Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص جزئیات وام ودیعه مسکن برای مستاجران نیمه دوم سال توضیحاتی ارائه داد.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه متقاضیان وام ودیعه مسکن تا تاریخ اعلام شده در مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا می‌توانند در سامانه برای این وام ثبت نام کنند، گفت: کسانی که نیمه دوم سال مهلت قراردادشان است، می‌توانند مدارک خود را در سامانه بارگذاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در سال گذشته هم کسانی که قراردادشان در نیمه دوم سال بود، مدارک خود را بارگذاری کردند و امسال هم همانند سال گذشته و طبق رویه سال قبل این اقدامات انجام می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر روند پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن آغاز شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌ها اقدامات لازم برای دریافت تسهیلات را انجام دهند، افزود: برنامه ریزی‌ها صورت گرفته و متقاضیان می‌توانند نام بانک و شعبه مورد نظر را انتخاب و مراحل روند پرداخت را طی کنند.

او یادآور شد: در صورتی که متقاضیان مدارک خود را زودتر به بانک‌ها ارائه دهند و مراحل اداری را طی کنند، روند پرداخت تسهیل و تسریع خواهد شد.

محمود زاده اظهار کرد: بانک‌ها اطلاعات و آمار کسانی که به آن‌ها تسهیلات پرداخت شده در سامانه بارگذاری می‌کنند، اما هنوز آمار دقیقی از این تعداد به ما اعلام نشده و در آینده نزدیک اطلاعات جدیدی از متقاضیانی که این تسهیلات را دریافت کرده‌اند، ارائه خواهیم کرد.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طرح اقدام ملی مسکن ادامه خواهد یافت، گفت: طرح جهش تولید مسکن در قالب نهضت ساخت مسکن قرار دارد و تمامی طرح‌های تامین مسکن شامل گروه‌های هدف می‌شوند.

محمود زاده بیان کرد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته ۵۰۰ هزار واحد مسکونی عملیات اجرایی شان آغاز شده و برنامه ریزی لازم را برای تعدادی که دولت متعهد شده، انجام داده ایم و به مرور جزئیات این برنامه‌ها اعلام عمومی می‌شود.

او توضیح داد: در حال حاضر ساخت این ۵۰۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده و تمامی این برنامه‌ها در راستای اقدامات حمایتی دولت انجام می‌شود تا زمینه برای خانه دار شدن مردم راحت‌تر صورت گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اعتقاد ما آن است که هر سازنده ذی صلاح چه در قالب تعاونی و چه به صورت پیمانکاری و انبوه ساز می‌تواند اقدام به ساخت مسکن کند، افزود: وزارت راه و شهرسازی این اختیار را به شورای مسکن استان‌ها داده تا هر متقاضی که بتواند به تعهد خود عمل کند اجرا و ساخت این واحد‌ها به او واگذار شود.

بازار مسکن با کاهش التهاب مصالح ساختمانی به ثبات می‌رسد

او توضیح داد: تعاونی‌ها در برخی پروژه‌های مسکنی عملکرد خوبی داشتند، اما ما به شورای مسکن تمامی بخش‌ها اعلام کرده ایم که هر سازنده و یا هر تعاونی که در این بخش ذی صلاح و مجوز قانونی داشته باشد این فعالیت‌ها را می‌تواند انجام دهد.

محمود زاده همچنین درباره قیمت مسکن و اثر گذاری گرانی مصالح ساختمانی در این بخش هم گفت: ما امیدوار هستیم، قیمت مسکن که به دلیل افزایش قیمت مصالح ساختمانی و التهاب‌های موجود در این بازار دچار نوسان شده، زودتر ساماندهی و به پایداری قیمت برسد چرا که این نوسانات موقتی است و به زودی برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: وام مسکن برای مجرد‌ها و متاهل‌ها چقدر تمام می‌شود؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: بازار مسکن اخباراقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازار مسکن وزیر راه و شهرسازی نیمه دوم سال ودیعه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد

رئیس بخش زلزله‌ شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت:حدود ۳۰ درصد مساحت خوزستان (۲۰ هزار کیلومتر) تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی بیت‌الهی رئیس بخش زلزله‌ شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد:  شاید کمی دور از انتظار باشد اما در استانی که عمده ترین منابع آبی آن آب های سطحی است، نیز فرونشست زمین با گستردگی قابل ملاحظه ای در حال رخداد است.

وی افزود: مساحتی نزدیک به 20 هزار کیلومتر، حدود 30 درصد مساحت کل استان، تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: خصوصیت بارز پدیده فرونشست زمین در خطه استان خوزستان، وسعت  بالا و مقدار متوسط پایین نرخ سالانه است که دلالت بر سطحی بودن افت آب و همچنین معرف حساس بودن ارتفاع سطح به تغییرات آب نهشته‌های آبرفتی ریزدانه نه چندان عمیق است.

رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: اثر فرونشست زمین در زمین‌های هموار میان ارتفاعی ایذه، در گستره بهبهان و اطراف آن (با وسعت تقریبی 350 کیلومتر مربع)، شوش، دزفول، الوان، اهواز، بستان، دشت آزادگان، بندر ماهشهر و امیدیه، رامهرمز و لالی را می‌توان شناسایی کرد که به‌طور عمده نرخ سالیانه کمتر از 5 سانتی متر در سال را دارند.

بیت‌الهی با بیان "هرچند در برخی مناطق در شوش عدد 7 و شهرستان اهواز عدد 6 سانتی متر در سال نیز برآورد شده است"گفت: کاهش حجم آب های سطحی، استمرار برداشت از آبخوان‌ها  دلایل اصلی توسعه وسیع پهنه‌های فرونشست زمین در استان خوزستان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • اخذ سند تک برگی تمامی اراضی ملی در محدوده شهر زهک
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد