خوزستان تصریح کرد: علاوه بر میزان جمعیت، به دلیل شرایط مرزی و استراتژیک و تردد زیاد در استان خوزستان، باید در مقابل این روند واکسینه شویم. در این خصوص باید به وزارت بهداشت نامه نوشته شود. هم برای پرداخت مطالبات، هم واکسیناسیون و هم افزایش امکانات باید به وزارت بهداشت نامه ارسال شود.

وی با انتقاد از استقبال پایین از واکسیناسیون در برخی شهرستان‌ها، افزود: واکسیناسون ۱۰ درصدی برخی شهرستان‌ها چه معنی می‌دهد؟ فرمانداران باید با تشکل‌ها و بزرگان رایزنی کنند تا با مردم صحبت شود.

استاندار خوزستان درباره برخورد با دستگاه‌هایی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند نیز گفت: هر دستگاهی که سه اخطار بگیرد، بلافاصله باید به هیات تخلفات معرفی شود زیرا پروتکل‌ها باید رعایت شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران خیز پنجم کرونا استاندار خوزستان استاندار خوزستان استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • بازگشت هوای زمستانی به شهرهای استان خوزستان و خاموش شدن کولرها
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا