Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن روشنی بعد از ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد با بیان اینکه کادر درمان از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون تجارب ارزنده‌ای در امر درمان این بیماری کسب کرده‌اند، اظهار کرد: میزان ابتلاء به ویروس کرونا در پیک فعلی شدیدتر از پیک‌های قبلی آن است به طوری که در پیک سوم روزانه ۱۰۵ نفر و در پیک فعلی ۲۴۴ نفر به کرونا مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش ۱۳۶ درصدی آمار بستری مبتلایان به ویروس کرونا در بیمارستان‌های این استان، افزود: به علت روند انجام واکسیناسیون و بهبود روش‌های درمانی بیماران مبتلا به ویروس کرونا، روزانه میانگین درصد مرگ و میر در بخش بستری‌ها در پیک فعلی نسبت به پیک سوم تقریباً ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

ابتلای ۵۲ هزار کرمانشاهی به بیماری کرونا از زمان شیوع این ویروس در کشور تاکنون

معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه مجموع بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های این استان را از زمان شیوع این ویروس تاکنون ۵۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد در حال حاضر ۴۸ هزار و ۳۰۰ نفر با حال عمومی خوب ترخیص شدند.

روشنی اضافه کرد: هم اکنون یک هزار و ۵۱۷ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های این استان بستری هستند که از این تعداد ۷۰۵ بیمار در مرکز استان، ۵۵۵ بیمار در شهرستان‌ها و ۲۵۷ بیمار نیز در بیمارستان‌های غیر دولتی بستری هستند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۲۱۱ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان کرمانشاه بستری هستند، تصریح کرد: یک هزار و ۸۰۰ تخت برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در این استان پیش بینی شده است اما در حال حاضر اکثر تخت‌های بستری و مراقبت ویژه بیمارستان‌ها به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است.

روشنی با تاکید بر اینکه استاندارد ظرفیت تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌ها ۱۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی است، تصریح کرد: متأسفانه ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیازمند بستری در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که در این زمینه با کمبود تخت مواجه هستیم.

به گفته وی، ۳ هزار و ۳۶۵ تخت فعال در بیمارستان‌های این استان وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۹۸ تخت مربوط به بیمارستان‌های تحت نظارت مستقیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

میانگین سنی مبتلایان به کرونا در کشور پایین آمده است

روشنی بیان کرد: بر اساس آخرین گزارشی منتشر شده توسط وزارت بهداشت در روز گذشته، میانگین سنی بیماران بستری طی پنج ماهه سپری شده از سال جاری در کشور پایین آمده است.

وی به مقایسه میانگین آمار بیماران کرونایی در کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری طی پنج ماه گذشته اشاره کرد و افزود: میانگین سنی بیماران بستری در کشور ۵۰ سال و در کرمانشاه ۴۷ سال است و نیز میانگین سنی فوتی‌ها در کشور ۶۵ سال و در کرمانشاه ۶۲ سال است.

معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه با بیان اینکه ضریب بدحالی در بیماران کرونایی مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های این استان حدود ۶۰ درصد است، ادامه داد: باوجود اینکه این ضریب در کرمانشاه بیشتر از میانگین کشوری بوده، اما ضریب مرگ و میر این بیماران کمتر از میانگین کشوری است که نشان دهنده روند درمان قابل قبول در مراکز درمانی این استان است.

آمار فوتی‌های بستری بوده در بیمارستان‌های کرمانشاه ۲ درصد کمتر از میانگین کشوری است

وی گفت: طی پنج ماهه سپری شده از سال جاری درصد فوتی‌های بستری شده مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های کشور ۸.۴ درصد بوده در حالی که این رقم در کرمانشاه ۶.۸ درصد است.

روشنی تصریح کرد: بر اساس پایش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در نیمه دوم سال ۱۳۹۹، درصد فوتی‌های بستری بوده در بیمارستان‌های استان کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری ۲ درصد کمتر است.

وی با بیان اینکه درصد بالایی از بیماران این توبه شده فوت می‌کنند، گفت: درصد مرگ این بیماران در کشور حدود ۶۰ درصد و در کرمانشاه ۳۸.۹ درصد است که نشان دهنده مراقبت خوب کادر درمان از بیماران بستری شده در بیمارستان‌های این استان است.

روشنی اضافه کرد: درصد موارد این توبه شده نسبت به مجموع موارد بستری شده طی ۵ ماهه سپری شده از سال جاری در کشور ۴.۶ درصد و در کرمانشاه ۶.۷ درصد است که در این زمینه خوب عمل شده است.

معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه به تخت‌های بخش مراقبت ویژه در بیمارستان‌های این استان نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۶ در بیمارستان‌های استان کرمانشاه ۱۶۹ تخت ویژه وجود داشت که از زمان شیوع بیماری کرونا تا کنون ۹۶ تخت به مجموع تخت‌های ویژه اضافه شده و هم اکنون این تعداد به ۲۷۷ تخت رسیده است.

روشنی با بیان اینکه درصد افزایش تخت‌های ویژه بیمارستان‌های استان کرمانشاه طی ۴ سال گذشته ۶۳.۹ درصد بوده است، خاطرنشان کرد: ایجاد هر تخت ویژه بین ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه در بر دارد.

وی به تشریح اقدامات انجام شده معاونت امور درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون پرداخت و افزود: احتمال گسترش این بیماری در سطح جامعه وجود داشت بنابراین از همان ابتدا ۱۰ تا ۲۰ درصد از ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های موجود به جز بیمارستان‌های تک تخصصی در استان به بیماران کرونایی اختصاص یافت.

روشنی بیان کرد: از همان ابتدا مراکز آزمایشگاهی و تشخیصی ویروس کرونا در بیمارستان محمد کرمانشاهی، کلینیک بوستان و آزمایشگاه مرکزی معاونت درمان کرمانشاه راه اندازی شد که کمک شایانی به تشخیص زودهنگام بیماران مبتلا کرد.

وی راه اندازی سامانه تلفنی مشاوره و راهنمایی درباره ویروس کرونا، راه اندازی ۲ نقاهتگاه بیماران کرونایی، تدوین و راه اندازی فرایند انجام درمان و برگزاری کارگاه‌های تخصصی با حضور اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه را از دیگر اقدامات صورت گرفته در اوایل شیوع ویروس کرونا عنوان کرد.

روشنی گفت: حدود ۴ هزار و ۲۰۰ پرستار و یک هزار و ۵۰۰ پزشک مستقیم در امر درمان به بیماران مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان‌های استان کرمانشاه مشغول خدمات رسانی هستند که از تعداد پزشکان، ۹۰ نفر آنها متخصص داخلی و عفونی است.

کد خبر 5294814

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مهر ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه آتش سوزی واکسیناسیون تالاب انزلی عکس استانها اردبیل قزوین امور درمان دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان کرمانشاه بیمارستان های این استان کرونا در بیمارستان بیماران مبتلا بیماران کرونایی بیمارستان ها ویروس کرونا ویروس کرونا مبتلا به کرونا میانگین کشوری زمان شیوع میانگین سنی راه اندازی بخش مراقبت بستری شده فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه/ روانسر با ۱۰۰ میلی متر رکورددار است

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: سامانه بارشی نیرومندی که از هفته گذشته وارد استان شده به طور میانگین موجب ۴۸ میلی متر بارندگی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد زورآوند امروز _ شنبه پانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این سامانه بارشی از روز سه شنبه هفته گذشته وارد استان شده و در بیشتر نقاط استان موجب بارش‌های بسیار مطلوبی شده است اظهار کرد: بیشترین میزان بارندگی از شهر روانسر با ۱۰۰ میلی متر گزارش شده است و شهرهای ماهیدشت با ۷۴، کرمانشاه با ۶۷، پاوه با ۶۶ و جوانرود با ۶۵ میلی متر بارندگی در رتبه‌های بعدی پربارش‌ترین نقاط استان بودند.

وی با بیان اینکه این سامانه تا عصر امروز در استان فعال خواهد بود افزود: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون به طور میانگین ۴۴۸ میلی متر بارندگی در استان به ثبت رسیده است که در مقایسه با سال زراعی گذشته این میزان ۲۲ و در مقایسه با دوره بلند مدت ۱۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه ادامه داد: این سامانه بارشی قوی در بیشتر نقاط استان باعث بارش شده است که کمترین میزان آن در ایستگاه سومار و به میزان سه میلی متر به ثبت رسیده است.

۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه‌

وی یادآور شد: این سامانه بارشی در شهر کرمانشاه نیز موجب ۶۷ میلی متر بارش شد که با احتساب این میزان مجموع بارش‌های سال زراعی جاری در این شهر به ۴۷۳ میلی متر رسید که در مقایسه با سال زراعی گذشته ۲۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

زورآوند اضافه کرد: در ادامه فعالیت سامانه بارشی حاکم در جو منطقه، امروز نیز به تناوب شاهد بارندگی خواهیم بود که در نیمه غربی از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود و افزون بر آب گرفتگی معابر و رواناب، در برخی نقاط از نواحی یاد شده، با سیلاب‌های محلی نیز همراه خواهد شد.

وی تاکید کرد: در روز یکشنبه به طور موقت از شدت بارندگی در سطح استان کاسته می‌شود؛ اما در روزهای دوشنبه و سه شنبه، با گذر موج ناپایدار دیگری، دوباره شاهد بارش‌هایی همراه با رعدوبرق بخصوص در روز دوشنبه و در نیمه شمالی استان خواهیم بود.

کد خبر 750486

دیگر خبرها

  • ۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه/ روانسر با ۱۰۰ میلی متر رکورددار است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...