Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@09:37:38 GMT

پژوهش و تحقیق در حوزه دفاع مقدس یک ضرورت است

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۵۱۹۶

پژوهش و تحقیق در حوزه دفاع مقدس یک ضرورت است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محسن کریمی ظهر چهارشنبه در نشست ستاد عالی تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به دستاوردهای دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس دستاوردهای بزرگی برای کشور اسلامی ایران داشت که در طول ۴ دهه اخیر همواره با به کار گرفتن مؤلفه سه‌گانه خداباوری و توکل الهی، توانمندسازی و خودباوری توانسته به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کند بنابراین بیش از همیشه به این فرهنگ ارزشمند نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گفتمان ارزشمند دفاع مقدس و گفتمان مقاومت به عنوان یک نظریه راهبردی و کلان جایگاه و اهمیت بالایی دارد که قطعاً در جهت تمدن‌سازی نوین اسلامی و الگوسازی به عنوان یک فرهنگ ارزشمند باید مورد توجه باشد بنابراین پژوهش یکی از مهمترین موارد مورد نیاز و مدنظر در حوزه دفاع مقدس است که نتیجه غایی و نهایی آن باید گفتمان‌سازی و جریان‌سازی باشد.

کریمی تصریح کرد: بی‌شک برای توسعه و پیشبرد کار علمی و پژوهشی در عرصه دفاع مقدس نیازمند استفاده از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی هستیم که این روند می‌تواند سبب ترویج گفتمان دفاع مقدس در مراکز علمی باشد چرا که مهمترین هدف از فعالیت‌های پژوهشی در حوزه دفاع مقدس روایت تبیینی و دقیقی از دوران هشت ساله دفاع مقدس بوده اگر این رویکرد در کنار ادبیات غنی ما گذاشته شود بی‌گمان بسیار ارزنده و کاربردی است و مورد استفاده نسل‌های آینده قرار می‌گیرد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به ضرورت‌های پژوهشی بیان کرد: پژوهش و تحقیق در حوزه دفاع مقدس و جبهه مقاومت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و یکی از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری است و امروز باید به عنوان یک راهبرد به این مسئله نگاه کنیم و به دنبال محقق کردن آن باشیم.

وی بیان کرد: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی در طی شش سال گذشته یکی از رویکردهای مهم در حوزه دفاع مقدس پژوهشی بوده و اقدامات بزرگی انجام شده که کافی نیست و باید برای تحقق بیانات مقام معظم رهبری تلاش بیشتری انجام داد.

کریمی در پایان بیان کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان یکی از دستاوردهای فعالیت پژوهشی در حوزه دفاع مقدس است و یکی دیگر از خروجی‌های پژوهش باید تربیت پژوهشگران و نخبگان جوان در این مسیر باشد تا بتوانند از گنج عظیم دفاع مقدس به خوبی بهره‌برداری کنند.

کد خبر 5294855

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری دفاع مقدس جبهه مقاومت سپاه روح الله استان مرکزی محسن کریمی ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه آتش سوزی واکسیناسیون تالاب انزلی عکس استانها اردبیل ستاد ملی مقابله با کرونا حوزه دفاع مقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد

آفتاب‌‌نیوز :

سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده‌ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال‌های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه‌ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محور‌های پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش‌ها روی آن‌ها کار می‌کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه‌ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می‌یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد